hayır hiç bir şey olmaz emin olunÇevremiz akrabalari ile dolu. Babama bile söylesem evin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtıyorm diye köpek muamelesi yaparlar artık yüzüme bile bakmazlar . Çevreye karşı da kötü gelin ilan edilirm
Boşanın demek çok kolay değil mi ? Sorun esimde degil ne yapsin pasif bir insan bunlarda geri kafali esimin benim sucu ne... Bir ara düşündüm Babam çok kötü rahatsizlandi stresten sıkıntıdan. Ona bir şey olursa ben yaşamayamam ölürümOlmuş bir hata.
Şimdi ayrı eve çıkın diyecem,yok dersiniz di mi?
Boşanın,dönün ailenizin yanına.
Bu şekilde hayat boyu kendinize eziyet çektirmeyin.
Çevremiz akrabalari ile dolu. Babama bile söylesem evin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtıyorm diye köpek muamelesi yaparlar artık yüzüme bile bakmazlar . Çevreye karşı da kötü gelin ilan edilirm
Çocuk musunuz siz?Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Boşanın demek çok kolay değil mi ? Sorun esimde degil ne yapsin pasif bir insan bunlarda geri kafali esimin benim sucu ne... Bir ara düşündüm Babam çok kötü rahatsizlandi stresten sıkıntıdan. Ona bir şey olursa ben yaşamayamam ölürüm
İlk kız bendim onlar da ne bilsin tanıyorlar di iyi insan olduklarını sanıyorlardı. Bu saatten sonra asla öyle bir hata yapmazlar ve ben buna asla müsade etmem kız kardeşim var . Onlar kabul etse ben asla böyle bişey e müsade etmemyaaa senın annen baban neden aynı evin içine seni verdi ,
en buyuk hatayı baştan yapmışsınız , üzüldüm senin adına canımm
Aman bu kadar ezik olma yahu. Bu hayat kayinbabanla mi geçer. Gideceğim diyeceksin. Laf söylerse giderim gideceksin. Niye ezik eşik yok sesim içime kaçar diyorsun. Eziyet etseler Yarabbi şükür mu diyeceksin.Az önce babam aradı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gelmeyecek misin diyor bilmem dedim. Sonra burdakilere sordum iyi evini bakanların yanına taşı dedi kayinbabam Umursamıyor gibi yapmaya çalıştıkça sesim içime kaçıyor konuşamıyordm babamla oda hemn anlar ses tonumdan Çok yoruldum
Sonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.İşte aynı eve girince lafını çekmek zorunda kalıyor insan. Olan olmuş ama keşke bir ev alamayan, evini ayıramayan adamlarla evlenmeseniz onlar da üremese çoğalmasa annelerinin dibinde otursa. Evlenmek bakın ev-lenmek. Ne anlamı kaldı. Hem birlik oturup hem ben gidiyorum denmiyor işte.
Eşiniz size ayrı bir ev kuramamış bari arkanızda dursun da göndersin arada ailenize. Bir daha kv kp "e babanların yanına kur evi o zaman" derlerse "şu an sizle yaptığımız gibi mi yani?" De. Lafını esirgeme kendini ezdirme çok üzülüyorum bu konulara.
Ah garibimm bizede beraber oturalm dediler bnde aynısını düsünüyordm geçinir giderz diyordum ama eşim biz yinede ayrı oturalm dedi ve oyle oldu ...Ben istemedim . Akıl edemedim . Bu kadar zorluk çekeceğimi bilmiyordum . Ailemle nasıl yaşıyorsam onlarla da yaşarım dedim . O konuda ayrı pişmanım zaten . Psikolojik sorunlar yaşadığım dönemlerdi.
Ben o sorunlardan sonra aileme yansıtmıyorm ki ne zaman arasa ne zaman kızım bi sıkıntın var mı dese o üzülmesin diye yok baba diyorum . Anlayın çok seviyorum babamı gerçekten bu dünyadaki en değerli varlığım o benim . Tüm cabam sabrım onun içinBaban bu üzüntüleri yaşadığını bilse zil takıp oynamaz herhalde. Aman kızımız o kadar üzüntüye rağmen boşanmıyor aman ne harika evlat yetiştirmişiz diye.
Boşan demek kolay da böyle yaşamak daha kolay herhalde.
Sen bilirsin arkadaşım.
O zaman senin de deyiminle pasif eşin ve geri kafalı ailesiyle mutluluklar dilerim.
Değişmeyeceklerini hatta sana olan eziyetlerinin arttarak devam edeceğini yaşayarak göreceksin,ne yapalım?
Sonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.
Lütfen yorumları yapan bazı insanlar Bu kadar yıkıcı olmayın ne yapayım siz hiç mi hata yapmadınız. Hata işte ne yapayım ? Zamanı geri çevirmemem ki yada istediğim birşey olmadı diye evliliğimi bitiremem ki .......
Sonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.
Lütfen yorumları yapan bazı insanlar Bu kadar yıkıcı olmayın ne yapayım siz hiç mi hata yapmadınız. Hata işte ne yapayım ? Zamanı geri çevirmemem ki yada istediğim birşey olmadı diye evliliğimi bitiremem ki .......
o pasif degildir ben sana diyim mi onun da işine öle geliyordurBoşanın demek çok kolay değil mi ? Sorun esimde degil ne yapsin pasif bir insan bunlarda geri kafali esimin benim sucu ne... Bir ara düşündüm Babam çok kötü rahatsizlandi stresten sıkıntıdan. Ona bir şey olursa ben yaşamayamam ölürüm
Eee ben de onu diyorum işte.Ben o sorunlardan sonra aileme yansıtmıyorm ki ne zaman arasa ne zaman kızım bi sıkıntın var mı dese o üzülmesin diye yok baba diyorum . Anlayın çok seviyorum babamı gerçekten bu dünyadaki en değerli varlığım o benim . Tüm cabam sabrım onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?