Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

Pardon da bu adamın nesiyle evlendin?
Eşin pasif değil açıkgöz önce sen bunu bil.
Kimse ailesiyle yaşamayı kabul etmiş, ailesini baktırdığı bir durumda daha fazlası için uğraşmaz zaten.
Hele de senin de böyle bi çaban yoksa ki belli ki yok.

Eşin pasif, sokağa bile çıkamıyosun, aileni göremiyosun.
E sen buna evlilik diyosan boşanmayı düşünmemen normal zaten kolay gelsin ne diyelim.

Sen nie izin istiyorsunki. Ben tatilde gtcem de bak sesleri cikiyo mu

Ne demek izin yok!
Onlar kim ki senin ailenle görüşmene karışıyor.
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
Nasıl bir karakteriniz var.
Karakterime laf söyleme. Izin vermedi bugün iyi hoş da benim bunu kabul edip susacagimi nerden biliyorsun . Sadece mantıklı bir yol aradım. Ama yok. İlla biri üzülecek ve bu ben olmayacağım

Baştan sona okudum sayfaları . Hala eşinizle konuşup bir sonuca varamadınız mi konu sahibi?

Baştan sona okudum sayfaları . Hala eşinizle konuşup bir sonuca varamadınız mi konu sahibi?

Çünkü kardeşlerim okuyor. Hepberaber olalım istiyorum .

Karakterime laf söyleme. Izin vermedi bugün iyi hoş da benim bunu kabul edip susacagimi nerden biliyorsun . Sadece mantıklı bir yol aradım. Ama yok. İlla biri üzülecek ve bu ben olmayacağım
Ben senin karakterine laf söylemedim ki!
Sadece sordum.

Babanı çagır seni alsın götürsün tabi kocanı arayıp tatil için kızımı almaya geliyorum desin yeterli . Babanızın arkanızda oldugunu görünce kp ve kv çenelerini kapatırlar . Ezdirmeyin kendinizi sesiniz çıksın biraz siz köle degilsiniz eşinizede biraz sesiniz çıksın sen ailenin yanındasın ben uzagım ben gidicem deyin .

Siz köle olarak gitmeniz değil mi ve yaşınız kaç merak ettim nasıl birlikte yaşıyorsunuz eşiniz çalışmıyor mu

Yaşınız kaç ?
Eşin seni ailesine niye ezdiriyor diyemiyor mu karımla istediğim zaman geZerim.
Eşinin maddi durumu ayrı bi eve çıkmaya yetmez mi tabi ortak oturma sebebiniz ne ?
Kesinlikle buradaki konuların %90 birlikte yaşamak ile ilgili konular kaç yılındayız şu adetlerden kurtulamadık

Buna simdi izin verirsen ilerde hic gidemedigin gibi yaptigin hersey icin izin almak zorunda kalirsin. Guzelce konu esinle tam tersi durumda olsaydik senede bir kere gitmek seni uzmez miydi diye

ev-lenmek, bir evinizin olması ve birlikte yaşamanız anlamına gelmiyor mu?
madem bir ev kuramıyorsunuz neden evleniyorsunuz?
milletin anne babasına hizmet edeceğinize oturup kendi anne babanıza hizmet edin.
tepkileri alınca da ayrı eve çıkıcaz diyorsunuz hemen, öğlen ayrı eve çıkacak maddi gücünüz yoktu ama akşam üzeri başınıza talih kuşu kondu galiba.
bir ay sonra yine konu açarsınız aynı evde yaşıyoruz şu oldu bu oldu diye.
kendi düşen ağlamaz, ağlamayın, orası onların evi ve siz de o evde yaşadığınız sürece onların kurallarına uymanız beklenecek.

Eşiniz ne işle iştigal?
Maaşı kirayı ödemeye yetmeyecek gibiyse eğer,
sizde bir işe girin.

Çalışın. .
Ve evinizi ayirin.

Aynı evde özel yaşam alanı olmaz
Onun adı dediğiniz gibi evcilik. .

Evde tadilat yaptırdım bir süre kayınvalide -de kaldık

Adam yanaşmaya çalıştığında
İtiyodum. Iıh olacak iş değil. . =)

'Nasıl bir karakterin var.' demek soru ile sorulacak bir şey mi sence . Ben sana desem ki nasıl bir karakterin var . Sen bana soru sordu mu dersin
Ay herşey bitti bana mı taktın ya. Git kp kv tavır koy. Annenle babanla görüştürmeyenler onlar.

Ben aylardır burdayım bi ton sıkıntım var bunun dışında, ilk defa bunun için konu açtım. Çünkü sağlam adım atmak istedim . Çünkü artık çözülmesi gerekiyordu. İşin içinden çıkamıyordm. Ben çalışmayı değil çocuk yapmayı düşünüyordum. Sonra mutsuz bir yaşantima onu da dahil etmeye hakkım olmadığını anladım. Vazgeçtim...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…