- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
Sen nie izin istiyorsunki. Ben tatilde gtcem de bak sesleri cikiyo muKizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Karakterime laf söyleme. Izin vermedi bugün iyi hoş da benim bunu kabul edip susacagimi nerden biliyorsun . Sadece mantıklı bir yol aradım. Ama yok. İlla biri üzülecek ve bu ben olmayacağımNe demek izin yok!
Onlar kim ki senin ailenle görüşmene karışıyor.
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
Nasıl bir karakteriniz var.
Çünkü kardeşlerim okuyor. Hepberaber olalım istiyorum .Nasıl ev alabilirsiniz ki
En ücra en ucuz olsun 100000 olsun kaç yıllık maaş eder bu tek kuruş harcamadan biriktirse bile
Çözmek basit sen de git gir işe 2500 gelir olur 500 kira kalanı ile de eşya da olur geçim de
Ha x markadan avangard koltuk takımı değil de 100 liralık çek yat olur bulaşık makinası vs olmaz da market markası çamaşır makinesi olur vs vs
Ama huzur olur
Bir de çalışmıyorsun okumuyorsun neden yarıyıl tatilinde gidiyorsun ki
Konuştum canım :) sonuç evi ayircaz . Beni de 3 güne gönderecekBaştan sona okudum sayfaları . Hala eşinizle konuşup bir sonuca varamadınız mi konu sahibi?
Ben senin karakterine laf söylemedim ki!Karakterime laf söyleme. Izin vermedi bugün iyi hoş da benim bunu kabul edip susacagimi nerden biliyorsun . Sadece mantıklı bir yol aradım. Ama yok. İlla biri üzülecek ve bu ben olmayacağım
Oh süpermiş: ))) 15 günün hepsini gidin kalın kafa dağıtın..Konuştum canım :) sonuç evi ayircaz . Beni de 3 güne gönderecek
Siz köle olarak gitmeniz değil mi ve yaşınız kaç merak ettim nasıl birlikte yaşıyorsunuz eşiniz çalışmıyor muKizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Kesinlikle buradaki konuların %90 birlikte yaşamak ile ilgili konular kaç yılındayız şu adetlerden kurtulamadıkYaşınız kaç ?
Eşin seni ailesine niye ezdiriyor diyemiyor mu karımla istediğim zaman geZerim.
Eşinin maddi durumu ayrı bi eve çıkmaya yetmez mi tabi ortak oturma sebebiniz ne ?
'Nasıl bir karakterin var.' demek soru ile sorulacak bir şey mi sence . Ben sana desem ki nasıl bir karakterin var . Sen bana soru sordu mu dersinBen senin karakterine laf söylemedim ki!
Sadece sordum.
Ay herşey bitti bana mı taktın ya. Git kp kv tavır koy. Annenle babanla görüştürmeyenler onlar.'Nasıl bir karakterin var.' demek soru ile sorulacak bir şey mi sence . Ben sana desem ki nasıl bir karakterin var . Sen bana soru sordu mu dersin
Ben aylardır burdayım bi ton sıkıntım var bunun dışında, ilk defa bunun için konu açtım. Çünkü sağlam adım atmak istedim . Çünkü artık çözülmesi gerekiyordu. İşin içinden çıkamıyordm. Ben çalışmayı değil çocuk yapmayı düşünüyordum. Sonra mutsuz bir yaşantima onu da dahil etmeye hakkım olmadığını anladım. Vazgeçtim...!ev-lenmek, bir evinizin olması ve birlikte yaşamanız anlamına gelmiyor mu?
madem bir ev kuramıyorsunuz neden evleniyorsunuz?
milletin anne babasına hizmet edeceğinize oturup kendi anne babanıza hizmet edin.
tepkileri alınca da ayrı eve çıkıcaz diyorsunuz hemen, öğlen ayrı eve çıkacak maddi gücünüz yoktu ama akşam üzeri başınıza talih kuşu kondu galiba.
bir ay sonra yine konu açarsınız aynı evde yaşıyoruz şu oldu bu oldu diye.
kendi düşen ağlamaz, ağlamayın, orası onların evi ve siz de o evde yaşadığınız sürece onların kurallarına uymanız beklenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?