Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

Ben hiçbirsey hissettirmeden sadecee bu evden çıkmak istiyorum..........

İnan arıyordum.. :) canım burayı biraz okusan herkes aynı şekilde kabul ediyor.. sorma yüz göz olmuş bi şekilde yine kiraya çıkıyorlar.. şimdi onların hareketleri sana batıyor. .senin hareketlerin onlara batıyor maalesef.. ilerde durumunuz olsa çıkıcaz desen yine problem olur niye naptık sana diye.. her halükarda kötü olacaksınız. . Peki eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz??

İcinde olmayınca konusmak cok zor ama sunu demek istiyorum esiniz calısmıyor mu hic bise yapamıyorsanız simdilik esyalı bir ev tutun ckn esine destek ol calşmıyorsan ise gir . bu nereye kadar boyle gider ki.

Ben onu yazmak istemiyorum burda herkes okuyor görüyor. Onu anlatırsam tanıyanlar direk anlayabilir. Ama severek aşık olarak evlenmedim . Mantık evliliği. (Mantıksız mantık evliliği)

Ve dediğin gibi er yada geç kötü olan edileceğim

İcinde olmayınca konusmak cok zor ama sunu demek istiyorum esiniz calısmıyor mu hic bise yapamıyorsanız simdilik esyalı bir ev tutun ckn esine destek ol calşmıyorsan ise gir . bu nereye kadar boyle gider ki.
Çalışıyor ama geliri asgari ücretten de az oluyor bazen . Ben bir işe gircem artik

Ben hiçbirsey hissettirmeden sadecee bu evden çıkmak istiyorum..........
Cnm bu tür aileler yuva yıkar benim ablamın başina geldi guyya ayrı ev açtılar kadın neredeyse hergun geliodu buz dolabındaki yiyecekler evin düzeni hatta kızın giydiği kıyafete kdr karıştılar oda ilk başlarda senin gibiydi sonuç nemi oldu ablamın gebeliğinde ole azdilarki hamile hamile kızın üstüne saldirdilar kb itekleyince ablam merdivenden düştü bebeğini kaybetti bunun üstüne eşi rest çekti çekip gittiler yani ne yapıp Edip eşin onları susturcak yoksa çok çekersin

Eşim. Ahhh. Konuşuyorum saatlerce onunla . Yok yok pasif bir insan vurdulu kırdılı değil. Yumuşak adam . Kimseyi kıramıyor

Eşim. Ahhh. Konuşuyorum saatlerce onunla . Yok yok pasif bir insan vurdulu kırdılı değil. Yumuşak adam . Kimseyi kıramıyor
Kiramazlarsa kırarlar cnm o yapamıyorsa sen yap bırak kim ne dusunuosa düşünsün kötü gelin ol zaten azinla kuş tutsan adın gelin hep kötü sensin evde huzursuzluk çıkart belki bıkıp evini ayırırlar ciddi soluorum bak çünkü bu tür insanlar iyilikten anlamaz asla emin ol sustukca tepene binerler başta dediğim gibi yıkılmadan bina kurulmaz

susmussussun mevburmusun böyle yasamaya . hafi diyelim aynı ev de devam ediyosun seni satın almadılar senide bir ana baba dogurdu. esine de kabul etmesse babana de .ilerde ayrılmayı düsünürsen ne halde oldugunu anlasınlar

Sizin gibi olan 2 arkadaşım boşandı.
Biri 3 ay diğeri ise 2 sene dayandı ve aynı şehire aynı bu zihniyetteki insanlara gelin gitmişlerdi.

Su bulanmadan durulmaz siz bu şekilde yaparsanız hayatınız boyunca mutlu olmasınız sizi seven adam karısına kimseyi karıştırmaz kimsenin uzmesine izin vermez esin onların yanında oturuyor diye sesini çıkarmıyor çünkü işine öyle geliyor insan hayata 1 kez geliyor hatanın neresinden dönersen kerdır

Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
allag asıan kocan 17 yasındamı sen nasıl bi insansın kusur bakma engellenmesen daha agır konusurumda neyse sen bi biray degilmisin kocana yada kaynatana sorma ne yapıcagıı

Babama söyleyeceğim. Ama gidersem bu sefer evi ayırmak istediğimde niye ayırıyorsn diyecekler. Zaten istediğin gibi kafana göre hareket ediyorsun diyecekler . Bide böyle bi durum var
Allah Allah hayat benim keyif benim kim karışır omur boyu bir oturmucaz biz denir oyle diyene

Ne demek izin yok!
Onlar kim ki senin ailenle görüşmene karışıyor.
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
Nasıl bir karakteriniz var.

Boşanın. Çok net. Eşinizde de iş yok demekki.
Yolun başındasınız daha. Kurtarın kendinizi.
Kimse değişmez bu saatten sonra.
Bundan sonrada kimseyi hayatınızla ilgili bu kadar söz sahibi etmeyin. Daha dik ve karakterli olun.

Çalışıyor ama geliri asgari ücretten de az oluyor bazen . Ben bir işe gircem artik

Nasıl ev alabilirsiniz ki

En ücra en ucuz olsun 100000 olsun kaç yıllık maaş eder bu tek kuruş harcamadan biriktirse bile

Çözmek basit sen de git gir işe 2500 gelir olur 500 kira kalanı ile de eşya da olur geçim de

Ha x markadan avangard koltuk takımı değil de 100 liralık çek yat olur bulaşık makinası vs olmaz da market markası çamaşır makinesi olur vs vs

Ama huzur olur

Bir de çalışmıyorsun okumuyorsun neden yarıyıl tatilinde gidiyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…