Ben hiçbirsey hissettirmeden sadecee bu evden çıkmak istiyorum..........Bak canım bu turlu insanlar baskicidir sen sustukca üstüne binerler bide yaşında küçük anladığım kadarıyla biraz disini göster bırak kavgacı bilsinler korkma bazı şeyler yıkılmadan tekrar bina yapılmaz eşinle aranı ıı tut kendine özgüvenli bi şekilde gidicem gitmem gerekiyor de ve git ne münasebet onlar kimki eşinin ailesi senin hicbisiyin deil sana karışma hakkına sahip değiller bunu onlara hissettir
Ailemin de ilk kiz çocuğu benim onlarda daha önce böyle şeylerle karşılaşmamış sorun yaşayacaklarını bilmiyorlardıBulamadım.. 20 sayfa yazılmış. . Alıntılasann..
İnan arıyordum.. :) canım burayı biraz okusan herkes aynı şekilde kabul ediyor.. sorma yüz göz olmuş bi şekilde yine kiraya çıkıyorlar.. şimdi onların hareketleri sana batıyor. .senin hareketlerin onlara batıyor maalesef.. ilerde durumunuz olsa çıkıcaz desen yine problem olur niye naptık sana diye.. her halükarda kötü olacaksınız. . Peki eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz??Yine de söyleyim arama o kadar mesaj arasında. Ben böyle kuralcı olup herşeyimize karışacaklarını bilmiyordum. Aynı evde yaşayıp ev alacak duruma gelince kendime ev alırım öyle ayrılırm diyordum. Kirada oturmanın zorluğunu bildiğim için o zorlukla başbaşa gelmek istemedim. Onları sonrada tanıdım. Zaten şehirler farklıydı huylarını suylarini bilmiyordum
Ben onu yazmak istemiyorum burda herkes okuyor görüyor. Onu anlatırsam tanıyanlar direk anlayabilir. Ama severek aşık olarak evlenmedim . Mantık evliliği. (Mantıksız mantık evliliği)İnan arıyordum.. :) canım burayı biraz okusan herkes aynı şekilde kabul ediyor.. sorma yüz göz olmuş bi şekilde yine kiraya çıkıyorlar.. şimdi onların hareketleri sana batıyor. .senin hareketlerin onlara batıyor maalesef.. ilerde durumunuz olsa çıkıcaz desen yine problem olur niye naptık sana diye.. her halükarda kötü olacaksınız. . Peki eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz??
Ve dediğin gibi er yada geç kötü olan edileceğimİnan arıyordum.. :) canım burayı biraz okusan herkes aynı şekilde kabul ediyor.. sorma yüz göz olmuş bi şekilde yine kiraya çıkıyorlar.. şimdi onların hareketleri sana batıyor. .senin hareketlerin onlara batıyor maalesef.. ilerde durumunuz olsa çıkıcaz desen yine problem olur niye naptık sana diye.. her halükarda kötü olacaksınız. . Peki eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz??
Çalışıyor ama geliri asgari ücretten de az oluyor bazen . Ben bir işe gircem artikİcinde olmayınca konusmak cok zor ama sunu demek istiyorum esiniz calısmıyor mu hic bise yapamıyorsanız simdilik esyalı bir ev tutun ckn esine destek ol calşmıyorsan ise gir . bu nereye kadar boyle gider ki.
Cnm bu tür aileler yuva yıkar benim ablamın başina geldi guyya ayrı ev açtılar kadın neredeyse hergun geliodu buz dolabındaki yiyecekler evin düzeni hatta kızın giydiği kıyafete kdr karıştılar oda ilk başlarda senin gibiydi sonuç nemi oldu ablamın gebeliğinde ole azdilarki hamile hamile kızın üstüne saldirdilar kb itekleyince ablam merdivenden düştü bebeğini kaybetti bunun üstüne eşi rest çekti çekip gittiler yani ne yapıp Edip eşin onları susturcak yoksa çok çekersinBen hiçbirsey hissettirmeden sadecee bu evden çıkmak istiyorum..........
Cnm bu tür aileler yuva yıkar benim ablamın başina geldi guyya ayrı ev açtılar kadın neredeyse hergun geliodu buz dolabındaki yiyecekler evin düzeni hatta kızın giydiği kıyafete kdr karıştılar oda ilk başlarda senin gibiydi sonuç nemi oldu ablamın gebeliğinde ole azdilarki hamile hamile kızın üstüne saldirdilar kb itekleyince ablam merdivenden düştü bebeğini kaybetti bunun üstüne eşi rest çekti çekip gittiler yani ne yapıp Edip eşin onları susturcak yoksa çok çekersin
Kiramazlarsa kırarlar cnm o yapamıyorsa sen yap bırak kim ne dusunuosa düşünsün kötü gelin ol zaten azinla kuş tutsan adın gelin hep kötü sensin evde huzursuzluk çıkart belki bıkıp evini ayırırlar ciddi soluorum bak çünkü bu tür insanlar iyilikten anlamaz asla emin ol sustukca tepene binerler başta dediğim gibi yıkılmadan bina kurulmazEşim. Ahhh. Konuşuyorum saatlerce onunla . Yok yok pasif bir insan vurdulu kırdılı değil. Yumuşak adam . Kimseyi kıramıyor
Az önce babam aradı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gelmeyecek misin diyor bilmem dedim. Sonra burdakilere sordum iyi evini bakanların yanına taşı dedi kayinbabam Umursamıyor gibi yapmaya çalıştıkça sesim içime kaçıyor konuşamıyordm babamla oda hemn anlar ses tonumdan Çok yoruldum[/QUO pardon esinizden bahsetmemissiniz o ne diyor bu durumao 3.sahislari gecin siz esinizin ne dedigi onemli olan sizinle ayni evde yasayanlara noluyor onlara ne ya cok sinirlendim su an
susmussussun mevburmusun böyle yasamaya . hafi diyelim aynı ev de devam ediyosun seni satın almadılar senide bir ana baba dogurdu. esine de kabul etmesse babana de .ilerde ayrılmayı düsünürsen ne halde oldugunu anlasınlarAz önce babam aradı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gelmeyecek misin diyor bilmem dedim. Sonra burdakilere sordum iyi evini bakanların yanına taşı dedi kayinbabam Umursamıyor gibi yapmaya çalıştıkça sesim içime kaçıyor konuşamıyordm babamla oda hemn anlar ses tonumdan Çok yoruldum
allag asıan kocan 17 yasındamı sen nasıl bi insansın kusur bakma engellenmesen daha agır konusurumda neyse sen bi biray degilmisin kocana yada kaynatana sorma ne yapıcagııBu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
Allah Allah hayat benim keyif benim kim karışır omur boyu bir oturmucaz biz denir oyle diyeneBabama söyleyeceğim. Ama gidersem bu sefer evi ayırmak istediğimde niye ayırıyorsn diyecekler. Zaten istediğin gibi kafana göre hareket ediyorsun diyecekler . Bide böyle bi durum var
Çalışıyor ama geliri asgari ücretten de az oluyor bazen . Ben bir işe gircem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?