Herkes eşime biraz karını sahiplen savun diyo oda diyo ki ben ailemi atamam oysa ki atmayı gerektirecek bişey yok zaten sadece dengeyi bulması lazım ama yok.Bu evliliğe çocuk neden yaptın eşin saygı duymuyor sana ayrıca görümce kv yi dize getirecek olan kocandır kocan istese kimsenin sana karışmasına izin vermezdi kocanı pasif buldum
Ben ayrılmak istiyorum ama ailem bunu istemiyo kimler nelere katlanıyo kafasındalar.ya lütfen bebegin için felan katlanma.. bebegin böyle bir ortamda büyümesindense annesı babası ayrı bir şekilde büyüsün
bebegini düşünüyorsan madem öle lütfen ayrıl saniye durma.
Bu erkekleri anlamıyorum ailemi atamam da ne karıyısahiplenince aile atılmış mı oluyor çok zor mu eş ve aile arasındaki dengeyi kurabilmekHerkes eşime biraz karını sahiplen savun diyo oda diyo ki ben ailemi atamam oysa ki atmayı gerektirecek bişey yok zaten sadece dengeyi bulması lazım ama yok.
ailenizin bu şekilde yapması cok üzücü gercekten peki siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?Ben ayrılmak istiyorum ama ailem bunu istemiyo kimler nelere katlanıyo kafasındalar.
Ayrıca çocuk var ve annemler istemez, bırak o baksın falan diyolar.
Kaçırmaya çalıştı, boşanma gibi bişey olsa öldürürüm yine vermem dedi.canım çocugu senden kimse alamaz kendini paralasa alamaz
Asla çocugumu veremem katlanırım ama yine vermem o benim parçam daha doyamadım bile asla vermem ailem de deseailenizin bu şekilde yapması cok üzücü gercekten peki siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?
Kaçırmaya çalıştı, boşanma gibi bişey olsa öldürürüm yine vermem dedi.
Asla çocugumu veremem katlanırım ama yine vermem o benim parçam daha doyamadım bile asla vermem ailem de deseailenizin bu şekilde yapması cok üzücü gercekten peki siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?
Ben çıkmıyorum ama eşim bebeğimi alıp çıkıyo her akşam, onlar çok seviyo bebeği.Bir daha asla bebeğini yukarı gönderme. Hadi bakalım. Sakın sen de çıkma ve eşine de ki bu evden yukarı taşınıyorsun. Bu evde ben ve çocuğum kalacağız de.
Belki aklını başına alır.
TIR şoförüne iş yapıyor eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?