Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

Bebeğin icin katlanacağın bir sebep yok bebeğini alip gitmeye bi cok fırsatın olur istedikten sonra o ise gider sende çeker gidersin gibi..

Sakin kal. Sende kendi planını yap. Kendini düze çıkar sonra ne yapacaksan yap. Biraz idare et. Bekle. Olur olmaz gaza gelme.

Aılen bır der ıkı der zorla cocugu alıp goturecek degıller ya yada senı sokaga atacak kadar kotu degıllerdır heralde. Benım annem mesela hep bosansa gelse hıc uzulmem bıde sevınırım kızım gerı geldı dıye der ama esımle tartıssak allttan alır dovme sovme veya aldatma olmadıgı surece duzelır bısey olmaz hemen bosanılmaz falan der her konuda yanımdadır asla torunlarını getırme fılan demez yuvası yıkılmasın dıye aıleler oyle alttan alıyorlar ama ıs cıddıye bınınce elbet sahıp cıkarlar dıye dusunuyorum. Bence zorakı evlılık olmaz helede hatasını anlamayan bı evlılıkle duZelır umarım ama duzelmeyınce bı sonrakı kavgada sen geldın gelmeseydın deyıp daha fazla uzecek kıracak

Durumuna çok üzüldüm . O kadar anneci ablacıysa o işteyken al bebeğini git sığınma evine zaten bebeğin küçücük onu kesinlikle senden ayıramazlar kaynanan görümcen mi doğurdu ki onlarda kalsın .ama gidince izini tamamen kaybettir asla söyleme yerini birazda burnu sürtsün nasıl oluyormuş çocuğu alıp yalnız bırakmak görsün .sen affettikçe daha kötü olacak Allah korusun.kötülerde en kısa zamanda belasını bulsun

ayip ya . ne demek 4 aylik cocugu almak ya . etme bulma dunyasi o gorumcelerin basina daha beteri gelir . polis niye acmiyor telefonu anlamiyorum polis gelse direk sana verirdi bebegi kucuk oldugu icin

Konu sahibi bu evliliğe ikinci çocuğu getirmiş durumda. Ne eşinden destek görüyor nede durumlarında bir değişiklik var. Ama ikinci cocuk var. Onun icin boşuna yorulmayın

4 aylık bebeği annesinden kaçıran şerefsize 2.çocuk?? Konu sahibesinde hiç akıl yok.

4 aylık bebeği annesinden kaçıran şerefsize 2.çocuk?? Konu sahibesinde hiç akıl yok.

Ben bu işleri hiç anlamıyorum. En basiti: adam sana böyle davranırken seks nasıl oluyor? Sana bir bardak su uzatmazken (kendi sözleri) cocuguna yardım etmezken iki numaraya nasıl karar veriyorsun...aklımda deli deli sorular

Konu üç Sene önce açılmış üzerine tekrar gebe kalmış 2. çocuğu olmuş en son 2019da yine boşanma konusu acmıs geri barısıp çocuk yapmış belki şuan 3. de yoldadır
Hayır bu insanlar neden böyle
bize gelip ağlayıp zırlayıp kocalarına sövüp aslında gerçek hayatta kocişte kociş modundalar Ay hiç üzülmüyorum müstehak

Yaa cok uzuldum cocuklarin var rabbim yardimcin olsun insallah Insallah hersey duzelir senin icin ne diycegimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…