Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

oku oku oku hakaretler evden kovmalar bilmemneler

en son yine gelsin bebeğim için katlanıyorum. sanırsın adam dünyanın en iyi babası.
bırak allah aşkına ya.
bebeğim için boşanmıyorum diyen kadın yaşadıklarını net hakediyodur benim gözümde.

Ya nasıl hala bebeği gönderiyorsunuz yukarıya?
Bana böyle yapacaklar, karakolu arayıp hepsini şikayet etmezsem...
Biraz ağzınızı açıp kendinizi savunun, eşinizden beklemeyin zira o adam (pardon adam demişim) sittin sene sizi kimseye karşı savunmaz. Net.

Bence bu evliliği devam ettirmemeliydiniz. Adamın ne size ne de ailenize saygısı kalmamış. Hem suçlular hem güçlü. Yazık kızınız da daha kucukmus. Bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Şimdi de al bebeğini kendin git
Ne cin fikirli lanet insanlarmış be bunlar, 4 aylık bebeği annesinden ayırmaya kalkıyorlar.

Herkes eşime biraz karını sahiplen savun diyo oda diyo ki ben ailemi atamam oysa ki atmayı gerektirecek bişey yok zaten sadece dengeyi bulması lazım ama yok.
Eşine bundan sonra onun ailesini kötüleme küfür hakaret etme iyi davran ne demişler Yılanı bile tatlı söz deliğinden çıkartır gün gelir senin kıymetini anlar kendinize gelin Allahım yar ve yardımcınız olsun amin inşallah

Kesinlikle aynı fikirdeyiz bende onu istedim ama en uygun kirayı veriyoruz ist. Gibi bir yerde bin TL in altında ev yok çocuk da var.
Ben maddi tarafını düşünmüyorum ama o da yanaşmıyo inat işte.
ama eşinizde ne ona geliyor ne buna.. eşinizde iş yok bence.. agırlıgını koyamamıs ailesine karsı koysa böle olmazdı.. ailenizin tutumuda cok çirkin.. el kadar bebegi istemiyorum demeler felan..

Malesef ki aynı şeyler tekrarlanıcaktır. Rabbim sana sabır versin sen hazırlıklı ol ve deliller toplamaya başla kaynanan size dirlik vermiyecek eşinde tutmuyormuş seni aynı muhabbeti bende eşimle yaşadım annesi hep doldururdu kavga ederdik eve gelmez anasına giderdi ve sonuş olarak boşanıyoruz.Çocuğunuda alamazlar senden yok öyle bi dünya dediğim gibi sen deliller topla mesaj falan olabilir ama ses kaydı olmaz bilgin olsun sabırlı ol görümcenin kaynana cadısınında gazına gelme eğerki evliliğe çocuk için dayanacaksanda eşine sakın ailesini kötüleme tam tersi iyi şeyler bahset çünkü kaynana eşine senin hakkında kötü şeyler söylüyo gibi sen iyi ol onlar kötü olsun.

Ya çok üzüldüm , niye bu kadar kötü olur ki insanlar. Halbuki her kötülük yapanı eninde sonunda bulur, hiç mi Allah'tan korkmazlar. Sen cok dua et , Allah'a sığın, inşallah eşinin gözü açılır da onlara uymaz. İnsallah onların oyunları da kendi ayaklarına dolansın. Allah yardımcın olsun

Zaten eşini ve polisi aramanın nedeni bebeğin değil miydi? Şimdi bebeğin yanındadır al bebeğini git babanın evine o görsün bakalım bebeği anneden ayırmak ne imiş Ne katlanıyorsun böyle adama!!!

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.

A
Aynen

git suc duyurusunda bulun darp raporu al nasıl bogazını sıkar sen nasıl susarsın tama cocugun var anladık ama bunada susarsan yarın daha kötüsü basına gelir

git suc duyurusunda bulun darp raporu al nasıl bogazını sıkar sen nasıl susarsın tama cocugun var anladık ama bunada susarsan yarın daha kötüsü basına gelir
Bağırdım ama eşim onu savunmak için bana yüklendi, sesin çıkmıcak dedi.
Senin yüzünden sokağa rezil olduk dedi

Bağırdım ama eşim onu savunmak için bana yüklendi, sesin çıkmıcak dedi.
Senin yüzünden sokağa rezil olduk dedi
o der tabi kendi kardes yarın seni dövse beni rezil ettin der iceri sokar siddete kesinlikle karsıyım ne demek ablası bogazını sıktı bence gemileri yak dönerse senindir ki seninki dönmesede olur cocugu var diye hayatı kendine zindan etme o adam ne o evden cıkar ne o aileyi bırakır en azındna gözü korkar 2 polisle kapıları giderlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…