Eşimin ailesi

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba bu ikinci üyeligim. Diğer üyeliğimde yazmak istemedim.

8 yıllık evliyiz. 1 yaşında bebeğimiz var. Evlendikten sonra eşimin anne ve ablasının psikolojik sorunları olduğunu öğrendim. Ilk önce annesinin sonra ablasininda.

Ailesiyle Çok süper olmayan ama idare ettiğimiz bir ilişkimiz vardı. Doğumdan sonra işler karıştı. Bebeğim tüp bebek. Eşimin sorunları nedeniyle olmuyordu. Çok şükür 2 denemeden sonra bebeğimiz var bizimle. Sezeryanla dünyaya geldi. Alerjik sorunlarım olduğu için ameliyattan sonra basit ağrı kesici verildi. O da sancılarıma derman olamadı. Ben ağrı içindeyken, kvalidem; benim iyi olduğumu, sorunsuz olduğumu, hemen 2 çocuk yapıp oğlumu ona vermem gerektiğini anlattı. Çok ağrılı oldugum için çokta uygun olmaysn. Böyle devam edersem kovarım seni diye ağzımdan kaçtı. Eşim cephe aldı. Ilişkimiz eşimle de sallantiya girdi. Kısa keseyim.

Annemin yapmadığı birşey için onun yüzünden intihar ettim ben dedi kvalide. Yapmadığı şeyleri yapmış gibi eşime söyledi.

En son umumi açık bir yerde .oğlumun mama sandalyesini yere koydu. Birşey demeden yerden aldım. Sonra gorumcem bir anneye nasıl böyle davranıyorsun dedi. Birşey yapmadim ben dedim. O ara eşim yanımdaydı. Sonra bana sen sanki temizsin pissin demiş. Bende sen pissin demişim. Sonra bebeğim kucagimdaykrn bana saldırdı. Yüzüme vurdu. Bazi şeyleri hatırlamıyorum. Onlar gittiler. Eşim eve götürdü beni. Ben rahatsızlandım. İlaçlarımı aldım. Sonra eşimi annesini bakmaya evlerine gönderdim. Birşey yapar kendisine vs diye korktum.

Eşim eve gelince ona 5 yıl önce deli dediğimi söyledi. Bunu söyledin mi diye sordu. Onu da uydurdu. Gerçekte öyle birşey olmadı.

Bu arada gorumcem bipolar, kvalide ne bilmiyorum.

Şu an onlar iyi olmadan kendim ve bebeğim gidemeyiz. Eşim oğlanı götürmek istedi. Engelledim. Bana karşı çok mesafeli, cephe aldı.

Kusura bakmayın karışık oldu. Atladığım birşey varsa sorun. Bu arada bebeğim diş sıkıntısı çekiyor bazen durmuyor. Geç cevap yazarsam kusura bakmayın.
 
anası hasta kardesi hasta sen zannediyomusun esin normal bunlara canak tuttugu icin o bin kere hastaaa
 
Eşiniz,psikolojik sorunları olan annesinin ve ablasının sözlerine neden inanıyor ki?
Eşinizin de psikolojik sıkıntıları var bence üzgünüm.

Depresyonda olduğunu düşünüyor. Ama şizofren olduğunu düşünüyorum ben. Kvalide Bu olanları başka kişilere de anlatiyor. Nasıl basedebilirim bilmiyorum.
 
Kayınvalide ve görümcenin hasta olduğuna , yalan söylediklerine eşinin inanması gerekir , yoksa çok arada bırakır seni böyle. Bunları konuştun mu, ne düşünüyor annesi ve kardeşi konusunda

Hasta olduklarını biliyor. Psikiyatriste gidiyorlar. Ilaç kullanıyorlar. Iyi olmamalarını istediğini ama annem o benim torununu özlerler diyor. Gitmeyelim de demedim iyi olduktan sonra gideriz su an degil
 
Valla boşansan da peşini bırakmazlar çok fena bir durum. Çevrendeki herkes paranoyak, yalancı gördüğüm kadarıyla. Oğlun nasıl etkilenmeden yaşayacak bu ilişkiler arasında bilemiyorum. Baba ikna edilmezse işin zor.

Bu arada rumuzun imajını bile düşünüp, 2. Üyelik açmalara bu aralar çok rastlıyorum. Sanal alem bile böyleyse, çevremizde kim bilir ne kadar çok hadise var ve kimler mükemmeli oynuyor kim bilir. enteresan gerçekten.
 

Imajdan değil de diğer üyeliğimde bi ev adresimi vermedim. Gerçek hayatta bilinsin istenmedim. Gorumcemin durumunu bilen yok. 2. Üyelik bu nedenle.
 
Eşim diyor ki evlensigimjzss iyilerdi daha kötü olur diyordum olmadi diyor. Demekki durumları ciddiydi. Bana hiç bahsetmedi.
 
Esinin gercekleri gorup annesiyle ve ablasiyla araya mesafe koymaasi gerekiyor.

Ama nasil?

Mesafe koymasın gerek yok. Daha kötü olurlar. Sadece inanmasın. O nasıl olur bilmem. Psikayristi ile görüş diyorum olmaz söylerse gittiğimi doktor diyor. Işın içinden çıkamadık
 
kvnin kullandığı ilaçlara çaktırmada bakıp internette aratın hangi hastalara kullanılıyormuş.
bunları bilmedrn evlenmek kandırılmak ya resmen, yani eşin de sonradan öğrendiyse sıkıntı yok da bilip de söylemediyse boşanma sebebi. tuzak kurulmuş gibi hisseder insan.
peki anne ve kardeş hasta da eş normal mi onda da sıkıntılar var mı?
Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizde sıkıntı yoktur.
onun bi şekilde diğer ikisinin hastalığını kabullenip ona göre tavır alması gerek.
 
Haberim yoktu. Sonradan kvalidem söyledi. Gorumceminkini de acillere düştüğünde söylediler.

Esimin takıntıları var. Aşırı düzen takıntısı. Ve mükemmelliyetçi yapısı. Başka sorunu yok.
 

Ilaclarini kendi kutusunda taşımıyorlar.
 
Ya gene hic degilse bunlarin hasta oldugu kabul edilmis,ilac kullaniyorlar falan...
Ben de evlendim.kaynanam da bi garip.sizofren cikti,ama hic de hasta degil sorsan.. ilac da kullanmyo. Kac milyon kisi vardr baksan kandirilan
 
Haberim yoktu. Sonradan kvalidem söyledi. Gorumceminkini de acillere düştüğünde söylediler.

Esimin takıntıları var. Aşırı düzen takıntısı. Ve mükemmelliyetçi yapısı. Başka sorunu yok.
Esiniz de obsesif yani o zaman..
O neyse de,ben de kaynananizin sizofren oldugunu dusunuyorum. Gorumceyle ikisi zaten bi dislanmislik.komplexine de girmisler bence . Birsey yapmadginiz halde bi anneye bunu nasil yaparsinlar falan.. savunmaya gecmeler.. cunku var bi eziklik kompleks..
Bence esiniz mesafeli durmasin iyce delirtmesin kimseyi.
Ama sizi mesafeli tutmak.zorunda,hele ki cocugunu...bence de napcaklari belli olmayanlarin evine goturmeyin bebeginizi.
Sevcem.diye alir yere calar belki. Balkondan atar ne bliyim..
Allah korusun da dusunmek lazim ,napcaklarinin garantisi var mi..
Ben de paranoyak olmusum su an farkettim.. cunku esimin.ailesi de bi cesit,arasan bulunmaz ulkede. Onlardan da zarar bekliyorum cunku,onlarin da napcagi belli degil hic. Ama bunu.dusundurten kendileri. Hep bi kaba kuvvete basvurma var huylarinda.. huylari batasicalar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…