Eşimin ailesi

Niye bunları evlendikten sonra öğreniyorsunuz? Eşinizin ailesinin durumunu evlenmeden hatta nişan, söz olmadan söylemesi gerekirdi. Bu tür rahatsızlıklar genetik geçişli olabiliyor. Haberiniz olması gerekirdi. Bu insanlarla hayat boyu uğraşmak istemediğiniz için evlenmemeyi de düşünebilirdiniz. Hiçbir şey bilmeden evlenmişsiniz.

Bence ikisi de tam olarak tedavi olmadan çocuğu göstermeyin. Çocuğu da negatif etkilemesinler, psikolojisini bozmasınlar. Ayrıca, bu sebepten eşinizin evde huzursuzluk çıkarıp sizin ve çocuğun psikolojinizi etkilemesine de izin vermeyin. Baştan size her şeyi anlatsaydı madem. Zaten tek yaptığınız çocuğunuzu korumak.

Karsinda hasta insanlar var yaptiklarini ciddiye alma cevap verme. Onlarin sana pis demesiyle pis olmazsin geri sen pissin vs diye cevap verince hakliyken haksiz duruma geciyorsun.. haklisin de gec. Tartisip geri cevap verip birseyi degistiremeyeceksin ya esinin durumu farketmesini bekleyeceksin ya da mecbur cocugu alip cikacaksin aralarindan..
Basit agiz dalasina girme bos yere..

Ya gene hic degilse bunlarin hasta oldugu kabul edilmis,ilac kullaniyorlar falan...
Ben de evlendim.kaynanam da bi garip.sizofren cikti,ama hic de hasta degil sorsan.. ilac da kullanmyo. Kac milyon kisi vardr baksan kandirilan
sorsan hasta değil çünkü hasta olduğunun farkında değil. yani düşünün şimdi ben size desem ki sen aslında evli değilsin kocan yok kafandan uyduruyorsun hastasın. hadi ordan sen hastasın dersiniz. onlar farklı bir gerçeklikte yaşıyorlar. sanrıları halüsilasyonları gerçek sanıyorlar.ilacını düzenli aldırmak bile işkenceye dönüşebilir.
Allahım, hastalara da hasta yakınlarına da şifa ver.
insan akıl sağlığını koruyamıyor bunların yanında.

Bazen ben de unutuyorum hasta olduğunu. Birde umumi milletin olduğu yerde olunca... tutamamışım kendimi. Ki hatırlamıyorum dediğimi. Ikisi birden üstüme geldiler.

Toptan kurtulmak için bosanmayi düşünmez misin ? Yanlış okumadıysam esinin oğlun kucagindayken sana vurduğunu yazmışsın ..bide her an korkuyla yaşanmaz ki ..

Eşinize sorunca size kv nin hastalığının ne olduğunu söylemiyor mu? Gerçi evlilikten önce söylemesi gerekiyordu ya..
Cunku Açık ve net bir şekilde anlatmak zorunda, sizde ona gore tedbir alırsınız.
Birde kv size vurmuş, eşiniz buna tepki göstermedi mi?

Ben rahatsızlandım ilaçlarımı aldım vs yazmışsınız sizin de mi var psikolojik sorunlarınız be ilacı bu hemen eve gidip aldığınız

Mama sandalyesi Nasıl yere konuluyor yani sandalye bu yere konmaz mı zaten Bunun için Nasıl kavga çıktı

Hastalığını bilmiyorum diyor. Evlenmeden once psikolojik sorununu da bipmiyordum. Galiba ayırdı. Çekti herhalde. Hatırlamıyorum.

Yok astımım var benim. Mama sandalyesi derken portatif ayağı yok. Normal sandalyeye monte ediliyor. Katlandığı için bebek oturanın olduğu yer ayak basılan yere denk geldi. Oğlum oturagin üstündekileri de alıp yiyebilitor.

Oğlunu bana ver mi??? E yuh artık!!! Ailece kafayı yemişler ben olsam hiç görüçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…