Eşimin ailesi

merhaba bende hikayemi yazmak istiyorum belki birisi yardımcı olur.. 1 yıllık evliyim esim sessiz birisi kimseye cevap vermez elnmeden önce severlerdi beni bir kaynım bir görümcem var kaynanam kayınbabam dısındaki herkes sever beni hep herşeyi eşime yüklüyolar eşşimde sessiz ya tamam deyip geçiyo esimin konusmadıgı yerde ben konusuyorum suclu ben oluyorum ben ne yapmalıyım sevilmiyorum biliyorum bunu btinae grümcem var her türlü yarrdımı yapıyorums evilmiyorum. ama işin asıl garip yanı eşim hiç arkamda degil hep onlar haklı hatta özür bile dilettirir kayınbabam ne dedğini bilmez kaynım saygısız suratıma bakıp kimse napıyosun demez haliyle bende sogudum. ben ne ypmalıyım

Benim görümcemde eşimin ona götürdüğü çeyreği getirip vermişti ona çocuğu oldu başka çeyrek verdik ona mı kaldık evime geldi çöp getirmedi aynen bunların hepsi böyle abi abi diye dolaşır kardeşlikten bir haber olurlar anne baba hepsi aynı malesef tek cömert eşimi gördüm o aileden o nasıl çıkmış hayret ediyorum.

Bundan sonra onlara hiçbir şey koklatmayin kavgaysa kavga ama sizde beklentiye girmeyin eli niye boş geldi vs gibi

Benim sorunun aynisi bir kayin bi kaynana ve kayınpeder hatt a benim fazlam var kayinpeder hepsinden büyük hortumcu düşman basina

Şakayla karışık söylerdim ben direk yüzlerine.Ufak tefek gibi duruyor da birikince dağ oluyor insanın içinde böyle şeyler.O yüzden hiç tutmam içimde.Ben düşüneceğime onlar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…