Eşimin Ailesi

Arkadaşlar düğün hazırlıkları sırasında da gelmemişler davet mi beklenir sonuçta oğulları evleniyo esas onların gelip bi eksiğiniz gediğiniz var mı diye sorması gerekirdi.

eşinizin değil de,sizin davet etmenizi istiyor olabilirler mi?malum ,o ev her ne kadar oğullarının evi olsa da,söz sahibi,evin hanımı oluyor.

Buraya yazınca farkettim öyle olabilir mi acaba diye ama benim de sözlü laf arasında söylemişmişim var, pek oralı olmalıdılar. Kayınvalidem açıkça diyor Zaten ben gelemem, rahat edemem sen çalışıyorsun Zaten bide yatılı misafir mi ağırlayacaksın diyor ama görümcem pekala kocasıyla bir haftasonu çıkıp gelebilir.

Arkadaşlar düğün hazırlıkları sırasında da gelmemişler davet mi beklenir sonuçta oğulları evleniyo esas onların gelip bi eksiğiniz gediğiniz var mı diye sorması gerekirdi.

Evet ki eşim çok çağırdı o dönem. Her şeyi eşim ben ve benim ailem yaptık. Günü birlik isteme, birde düğün günü bir gece kalıp döndüler.

O halde sen son bir kez daha davet et önce kv ni ara sonra görümcemleri.İşte hafta sonu sizi bekliyoruz hem de sizleri özledik görüşmüş oluruz şekl,nde konuş.Eğer bu davetine rağmen gelmiyorlarsa işte o zaman görümcenle açık açık içindekileri dökersin.

işte sizi rahatsız etmek istemiyorlar.ben de kayınvalideyim.gelinim çalışıyor.eylülde 2 yılları bitti,evlerine gitmişliğim bir elin parmaklarını geçmez.onlar gelsin,yesin içsinler diyorum.çalışan kıza niye sıkıntı yaratayım.hafta sonları da kendilerine vakit ayırsınlar.

Evet ki eşim çok çağırdı o dönem. Her şeyi eşim ben ve benim ailem yaptık. Günü birlik isteme, birde düğün günü bir gece kalıp döndüler.
yine de sen karışma, yorum yapma, sitem etme.
eşin kendi ailesiyle konuşur, küser, tartışır, barışır. ama senin bir imalı lafın her yöne çekilir, unutulmaz, eşinle aran dahi bozulur. çünkü ne olursa olsun, sen el kızısın.

Bu hafta sonu yemeğe çağırın bakalım ne yapacaklar.

eşin üzülüyorsa eşin kendisi söylesin sen karısma
biz de evlendik ve bir bucuk saatlik yoldan 9 ay snr evimize geldiler
eşim içten içe üzülürdü her telefonda cagırırdı ama hep bir bahanelerı olurdu
bu arada biz evlenırken de kv gelip de evimize işin bir ucundan tutmadı
en kıymetlım dediği oğlunun evini 9 ay snr gördü

sen sakın karısma
gelmesınler daha ıyı
bu arada senı sevseler gelırlerdı
sevdıklerını sanmıyorum

bence cok sik gittiginiz icin gerek duymuyorlar

Mesele ben değilim ki mesele oğulları, beni sevsin sevmesin ortada oğlu var ki ben sevmediklerini sanmıyorum evet muhakkak bayılmıyorlardır ama benden sebep gelmediklerini sanmıyorum. Öyle olsa düğün hazırlığında gelirlerdi en azından. Mesela oğulları 10 yıldır burada kayınvalidem 3 le gelmiş toplamda, kayınpederim hiç gelmemiş benimle ne ilgisi var bunun?

Evet ben de ondan korkuyorum, bu sefer kötü olursak, yada ne bileyim durup dururken karşıma almak istemiyorum onları.

cokkkkkkk hem de 2-3 gun

Valla bence hiç çok değil, hatta bu konuda şanslı görüyorum kendimi, Allah tan eşim de çok sık gitmek istemiyor diye. Gidip tüm tatilini aile yanında geçiren insanlar var.

Evet ben de ondan korkuyorum, bu sefer kötü olursak, yada ne bileyim durup dururken karşıma almak istemiyorum onları.
o yüzden hiç karışma.
sadece arada davet et o kadar.
ne sitem et, ne imada bulun.

oğulları tekken de gtmedilerse tabi sizden kaynaklı değildir
siz niçin dert ediyorsunuz peki bunu
yeni evli iken ben de cok takılırdım gelmıyorlar diye
şimdi düşünüyorum da boş yere sıkmısım canımı
isteyen gelir istemeyen gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…