Eşimin Ailesi

Sorun yoksa mesaj atmayin bi telefonla gorusmenizde soyleyi ya hic gelmiyosunuz bak oglun uzuluyor falan deyi yani

Hesap sormak yerine davet etseniz daha iyi olmaz mı?

Zaten defalarca davet ettim, eşim de çok istedi gelmelerini gelmediler. Düğün hazırlıkları sırasında da eşim benim aileme karşı mahçup olmamak adına çok çağırdı ama sanırım onun burada tek başına her şeyi halledeceğini düşündüler ve dediğim gibi misafir gibi gelip gittiler.

Bizim esimin ailesiyle aramiz 40 dk taş catlasın.. altlarinda araba vardir hepsinin. Ama bir ywre giderler yol üstü anca oyle ugrarlar bize. Kervansaray sanki ya bura... her neys.. onun disinda hususi sunlara gidelim oturmaya demezler. Çocuğum oldu da gene gelmedi hiçbiri. İşte el oğlu böyle.. kendiki yiprattiginla kalıyorsun. Ben kendi kendimi yedim bitirdim. Gecelei uyku uyuyamadim. Eee noldu ??? Onlarin bi taraflari duydu mu hayir. Olan bana oldu iste.. esimle tartistiimla huzurumu bozduğumla kaldim. Akittigim goz yasida cabasi. Bosveeeer ALLAH cok büyük. Ona gore dr muamele görür herkes.

Oğlan tarafi boyle geneli. Bir halta yaramazlar. Ama gecer baş köşeye otururlar. Baş tacida olurlar ayni zamanda. Biz şöyleyiz biz böyleyiz diye kendilerini de överlerr.. :/

Oğlan tarafi boyle geneli. Bir halta yaramazlar. Ama gecer baş köşeye otururlar. Baş tacida olurlar ayni zamanda. Biz şöyleyiz biz böyleyiz diye kendilerini de överlerr.. :/
Evet aynen
Sinir oluyorum allahtan baska sehirdeyiz de gördüğüm senede iki günü gecmez

Evet aynen
Sinir oluyorum allahtan baska sehirdeyiz de gördüğüm senede iki günü gecmez
Ooy bizim gibi olsan napacaksin acaba.. :// bayram tatili olur. 10 gun ordayiz. Resmi tatil olur. Cumaya denk gelir. Hafta sonu persembeden ordayiz. Ya bizimkilerin ne faydalari var ne zararlari da... bazi davraniari tutumlari kendilerinden beni çok uzaklaştırdı. Yoksa fiilen bana bir kötülükleri olmadi tabi. Zaten tek sukrettigim kiisim da bu..

evet aynı sehırde olmak zor.
allah kolaylık versın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…