Bence bilerek gelmiyorlar eşinle aran bozulsun diye(eşin senin yüzünden gelmiyorlar diyecek huzursuzluk çıkıcak) amlıma ilk gelen şey bu. Benim görümcemler de davetsiz gelmezler farklı bir şehirde yaşıyorlar buraya geldiklerinde 1 hafta annelerinde kalırlar ama biz davet etmesek şunlara bi gidelim demezler. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası.
düğün hazırlıklarında ben de sinir oldum
biz eşimle 2 ay içinde evlendik
resmen anamız ağladı hazırlık asamasında
annem eşim ben kurduk tüm düzeni
bir kere olsun arayıp da ne yaptınız demediler
ne görümcem ne kv
ama bir de benim kv her telefonda aglar
oğlum benım hayattakı en kıymetlim diye
:)
4 senelık evlıyız
4 senede iki kere geldi
iki gelişinde de ağladı eve girer girmez
oğlum hayattakı tek dayanagımsın, sen de beni bıraktın gittin der
( sankı kocası yok, kızıyla da aynı evdeler 44 yasında kızı var)
en kıymetlim der ama daha bir çöp alıp oğluna verdiğii görmedik
senınkının kötü niyeti yok belli ama benim kv tam bir sinsi hain
Dertsiz basina dert acma nekadar uzakta olursan okadar kiymetli olursun gittignde degerin bilir, birlikte yasayanlarda ayrilmak icin etmedigi dua kalmaz herkesin imtihani farkli, esinide gelmiyorlar diye elestirme boyle bu durum varsa bundan kaynaklida uzulur gelene kapimiz acik dersin okadar
sürekli duygu sömürüsünde işteAyy ne demeye ağlıyor sürekli madem o kadar düşkün sürekli gelsin. Sanki oğlu çölde yaşıyor, ağlanacak ne hali var ki :)))
Boşver ya gelen gelsin gelmeyen gelmesin eşin söylüyordur muhakkak sen bunu öğren usulen davet et gelmezlerse siz de gitmeyinKızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
Kızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
Bunu dile getirme şeklin çok önemli. ''Ne var da gelmiyorsunuz?'' şeklinde sorarsan insan psikolojisi gereği ters bir cevap ya da tavırla karşılaşabilirsin. Bunun yarine tatlı bir davet çok daha yapıcı olur.
Agrisiz basina agrimi istiyosun :)
Bence öyle arayacağına bir haftasonu için ara davet et. Bak şu yemekleri yapıcam, gezmeye şuralara gideriz hadi gelin beraber geçirelim vs. de. Daha iyi olur. Öbür türlüsü ayıp olur.Kızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?