Eşimin Ailesi

Yok öyle olduğunu sanmıyorum aramızı bozmak gibi dertleri asla olmaz. Gayet iyi niyetliler ve çocuklarının mıtluluğunu düşünürler. Benden maddi manevi esirgedikelri bir şey olmadı. Biraz yüzümüz düşük olsa telaşlanırlar. Ama gelmiyorlar işte.

Ayy ne demeye ağlıyor sürekli madem o kadar düşkün sürekli gelsin. Sanki oğlu çölde yaşıyor, ağlanacak ne hali var ki :)))

Evet şimdiye kadar hep böyle yaptım, ama işte son olayda şakayla karışık arayıp sitem edesin geldi. Ama bu sefer eşim de dahil o tarafın tepkisi almak istemedim. Bu zamana kadar aramızda böyle laf sokma vs. Gibi şeyler hiç olmadı çünkü.

canım sen eşinle ailesinin ilişkisine karışma
ne olursa olsun kötü olan sen olursun
ama mesela özellikle ara ve de ki anneciğim bu haftasonu kahvaltıya bekleriz gibi davet et
sonrasını kendileri bilirler zaten

Ayy ne demeye ağlıyor sürekli madem o kadar düşkün sürekli gelsin. Sanki oğlu çölde yaşıyor, ağlanacak ne hali var ki :)))
sürekli duygu sömürüsünde işte
sen beni bıraktın eşini seçtin falan diyor
hep bir psikolojik baskı:)

Ben aranızı bozmak için vs yaptıklarını sanmıyorum. Ama tuhaf tabi... Bence bunu öyle söylemek yerine arayıp "anne marketten geldim şunları aldım xx günü yemeğe bekliyorum" gibi bir şekilde söyleseniz? Hafif ama tatlı bir sıkıştırma gibi... Yaşları ilerledikçe ne yaptıklarını anlamak zorlaşır, ama kötü niyet olduğunu hiç düşünmedim. Hatta belki kendince çok iyi niyetli bir amacı bile olabilir. Ha eğer konuşmak istiyorum bu konuyu dersen, direkt kayınvalidenle konuşmanı tavsiye ederim. Inşallah tez zamanda düzelir:)

Siz davetinizi yapin ister gelirler ister gelmezler.. ben oyle cok vicik vicik aile gorusmelerinide hic sevmem. Mesafa her zamn iyidir. Siz sevgide saygida kusur etmeyin yeter.. esiniz cok uzuluyorsa birakin o konusssun.size laf dusmez... ayrica bu kadar niye takinti ettiniz ki anlamadim?

Boşver ya gelen gelsin gelmeyen gelmesin eşin söylüyordur muhakkak sen bunu öğren usulen davet et gelmezlerse siz de gitmeyin

Bazı ailelerin yapısı öyledir soğukkanlılar demek ki bence en doğrusunu yapıyorlar çok bilinçli bir aile yüz göz oldukça saygı sevgi bitiyor ,şanslısın bence

ayyy gözlerim yaşardı,bugün 2. kaynanam neden gelmiyor konusu,kk bugünleri de mi görecekti

Ağrımadik başa caput sarma. Sen insanlık görevini yapmışsın, çağırmissin. Gelmezse kendi bilir.

Sakin esinede bu konuyu açma, o anlatursada dinli, kır olur badem gözlü olur...

Bunu dile getirme şeklin çok önemli. ''Ne var da gelmiyorsunuz?'' şeklinde sorarsan insan psikolojisi gereği ters bir cevap ya da tavırla karşılaşabilirsin. Bunun yarine tatlı bir davet çok daha yapıcı olur.

Bunu dile getirme şeklin çok önemli. ''Ne var da gelmiyorsunuz?'' şeklinde sorarsan insan psikolojisi gereği ters bir cevap ya da tavırla karşılaşabilirsin. Bunun yarine tatlı bir davet çok daha yapıcı olur.

Canım vazgeçtim kendileri bilir, benim rahatım yerinde durup dururken huzursuzluk çıkarmamaya karar verdim. Eşim dert ediyorsa sitemi eşim yapsın. Ben ağrısız başıma dert açmayacağım.

Agrisiz basina agrimi istiyosun :)

Evet bende vazgeçtim, yok yere hem de eşim hiçbir şey demezken ben huzursuzluk çıkaran gelin olacağım. Mantıklı düşününce gereksiz olduğunu farkettim.

Bence öyle arayacağına bir haftasonu için ara davet et. Bak şu yemekleri yapıcam, gezmeye şuralara gideriz hadi gelin beraber geçirelim vs. de. Daha iyi olur. Öbür türlüsü ayıp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…