Herkesin eşi dostu akrabası farklı, o yüzden kimseyi yargılamaya gerek yok.Benim yengemden hizmet beklemem ki ona fırsat bile vermem abimin hareketine artık takılmıyorum bile olmuş 9-10 sene bana sarılmaktan korkan adama ne diyeyim yani eşimse hep bana yardımcıdır ama mesafeyi korur yanıma oturup bana satılmaz canım cicim demez hatta onlara gittiğimiz zamanlarda annesi bizi kapıya kadar uğurlardı biz görüş alanından çıkana kadar kolkola bile girmezdik.
Herkesin eşi dostu akrabası farklı, o yüzden kimseyi yargılamaya gerek yok.
Ahh canım benim yaşadığım durumlari yaşıyorsun. Ki zaman sana daha neler ogreticek. Benim esimde evin tek oğlu hep birlik dirlik olalım ayağına mi desem artık kızım yavrum diyerek benimle samimiyet kurmaya çalıştılar bende iyi niyetleri ne ve beni çok sevdiklerine kanaraktan hergun gitmeye başladım ve zaman sonra sabah gitsem akşam gitmesem sorun çıkıyordu bende yavaş yavaş ayağımı çektim ama işi olduğu zaman temizliğine gittim. Bunu sıkıntı etmiyorum baktım hastalandım kaynanam tatlı diliyle hala israrci temizlikten de biraz ayağımı çektim gerekmediği sürece gitmiyorumm. Eve Cat kapı gelme konusundada habersiz gelmeleri olduğunda kapıyı geç açtım bazen hiç acmadim. Aramadan gelemedi bir daha. Bu yaptıklarım amacıma ulaştımi dersen sırf mesafe koydugumdan yapıp yapıp yapmadi olarak çıkardılar adımı hatta yüzüme beni kötüler 3 günde gittiğim halde 3 ayda gidiyormuş um gibi konustular okadar temizliğine gittm hiç gelmedin olarak konuştular. Nekadar kızım yavrum deselerde bir yerde gelinlik bekliyorlar kısaca işlerine yaradigimiz kadar iyiyiz. Onun için gerektiği yerde ziyaret et çok ta kötü olma kendini de çok yipratma. Ben artık öyle yapiyorumDertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
en iyisini yapıyorsun canım, ben de çat kapı zil çalınca hemen açmıyorum, biraz bekletiyorum, ortalıkta dağınıklık varsa özellikle, üstüm müsait değildi diyorum ki çoğu zaman öyle oluyor, öğlene doğruysa pijamalarımla oluyorum ya da evin içindeki halimle açmıyorum kapıyı.Sen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)
SenHafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor
Inan benim esim de öyleydi ki normalde kapaliyim. Ama ben evimde istedigimi giyerim. Dolapta hemen üzerime geçirdiğim bisey olur ani bisey olursa diye. Sen direttikce direnemez hem onunda hosuna giderHafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor
Eşimden biliyorum çünkü evde nasil gezdigimi bildiği için kendi eve girerken bile evin kapisini tamamen acmaz karsi kapi acar da beni yakalar diye. Yada aniden gelen birini kabul etmez eve biliyor nasil yakalanacagimizien iyisini yapıyorsun canım, ben de çat kapı zil çalınca hemen açmıyorum, biraz bekletiyorum, ortalıkta dağınıklık varsa özellikle, üstüm müsait değildi diyorum ki çoğu zaman öyle oluyor, öğlene doğruysa pijamalarımla oluyorum ya da evin içindeki halimle açmıyorum kapıyı.
Senmasoleil ı dinle canım
evimdeyim istedıgımı giyerim de. 33 yaşına gelmışsınız cocuk gıbı...Hafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor
Yapmak zorunda mıyız peki işlerini? Ben yapmıyorum şuan çünkü kv kendi annemden çok daha sağlıklı, annem yapıyorsa o da yapar ki yapıyor zaten. Yalnız bana bir kaç kez laf çarpıttı arkadaşının gelini her ona geldiğinde ah teyzeciğim sen yapma bacağın ağrır vs diyerek yaptığı işi elinden alıyormuş, buna gelen misafirler iş yapıyormuş, ben de bu muhabbetinden rahatsız oldum azalttım konuşmayı ve dinlemeyi, görüşmeyi de azalttım, anlatmıyor artık.Ahh canım benim yaşadığım durumlari yaşıyorsun. Ki zaman sana daha neler ogreticek. Benim esimde evin tek oğlu hep birlik dirlik olalım ayağına mi desem artık kızım yavrum diyerek benimle samimiyet kurmaya çalıştılar bende iyi niyetleri ne ve beni çok sevdiklerine kanaraktan hergun gitmeye başladım ve zaman sonra sabah gitsem akşam gitmesem sorun çıkıyordu bende yavaş yavaş ayağımı çektim ama işi olduğu zaman temizliğine gittim. Bunu sıkıntı etmiyorum baktım hastalandım kaynanam tatlı diliyle hala israrci temizlikten de biraz ayağımı çektim gerekmediği sürece gitmiyorumm. Eve Cat kapı gelme konusundada habersiz gelmeleri olduğunda kapıyı geç açtım bazen hiç acmadim. Aramadan gelemedi bir daha. Bu yaptıklarım amacıma ulaştımi dersen sırf mesafe koydugumdan yapıp yapıp yapmadi olarak çıkardılar adımı hatta yüzüme beni kötüler 3 günde gittiğim halde 3 ayda gidiyormuş um gibi konustular okadar temizliğine gittm hiç gelmedin olarak konuştular. Nekadar kızım yavrum deselerde bir yerde gelinlik bekliyorlar kısaca işlerine yaradigimiz kadar iyiyiz. Onun için gerektiği yerde ziyaret et çok ta kötü olma kendini de çok yipratma. Ben artık öyle yapiyorum
En güzeli. Bir de dikkatimi çekti, annesi kızkardeşi geldiğinde bacaklarıma bakıyorlar şort varsa, kıl var mı diye bakıyolar anlamadım ama rahatsız edici bakışları, o yüzden geldiklerinde üstüme uzun bi şeyler geçiriyorum, anlıyorlardır umarım.Eşimden biliyorum çünkü evde nasil gezdigimi bildiği için kendi eve girerken bile evin kapisini tamamen acmaz karsi kapi acar da beni yakalar diye. Yada aniden gelen birini kabul etmez eve biliyor nasil yakalanacagimizi
Çok ayip biliyorum ama eşine söyle biraz boynunda morluklar biraksin da boynunu incelesinlerEn güzeli. Bir de dikkatimi çekti, annesi kızkardeşi geldiğinde bacaklarıma bakıyorlar şort varsa, kıl var mı diye bakıyolar anlamadım ama rahatsız edici bakışları, o yüzden geldiklerinde üstüme uzun bi şeyler geçiriyorum, anlıyorlardır umarım.
Bence gerçekten kıymet bilene hastalığında veya ihtiyacı olduğunda vs bayram temizliğinde gidilir ben bütün kış hazirliklarindada yardım ettim fakat kıymet bilinmedi. Yinede bu durumlarda giderim bunların haricinde keyfi yere temizlik yapmam çünkü kıymet bilinmiyorYapmak zorunda mıyız peki işlerini? Ben yapmıyorum şuan çünkü kv kendi annemden çok daha sağlıklı, annem yapıyorsa o da yapar ki yapıyor zaten. Yalnız bana bir kaç kez laf çarpıttı arkadaşının gelini her ona geldiğinde ah teyzeciğim sen yapma bacağın ağrır vs diyerek yaptığı işi elinden alıyormuş, buna gelen misafirler iş yapıyormuş, ben de bu muhabbetinden rahatsız oldum azalttım konuşmayı ve dinlemeyi, görüşmeyi de azalttım, anlatmıyor artık.
Kp in yaninda bas acik oturmak günah degil baba oldugu icin. Ama ben kp yaninda hep bol salas ve uzun şeyler giyiyorum eşimde ne kadar dikkat ettigimi bilir tshirtumden asla gogsum gozukmez. O yuzden de mesafesini koruyor en azindan bu konuda :)En güzeli. Bir de dikkatimi çekti, annesi kızkardeşi geldiğinde bacaklarıma bakıyorlar şort varsa, kıl var mı diye bakıyolar anlamadım ama rahatsız edici bakışları, o yüzden geldiklerinde üstüme uzun bi şeyler geçiriyorum, anlıyorlardır umarım.
ben kendi evimin işini yetiştiremiyorum yeri geldiğinde, çalışıyorum. Ha çok ihtiyacı olursa elden ayaktan düşerse o misafirleri mi gelip yapacak bakalım işlerini.Bence gerçekten kıymet bilene hastalığında veya ihtiyacı olduğunda vs bayram temizliğinde gidilir ben bütün kış hazirliklarindada yardım ettim fakat kıymet bilinmedi. Yinede bu durumlarda giderim bunların haricinde keyfi yere temizlik yapmam çünkü kıymet bilinmiyor
bazen ürküyorum kem gözlerinden, bakışları keskin, Allahım korusun kem gözden.Çok ayip biliyorum ama eşine söyle biraz boynunda morluklar biraksin da boynunu incelesinler
Eşiniz sizinle aynı değil işte bunu anlatmaya çalışıyorum yargılasam abimi yargılarım ama hiç işim olmaz yani o bana sarılmıyor diye ölmedim çok şükür.Herkesin eşi dostu akrabası farklı, o yüzden kimseyi yargılamaya gerek yok.
Felak nas okuyun bişey olmaz :)ben kendi evimin işini yetiştiremiyorum yeri geldiğinde, çalışıyorum. Ha çok ihtiyacı olursa elden ayaktan düşerse o misafirleri mi gelip yapacak bakalım işlerini.
bazen ürküyorum kem gözlerinden, bakışları keskin, Allahım korusun kem gözden.
Ben onu demiyorum işte, eşiniz size yardımcıymış, siz yengenizden hizmet beklemezmişsiniz. Bizde durum tam tersiydi, onlar oturur gülüş patırtı ben pır dönüyordum, farklı olan bu işte. Eşimle konuştum beni anladı, durumlar da değişti. Uzatmaya gerek yok ben sizinle kıyaslamıyorum.Eşiniz sizinle aynı değil işte bunu anlatmaya çalışıyorum yargılasam abimi yargılarım ama hiç işim olmaz yani o bana sarılmıyor diye ölmedim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?