Eşimin ailesi

Herkesin eşi dostu akrabası farklı, o yüzden kimseyi yargılamaya gerek yok.

Yaşantılar farklı alışkanlıklar farklı .zaten birbirimizi yeni tanımaya alışmaya çalışıyoruz ama fırsat bulabilirsek ya da eşim zaten memnun ben kendi adıma fırsat bulabilirsem diyeyim

Ahh canım benim yaşadığım durumlari yaşıyorsun. Ki zaman sana daha neler ogreticek. Benim esimde evin tek oğlu hep birlik dirlik olalım ayağına mi desem artık kızım yavrum diyerek benimle samimiyet kurmaya çalıştılar bende iyi niyetleri ne ve beni çok sevdiklerine kanaraktan hergun gitmeye başladım ve zaman sonra sabah gitsem akşam gitmesem sorun çıkıyordu bende yavaş yavaş ayağımı çektim ama işi olduğu zaman temizliğine gittim. Bunu sıkıntı etmiyorum baktım hastalandım kaynanam tatlı diliyle hala israrci temizlikten de biraz ayağımı çektim gerekmediği sürece gitmiyorumm. Eve Cat kapı gelme konusundada habersiz gelmeleri olduğunda kapıyı geç açtım bazen hiç acmadim. Aramadan gelemedi bir daha. Bu yaptıklarım amacıma ulaştımi dersen sırf mesafe koydugumdan yapıp yapıp yapmadi olarak çıkardılar adımı hatta yüzüme beni kötüler 3 günde gittiğim halde 3 ayda gidiyormuş um gibi konustular okadar temizliğine gittm hiç gelmedin olarak konuştular. Nekadar kızım yavrum deselerde bir yerde gelinlik bekliyorlar kısaca işlerine yaradigimiz kadar iyiyiz. Onun için gerektiği yerde ziyaret et çok ta kötü olma kendini de çok yipratma. Ben artık öyle yapiyorum

Sen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)
en iyisini yapıyorsun canım, ben de çat kapı zil çalınca hemen açmıyorum, biraz bekletiyorum, ortalıkta dağınıklık varsa özellikle, üstüm müsait değildi diyorum ki çoğu zaman öyle oluyor, öğlene doğruysa pijamalarımla oluyorum ya da evin içindeki halimle açmıyorum kapıyı.
Hafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor
Sen masoleil ı dinle canım

Hafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor
Inan benim esim de öyleydi ki normalde kapaliyim. Ama ben evimde istedigimi giyerim. Dolapta hemen üzerime geçirdiğim bisey olur ani bisey olursa diye. Sen direttikce direnemez hem onunda hosuna gider

Eşimden biliyorum çünkü evde nasil gezdigimi bildiği için kendi eve girerken bile evin kapisini tamamen acmaz karsi kapi acar da beni yakalar diye. Yada aniden gelen birini kabul etmez eve biliyor nasil yakalanacagimizi

Yapmak zorunda mıyız peki işlerini? Ben yapmıyorum şuan çünkü kv kendi annemden çok daha sağlıklı, annem yapıyorsa o da yapar ki yapıyor zaten. Yalnız bana bir kaç kez laf çarpıttı arkadaşının gelini her ona geldiğinde ah teyzeciğim sen yapma bacağın ağrır vs diyerek yaptığı işi elinden alıyormuş, buna gelen misafirler iş yapıyormuş, ben de bu muhabbetinden rahatsız oldum azalttım konuşmayı ve dinlemeyi, görüşmeyi de azalttım, anlatmıyor artık.

Eşimden biliyorum çünkü evde nasil gezdigimi bildiği için kendi eve girerken bile evin kapisini tamamen acmaz karsi kapi acar da beni yakalar diye. Yada aniden gelen birini kabul etmez eve biliyor nasil yakalanacagimizi
En güzeli. Bir de dikkatimi çekti, annesi kızkardeşi geldiğinde bacaklarıma bakıyorlar şort varsa, kıl var mı diye bakıyolar anlamadım ama rahatsız edici bakışları, o yüzden geldiklerinde üstüme uzun bi şeyler geçiriyorum, anlıyorlardır umarım.

Evinde istedğini giyemeyeceksen, zırt pırt ailesiyle olacaksa ne diye evlenmiş paşam az yeseydi de hizmetçi tutsaydı kıymetli ailesiyle yaşamaya devam etseydi. Ne hakkı var seni böyle bunaltmaya? Hiç çekemem aciz adamı bu tipler insanı cinsellikten bile soğutur.

Çok ayip biliyorum ama eşine söyle biraz boynunda morluklar biraksin da boynunu incelesinler

Bence gerçekten kıymet bilene hastalığında veya ihtiyacı olduğunda vs bayram temizliğinde gidilir ben bütün kış hazirliklarindada yardım ettim fakat kıymet bilinmedi. Yinede bu durumlarda giderim bunların haricinde keyfi yere temizlik yapmam çünkü kıymet bilinmiyor

Kp in yaninda bas acik oturmak günah degil baba oldugu icin. Ama ben kp yaninda hep bol salas ve uzun şeyler giyiyorum eşimde ne kadar dikkat ettigimi bilir tshirtumden asla gogsum gozukmez. O yuzden de mesafesini koruyor en azindan bu konuda :)

ben kendi evimin işini yetiştiremiyorum yeri geldiğinde, çalışıyorum. Ha çok ihtiyacı olursa elden ayaktan düşerse o misafirleri mi gelip yapacak bakalım işlerini.
Çok ayip biliyorum ama eşine söyle biraz boynunda morluklar biraksin da boynunu incelesinler
bazen ürküyorum kem gözlerinden, bakışları keskin, Allahım korusun kem gözden.

Herkesin eşi dostu akrabası farklı, o yüzden kimseyi yargılamaya gerek yok.
Eşiniz sizinle aynı değil işte bunu anlatmaya çalışıyorum yargılasam abimi yargılarım ama hiç işim olmaz yani o bana sarılmıyor diye ölmedim çok şükür.

Felak nas okuyun bişey olmaz :)

Eşiniz sizinle aynı değil işte bunu anlatmaya çalışıyorum yargılasam abimi yargılarım ama hiç işim olmaz yani o bana sarılmıyor diye ölmedim çok şükür.
Ben onu demiyorum işte, eşiniz size yardımcıymış, siz yengenizden hizmet beklemezmişsiniz. Bizde durum tam tersiydi, onlar oturur gülüş patırtı ben pır dönüyordum, farklı olan bu işte. Eşimle konuştum beni anladı, durumlar da değişti. Uzatmaya gerek yok ben sizinle kıyaslamıyorum.

Valla canım eşinin ailesi sana karşı nasıl bilmem ama aynısının misli misli fazlasını yaşadım bende ilk evliliğimde benimde üst katımda otururlardı evime aldığım ekmeğin hesabı bile yapılırdı hatta oğlu işteyken ben neden hamur işi yapıp yermişim aç duracam demekki oğluşu yok diye hayırlı olsuna gelen misafirlerim benim evime gelmeden yukarı çıkarılır orda ağırlanır ailem gelir yanlız oturup bi muhabbet edemeyiz e oğlu desen evinin kapısının önünden geçer hiç haber vermez yukarı çıkar yer içer tv izler ben aşagıda bekleye durayım kimin umrunda asla bir yere yanlız gidilemez biz hangi odada yatarsak kv hemen üstündeki odaya yatağı serer ne dinleyecekse vs vs vs en son 1 senenin sonunda beraber yensin içilsin evinize yatmaya gidine vardı olay 2. sene dolmadan da yediler tekmeyi boşadım onları

Uzun zamandır forma girmiyordum sırf bu konuya yazmak için girdim. Bende senin gibi altlı üstlü oturuyorum ayy ilk 1 yıl felaketti şimdi ise kimse ayağını basamıyor ıyi niyet gösterdikçe kadın tepeme bindi en guzeli herk3s yerini bilecek yoksa ilerde senin evinide yonetmeye kalkar aldigina ettigine karisir benim kaynana gibu be 1 yil sonra akil ettim karsi cikmayo sen o kadar gec kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…