- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
Sizce bu anlattıklarını eşime söylemeli miyim
İyide belki o gün tembellik yapıp yatacak evinde? Yatağını toplamak istemiyor.Sana karışmıyolarsa laf sokup eşini doldurmuyorlarsa gelsinler ne olacak.insan insana muhtaç sonuçta.ama tersiyse tabiki mesafe en iyisi.
ben yaklaşık 10 yıl bişey anlatmadım baktım olmuyor, birgün patladım ama nasıl bir patlamaaaaa...
eşim de neden bana anlatmadın demişti, bence anlatın, sakin şekilde bunlardan bahsedin, bilsin.....
Bazen eşim diyor akşam şöyle giyin falan ama sonra diyor ki yok giyinme biri falan gelir .gelen kim olacak bunun ailesi.annem demişti doğru duzdüz özel hayatın olmaz diye dinlemeliydimİyide belki o gün tembellik yapıp yatacak evinde? Yatağını toplamak istemiyor.
Yada oturup tek başına birşeyler yapmak istiyor.
Belki eşi ile güzel bir akşam geçirecek diye giyindi süslendi,kapı çalıyor kayınvalide gelmiş hoş mu?
Gelmesin her gün.
Komşusuna gitsin,güne gitsin,kızina gitsin ama niye yani her gün her gün çat kapı gelmek?
Oğlu evlenmeden önce ne yapiyorsa onu yapsın niye kadını darlıyor?
Bazen acmayayim kapıyı diyorum ama oğlu annesine anahtar vermiş rahatça kapıyı açıp girer yaniKapinın sürgüsünü acmadan,minicik aralayıp "anne duşa giriyorum,anne ağda yapiyorum,sonra görüşelim"diyin bakalım,nasıl girebilecek üzerinize basa basa.
Öyle düsüncesizlik yapiyorsa sende yap.Kapıyı çalıyor ne yapıyorsun iş yapıyorum diyor nerdeyse üzerimden geçerek eve girmeye çalışıyor .geliyor saatlerce gitmiyor sürekli bir gün diye başlıyor anlatmaya isim oluyor kocam eve gelecek yemek yapmam lazım kalkmıyor .anlayacağın işine gelmiyor
Oh eline koz gecmis bak esini dinle sen gece elbiseleri falan giy ve kapiyi calan olursa seni biraz da olsa görmelerini sagla (odaniza kacarcasina mesela) alisirlsr gelmezlerBazen eşim diyor akşam şöyle giyin falan ama sonra diyor ki yok giyinme biri falan gelir .gelen kim olacak bunun ailesi.annem demişti doğru duzdüz özel hayatın olmaz diye dinlemeliydim
Biz eşimizin ailesinin evinde oturdukça onlar çat kapıda gelir,ışık açık diyede her bahaneyle damlaların bir yolunu bulurlar ben bu evden kurtulmaya çalışıyorum sende bir yolunu bul çık oradan hiçbir ev ruh sağlığından önemli değil rahat olabilir güzel olabilir ama önemli olan ruh sağlığın.Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Öyle mi dersin olur mu senceOh eline koz gecmis bak esini dinle sen gece elbiseleri falan giy ve kapiyi calan olursa seni biraz da olsa görmelerini sagla (odaniza kacarcasina mesela) alisirlsr gelmezler
Bende cocugumuz olur sa burda yetişmez diye şimdiden yol yapmaya çalışıyorum ama Nuh diyor peygamber demiyorBiz eşimizin ailesinin evinde oturdukça onlar çat kapıda gelir,ışık açık diyede her bahaneyle damlaların bir yolunu bulurlar ben bu evden kurtulmaya çalışıyorum sende bir yolunu bul çık oradan hiçbir ev ruh sağlığından önemli değil rahat olabilir güzel olabilir ama önemli olan ruh sağlığın.
Bazen eşim diyor akşam şöyle giyin falan ama sonra diyor ki yok giyinme biri falan gelir .gelen kim olacak bunun ailesi.annem demişti doğru duzdüz özel hayatın olmaz diye dinlemeliydim
Çok sabırlısınız vallahi şaştım kaldım.Bazen acmayayim kapıyı diyorum ama oğlu annesine anahtar vermiş rahatça kapıyı açıp girer yani
Anlar mı kiÖyle düsüncesizlik yapiyorsa sende yap.
Geldi kalkmak bilmiyor mu? "Anne ben biraz esim icin süslenicem son zamanda birbirimize vakit ayiramiyoruz özlestik " diyin bakalim ne yapicak.
Mesafe koyun. Eşiniz istediği kadar gitsin .Yani bende inan bugün aynı şeyi düşündüm annem rahatsız ona gidemiyorum yardım edemiyorum ama bunların beklentileri .yapmayınca kötü gelin
Şu an bende çocuk istemiyorum oolursa onu bahane ederek tasinalim dedim geçen gün ama türlü türlü bahanelerle olmaz demeye getiriyor.babasinin evini biramazmis elalem ne der dimi amaÇok sabırlısınız vallahi şaştım kaldım.
Bu nedir böyle? Anahtar neden veriliyor zaten bunu asla anlayamam.
Bir cinnet herşeyi çözer aslında ama sanırım yapamazsinız.
Eşiniz yarın öbürgün çocuk fikriyle gelirse bari oturun konuşun "bende isterim ama bu şartlarda çocuk düşünemiyorum,evimde gecelikle gezemezken nasıl çocuk yaparım,lohusa olucam psikolojim kötü olacak,bebek uyusa iki dakika yanına yatıp dinlenemeyeceğim çünkü çat kapi annen gelecek,taşınma imkanı olursa bebek olabilir aksi halde düşünemem"diyin.
Eşim gitmiyor ya beraber gideceğiz ya onlar gelecek.bir beraber geçirebileceğimiz pazar günümüz var bana kalkmis annemlere kahvaltıya gidelim diyor ben pazar gününü iple çekiyorum o ailesine kavuşmayı iple çekiyorMesafe koyun. Eşiniz istediği kadar gitsin .
Esin gidiyorsa zırt pırt sende git annenin evine ona yardım et .
İşin zor.Şu an bende çocuk istemiyorum oolursa onu bahane ederek tasinalim dedim geçen gün ama türlü türlü bahanelerle olmaz demeye getiriyor.babasinin evini biramazmis elalem ne der dimi ama
Eşiniz yeni bir aile kurdugunun farkında değil henüz malesef . Umarım daha büyük sıkıntılar çekmezsiniz .Eşim gitmiyor ya beraber gideceğiz ya onlar gelecek.bir beraber geçirebileceğimiz pazar günümüz var bana kalkmis annemlere kahvaltıya gidelim diyor ben pazar gününü iple çekiyorum o ailesine kavuşmayı iple çekiyor
Malesef o ayrımı yapamıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum bazen amaEşiniz yeni bir aile kurdugunun farkında değil henüz malesef . Umarım daha büyük sıkıntılar çekmezsiniz .
Evet sevgi yetmiyormuş ya da tek taraflı sevgi yetmiyormuş.su an bende çocuk istemiyorum sadece kafamı kurcalayan yaşım biraz çocuk için fazla o.bazen boşanmak iatistiyo demek geliyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?