Esimin ailesi :@

amara2789

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
22
18
8
35
Selam arkadaşlar,
Çeşitli sebeplerden dolayı eşimin ailesi ile aram soğuktur.
Ben tutucu bir ailenin kızıyım. Eşimin ailesi ise gayet modern daha doğrusu geniş bir ailedir (modern demek olmaz, cünkü sonradan görmelik var) dört kardeşler ve nasıl bir terbiye görmüşler bilmiyorum, ne anneye, babaya, büyüğe yani insana karşı olan tavırları fazlasıyla saygısız ve ahlaksızlar. Eşimde ailesine karşı öyle, bana ve aileme karşı ama gayet saygılıdır. Onlar için bu durumlar gayet normal. Bir birlerinin kalplerini kırmaktan çekinmezler ama sonradan hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Benide öyle sandılar ve 8 aylık hamile iken gece gündüz ağlamama sebep oldular. O sıkıntı dan gebelik te yemek bile yiyemedim ve oğlum dünyaya yeterince gelişmeden geldi
Şimdi hepsine uzak duruyorum. Kaynanamın yanına, eşimin hatrı için, haftada bir gidiyorum. Ama herkes olanları unutmuş gelin bizi aramıyor sormuyor diye söyleniyor. Doğru söyliyeyim içimden de gelmiyor aramak. Ama zatem kendimi zorlayıp yanlarına gidiyorum her hafta, her gün arayıp rapor vermemin ne manası var??? Kaynanamın ve görümcemin amacı ne? Baştan gıcıktım ve bir sene geçti hala sevemiyorum. Bu durumun evliliğimi sonlandırmasından korkuyorum. Çünkü eşimin zoruna gidiyor belliki...

Esin o tarz bir ailede büyümesine ragmen seninkilere saygılı davranıyormus o nedenle onun hatrına sen de biraz resmi bir sekilde arada sırada arayabilirsin bence
Esin senin ailene öyle davranmasa onunkiler de umurunda olmasın diyeceğim ama esin için, onu mutlu etmek için birazcık cabalayabilirsin bence

Ama hiç içimden gelmiyor. Yarım ağızla hal hatır sorsam “aman hiç aramasaymış” diyeceklerinden, nerdeyse eminim -.-
Bu gelin olma olayını kim icat etti ya...
bekarlığımı özledim ya

Siz de gelin olmaya baya adapte olmuşsunuz baksaniza baya dedikodularını yapiyorsunuz. Büyüklerine saygısız diye geniş insanlar diyorsunuz falan. Bence o tanım uymamış oraya

Ne yapa bilirim??? Ben babamın karşısında ayak ayak üstüne atmaya çekinirim. Ve böyle bir aileye gelin geldim :/ dedikodu değil sadece biraz içimi dökmek istedim ve sakinleşmek istedim

Ama hiç içimden gelmiyor. Yarım ağızla hal hatır sorsam “aman hiç aramasaymış” diyeceklerinden, nerdeyse eminim -.-
bekarlığımı özledim ya
Alemsin canım
Olsun sen esin için düşün
Hani bazen eslerimizi mutlu etmeye calısırız ya
Malesef onların en mutlu oldukları sey ne guzel giyinmek ne guzel yemek bence aileleriyle anlaşmak
Biliyorum cok zor ama mesela ben karsımdakini insan yerine koymuyorum zorda kalırsam sanki o benim için bir agacmıs da Bos Bos konusuyorum karşıdan gelene de kulak tıkıyorum

Ne yapa bilirim??? Ben babamın karşısında ayak ayak üstüne atmaya çekinirim. Ve böyle bir aileye gelin geldim :/ dedikodu değil sadece biraz içimi dökmek istedim ve sakinleşmek istedim
Ayak ayak üstüne atmak saygısızca ve terbiyesizce değil bence. Hele verdiğiniz örnekten yola çıkarsak sizin ailenizin fazlasıyla sert olduğunu soyleyebilirim.

güzel taktik ama malesef benim yapım öyle değil işte, boşver geç yapamıyorum. Keşke biraz vurdumduymaz olaydım. Ben tam aksine herşeyi kendime sıkıntı yapıyorum

Ayak ayak üstüne atmak saygısızca ve terbiyesizce değil bence. Hele verdiğiniz örnekten yola çıkarsak sizin ailenizin fazlasıyla sert olduğunu soyleyebilirim.
-.- verdiğim örnek biraz extrem evet. Ama sadece olayım boyutunu anlatmaya çalışıyorum. Görümcemde tam aksine babasına küfür eder anlata biliyormuyum???? Şidi daha açık oldu umarım

bekarlığımı özledim ya
Yok gelin diye bir kavram
Evlendiğin gün,gelinlik giydiğinde gelin oldun sadece arkadaşım. Ondan sonra,eşinin karısı oldun. Onlar kendi kendilerine arkandan konussunlar aramıyor falan diye bosver haftada 1 görüşüyorum bende ayni sekilde
Adam olana fazla bile derler ya ama bu kelimeyi esimin ailesi icin söylüyorum .Sen en iyisini yapiyorsun bence

Aaay canım aynı benim durumu yazmışsın yaaa aynen birbirlerini kırmaktan kötü söz etmekten çekinmiyorlar.Görümceme kaçkez adım attım insan içinde bir selam soracak hal hatır olsun diye en son beni Allaha havale etti ahirette görüşeceğiz dedi(konum var) kaynababası öldü cenazeye gittim (tabiki kayınbabası ve kaynanası için) gelip orada benimle görüştü yüzsüz gibi...

Hiö gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…