Selam arkadaşlar,
Çeşitli sebeplerden dolayı eşimin ailesi ile aram soğuktur.
Ben tutucu bir ailenin kızıyım. Eşimin ailesi ise gayet modern daha doğrusu geniş bir ailedir (modern demek olmaz, cünkü sonradan görmelik var) dört kardeşler ve nasıl bir terbiye görmüşler bilmiyorum, ne anneye, babaya, büyüğe yani insana karşı olan tavırları fazlasıyla saygısız ve ahlaksızlar. Eşimde ailesine karşı öyle, bana ve aileme karşı ama gayet saygılıdır. Onlar için bu durumlar gayet normal. Bir birlerinin kalplerini kırmaktan çekinmezler ama sonradan hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Benide öyle sandılar ve 8 aylık hamile iken gece gündüz ağlamama sebep oldular. O sıkıntı dan gebelik te yemek bile yiyemedim ve oğlum dünyaya yeterince gelişmeden geldi
Şimdi hepsine uzak duruyorum. Kaynanamın yanına, eşimin hatrı için, haftada bir gidiyorum. Ama herkes olanları unutmuş gelin bizi aramıyor sormuyor diye söyleniyor. Doğru söyliyeyim içimden de gelmiyor aramak. Ama zatem kendimi zorlayıp yanlarına gidiyorum her hafta, her gün arayıp rapor vermemin ne manası var??? Kaynanamın ve görümcemin amacı ne? Baştan gıcıktım ve bir sene geçti hala sevemiyorum. Bu durumun evliliğimi sonlandırmasından korkuyorum. Çünkü eşimin zoruna gidiyor belliki...