Esimin ailesi :@

Zaten haftada bir gidiyormuşsunuz. Daha bir de neden arayacakmışsınız. Ne kadar saçma. İnsanlar ilgi delisi olmuş iyice

% 90 aynı şeyleri yaşıyoruz . Ben de aramıyorum hiç pişman değilim abisii evlenecek yabancı gibi gidip oturup kalkacağım.bınların karakterleri bu birbirlerine olmadık küfürler ederler yarın da hiç birsey olmamış gibi davranırlar . Benden de aynı şeyi beklediler ama benim gururum izin vermez muhabbetimi kestim bayramdan bayrama bir gün kalıyorum evlerinde bu insanlardan uzak duracaksın tehlikeli tipler..asla memnun edemezsin

Farklı kültürde insanların farklı ailede terbiye görmüş kişilerin kaynaşması kolay değil.Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bur bir süreç zamanla oturur büyük aile ilişkisi.Oyle bir ailede yetişmesine ve alışkanlıklarının farklı olmasına rağmen senin ailene karşı kendine belli ki çeki düzen veriyor esin,bu da sana değer verdiğini gösterir.Bence sende biraz çaba gösterebilirsen aşarsınız bu günleri.

Belki de onların gayet normal hareketleri size tuhaf geliyor. Muhafazalardan kastınız ne, modernen kastınız ne biz ne anlayalım. Ama saygısızlık ve ahlaksizliksa konu insanın eşinin ailesi hakkında bunları söylenmesi de çok ahlaklı ve saygılı hareketler değil.

Merhabalar,
Eşinizin ailesi ve sizin aileniz gayet farklı kültür yapılarına sahipler anladığım kadarıyla. Bunun ne demek olduğunu anlayabiliyorum.Aranızda fikir ayrılıkları yaşamanız normal,kimseyi de aramaya,sürekli konuşmaya mecbur değilsiniz.

Ancak, eşinizin ailesi hakkında seçtiğiniz kelimeler çok yanlış.Geniş ne demek?Sonradan görme ne demek?Kimse sizin değerlerinizle aynı değerlere sahip olmak,saygı olarak değerlendirdiğiniz şeyleri saygı olarak görmek,sizin kadar katı kurallara sahip olmak zorunda değil. Ki bence de bacak bacak üstüne atarak oturmak saygısızlık değil. Görümcenizin babasına küfür etmesi yanlış olabilir ama sizi ilgilendirmez,siz de burada hakaret gibi konuşarak farklı davranmamışsınız.

Sözüm meclisten dışarı,bazen bu en doğrusu benim yaptığım diyip insanların bacak bacak üstüne atmasını bile eleştiren kişilerin yapmak istediklerini yapamadıklarından kıskançlık edip karşı tarafı günah keçisi ilan ettiklerini düşünüyorum.Uzanamadığı ciğere pis deme hesabı

ben de katlıyorum ve sanırım yeni evli olduğunuz için farklı bir aile kültürüne uyumda zorlanıyorsunuz. eşiniz ve evliliğin devamı için bazı şeyleri hoşgörü işe karşılayıp bazılarını da görmezden gelirsenz sizin için daha kolay olur herşey..

İnsan nasıl bu duruma gelir anlamıyorum. Anne ve babanın sözü çocuklarına hiç geçmiyor. Eşim evlenene kadar evde bile yaşamıyordu, şimdi niye hiç bize gelmiyorsun diye eşime veryansın yapıyorlar. Şimdi kıymete bindi herşey onlar için -.-

İnan benimkiler haftada biri bile haketmiyorlar. Yine eşimin ailesidir diye gidiyorum.

Anladığım kadarıyla kırılgan bir yapınız var. Malesef hayat bizi olmaya alıştığımız pamuklar da büyüdüğümüz ailemizden alıp farklı çevrelere sokabiliyor. Hayat böyle bişey değil. İstediğiniz insanlar her zaman etrafınizda olamaz istemediğiniz insanlar da her zaman sizden uzak duramaz. Biraz güçlü olmanız ve sağlam bir psikolojiye sahip olmanız lazım. Kendinizi korumaniz gerekirse onlara anladıkları şekilde olmanız lazım. Bu sadece aile ilişkilerinde değil iş hayatında da böyle. Kimse bize ailemizin davrandığı gibi prenses muamelesi yapmıyor. Siz güçlü durun ve onlarla başa çıkmanın yoluna bakın. Evladiniz var her şeye takılmasını ve evliliginizi bu sebeplerle bozmayin

Aynı ya eşim evlenmeden önce sabah çıkıp 11 de geliyormuş evine . Şimdi niye gelmiyorsun niye aramıyorsun . Evlendin değiştin demeler. Kıskanıyor kaynanalar net

Nede güzel yazmışsınız. Malesef hiç güçlü değilim ve huzurumu bozan hiç kimseye ve hiç birşeye tahammülüm yok. Çok yıprandım ve çok yoruldum çünkü

Aynı ya eşim evlenmeden önce sabah çıkıp 11 de geliyormuş evine . Şimdi niye gelmiyorsun niye aramıyorsun . Evlendin değiştin demeler. Kıskanıyor kaynanalar net
Benimki oğluna niye hep kayınçolarınla takılıyorsun, niye kendi kardeşlerinle takılmıyorsun (iki küçük kız kardeş ve bir de ağabeyi var) diyor.

İnanın deniyorum. Kendi kendime çabalıyorum. Ama bir laf duyuncada hemen koruma duvarlarımı örüp uzak durmak istiyorum. Ben bunları yaşamak için evlenmedim diye

Ne yapa bilirim??? Ben babamın karşısında ayak ayak üstüne atmaya çekinirim. Ve böyle bir aileye gelin geldim :/ dedikodu değil sadece biraz içimi dökmek istedim ve sakinleşmek istedim

Böyle bir aileye gelin geldim dediğinizde ayak üstüne ayak atmak

Bu verdiğiniz örneğe göre
Saygısız, ahlaksız, modern değil genişleeer dediğiniz şeylerin ne olduğunu da merak etmedim değil.
Siz mi o aileye düştünüz, onlar mı size durum tartışmaya açık görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…