Esimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanızda donla gezemiyor kardeşlerinin yanında değil mi???
Sizin gibilerin durumu aynen şu "Kız tarafı gelince oklavalar şıkır şıkır. Erkek tarafı gelince dişler tıkır tıkır."

Gerçekten şaka gibi on gün nedir ya insan hiç mi düşünmez bebekleri var zaten ekonomi kötü niye insanların başına giderler ya omlara yaz tatili de size eziyet tatilimi. gelin kalın nedir ya dünya masraf

Gerçekten şaka gibi on gün nedir ya insan hiç mi düşünmez bebekleri var zaten ekonomi kötü niye insanların başına giderler ya omlara yaz tatili de size eziyet tatilimi. gelin kalın nedir ya dünya masraf

Birde tatil bölgedeysen bittin. Bir akrabagim tatil böylgesinde oturuyor. Havalar denize girecek kadar iyi olmaya baslayinca nerdeyse her hafta esinin tarafindan yatili misafir geliyor. Gelirken de bir hafta kaliyorlar ama. Buna da simdi "adam akrabasini görmesin mi" derler sanirim

Misafir gelince anneme gidersem evlilik biter idare etmek zorundayim.
Eğer rest cekemiyecekseniz , yani eşiniz aman boşar diye korkuyorsanız, demekki eşiniz için evlilikteki huzur değil, kendi anne baba ve akrabalarının eklenmesi mutlu olması daha önemli. Böyle bir evliliği sürdürmek için kutlanmaktan başka çareniz yok.

Evine gelen misafir sonucta, iyi kotu ağırlamak zorunda kalıyorsun.

yazık olan yine eşlere oluyor

Görümcenizin kocasının yanında donla gezemiyorsunuz diye eşiniz kardeşini görmesin mi? Neymiş karısı donla gezemeyecekmiş
Bu tatil beldesine tasinana kadar bize gelme gitme falan yoktu. Kardesini gormeye gelmiyor ki. Kardesiyle memlekette gorusuyor hep zaten evlendigimizden beri. Gecen yil bize geldikler8nde de memlekette görüşmüştük, hemen ardindan geldiler. Hatta geldiklerinde esim "izin alamadim sizi gezdirmek isterdim ama kendiniz gezeceksiniz artik" dedi. Yok biz zaten buraya dejize girmeye geldik dediler. Sabah kahvalti yapip, oglen sicagi gecene kadar oturup esim de yokken, sonra denixe gidip aksam gelince yemek yiyip yattilar. Esimle oturup sohbet bile etmediler. Eve gec gelip sofra toplanirken yataklari yapalim dediler her gun. Sence kardesini gormeye mi gelmis?
Kocanızda donla gezemiyor kardeşlerinin yanında değil mi???
Sizin gibilerin durumu aynen şu "Kız tarafı gelince oklavalar şıkır şıkır. Erkek tarafı gelince dişler tıkır tıkır."
Esim donla geziyor. Baska soru?

İyi gezmeler

Aynen Bana aynisini dediler. Gormce kardesini gormesin miymis Aynen kardes gormeye geliyolar kesinnnn

Bu aileden aileye değişir.
Mesela benim eşimin ailesi gelince hicbirsey yapmaz sürekli emir verir.
Sürekli hizmet beklerler ama sen gidince de gelin sıfatıyla yine sen hizmet edeceksin.
Değişik kafalari var.
O yüzden bende istemiyorum.
Çünkü ben bosmusum ogretmenmisim.
Golgedeymis isim onlar tarlada çalışıyormuş.
Beni çalışıyor gormuyorlardi oo seninki is mi diyorlardi?
Hatta kayinbiraderim karısına yardim et geline deyince oo burada da mı çalışacağım dedi.
Ben gidince de kaynatam yemek hazırlayın demişti eltime yabancı mi kalksın alsın dedi.
Öyle mi dersin ben de geldiklerinde eşimi koyuyorum mutfağa.
Git hazırla akrabalarına dedim.
Terbiyesiz her yerde terbiyesizdir.
Kocanın ailesi olunca artı değer kazanmıyor kimse.

Gerçekten eşiniz sizin kız kardeşlerinizin yanında donla gezebiliyor mu?
Kendimden bahsederken kullandigim "don" ifadesi ev şortu tarzi bisey oldugu icin eşim konusunda da evet giyiyor dedim. Kardeslerimin yaninda şortla gezeniliyorkwn, gorumce gelince 40 derece sicakta ful tesettur ortunuyorum. Ama esim sonucta benim kardeslerimin de , kendi kardesinin de yaninda ayni sekilde giyinyor. Insan olan dusunur birazcik zaten de gelmez

Aynen Bana aynisini dediler. Gormce kardesini gormesin miymis Aynen kardes gormeye geliyolar kesinnnn

He evet kardes. Gündüz sahile gidip evi pansiyon gibi kullanip her yere kum döke döke. Sakir sakir herkes banyoya yapip her gün. Aksamlari da "haydi bizi gezdirin" diye. Kardeslerini özlemislerdir

He evet kardes. Gündüz sahile gidip evi pansiyon gibi kullanip her yere kum döke döke. Sakir sakir herkes banyoya yapip her gün. Aksamlari da "haydi bizi gezdirin" diye. Kardeslerini özlemislerdir
Aynen oyleee Kayinvalidemler helr, densiz gorgu bilmezler. Hepsi bir parca kiyafetle gelmis Surekli camasir yikattilar bana. Denize gidip gelip Her gidisinde 8 makina camasir cikartti. Hepsi ayri yikanacakmis. 3 tane erkek atleti ayirip bunlar ayri yikanacak, havlular ayri mayolar ayri, bunlari yatarken giyecez duye gunde 8 kez makina calistirtiyodu. Aynen oglunu ozlemistir kesin

Gelsin ama ornegin 5 gun kalsin donsun.10 gun nedir bebekli evde..ayrica girumcelerinde rutine baglamis gibi heryil gelmesine gerek yok.biri hic evine sokmaz otekinde en fazla 1 gece kalirim ben gitmek zorunda kalinca.
Her yaz geliyorlarsa aşağı yukarı tarihleri bellidir. Siz onlar teklif etmeden eşinize her sene burayı görüyorlar değişiklik olsun bu yıl biz gidelim 10 gün kalalım deseniz?

Sonrada faturalar gelse haydi bakalim öde öde bitmez. Kayinvalideniz de gercekten isin b** cikartmis

Yani görümceniz eşiyle gelince örtünüyorsanız kızkardeşiiniz eşiyle geldiğinde de örtünüyorsanız değil mi?

Kardeşler eşsiz geldiğinde iki taraf için de sorun yok eşli geldiğinde iki taraf için de eşit durum var bana göre.

Görümce eşinden rahatsız oluyorsanız kız kardeşinizin eşine de gelme dersiniz o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…