Değil mi ama?
Kendi kızına gitsene,ben gelinim. Benden ne anlıyorsun ki?
Ama yok anlatamazsın,öylesine kaz kafalılar.
Eşine kendı isteklerini yaptırmaya alıstırmalısın oyle hemen olmaz yavas yavas yaptırıcaksın bebekle ılgılenınce ona mesela evı toplamasını soyle baslarda sık yapma ki bunalmasınEsimin ailesi baska sehirdeler.surekli esimi arar evimizin ozelini bence konusurlar cunku okadar uzun sure insan ne konusur.neyse.birde bebegim var.gelmeyi bende gunlerce kalmayi cok severler her yaz.bir yazda iki kez geldiklerini bilirim kaynanamlarla gorumcemin.neyse.gorumcem yine geliyor cocuklariyla ve 10 gun kalacakmis.esimde surekli cagiriyordu zaten.ben bu kalmali misafirlik olayindan yoruldum esim katlanacaksin kafasinda..ne yapmali?
Valla gelsn otelde kalsın ozman.Ben yatılı mısafır sevmedıgımden herhlde:)İnsanlar 1000 km gelip 3 gün mü kalacaklar?
Bu sefer de onlar Anne ile kardesin yanina gitsin o zaman :) neden hep gelin evinde
Olmaz canim her mevsim gelsinler , senede iki kere azmışE gitsinler ayaklarını tutan mı var :) Senede 2 kere gelmiş insanlar zaten.
Garip değilsin bence,ben de öyleyim. Kendi düzenime alışığım,başka yerde uyuyamam, canımın istediğini yapamam. Hele ki gelinimiz falan olsa evine gitsem,kucağında bebekle bana hizmet etmeye çalışsa yerin dibine girerim.Belki ben garibim, ama ben kendi kardesimde bile gidip 10 gün kalmam. Her insanin kendi rutini var. Burda ama ana Problem eş. Orasi tek onun yasam alani degil. Bütün isler hep kadina bakiyor, ama "katlanacaksin" demek kolay geliyor. Yok agresifmis felan filan. Baslarim agresifligine. Isteklerine, yorgunluguna saygisi olmayan agresiflesen adama ben ne saygi duyarim ve kesinlikle de baba yapmazdim. Sevdigin insani 20 gün de evinde agirlarsin, ama.sevmedigin insanlari 5 gün zor cekersin..madem o kadar merakli esi gidip kendi görsün.
Kocam bunu teklif etse boşarım net...Valla gelsn otelde kalsın ozman.Ben yatılı mısafır sevmedıgımden herhlde:)
Ay yok valla canım çıktı. 7 aylık 2 bebek vardı. Üstümden tren geçti resmenama çok seviyorum napim.
Pazartesi gittiler daha 1.5 gün oldumisafirler gidince kaç günde kendine geldin doğruyu söyle
Zaten öyle olmalı, ona kimsenin bir şey dediği yok ki. Sadece Türkiye şartlarında ayrı ev tutma fikri çok ütopik geldi. Bunu yapacak kaç kişi vardır ki? Ben de ailemden, kardeşimden uzaktayım. Aramızda 1200 km var. Hem onlar gelir, hem biz gideriz. Kardeşim de annemlerden ayrı şehirde yaşıyor, nişanlı şu an. Normalde gidip bir hafta kalıyorken, dolu dolu vakit geçiriyorken evlendi diye görüşemeyecek miyim yani? Bence asıl olay karşılıklı samimiyette. Gelinden iş, yemek bekleyen, çocuklarına sahip çıkmayan, hiçbir şeye elini sürmeyen görümceye böyle bir tavır alınması normal.Bir defa orda, bir defa burada bulusulsun o zaman, para ya da vizyon yoksa. Neden hep gelin evinde
kız kudra senin gibi kafa dengi misafire can kurbanÇağırayım sorun. 32 senelik evli kadın. Bir derdi olsa söylerdi sanıyorum bunca sene. Abim eşiniz gibi bir adam değil, gözünün içine bakar karısının.
Çekirdek ailenin öncelik olmasıyla bu durumun alakası yok yalnız. Çekirdek ailem var diye beraber büyüdüğüm kuzenimi niye yok sayayım gidip kalmayayım yahu.Siz öyle yasayin, benim onceligim her zaman cekirdek ailemdir. Akraba da akreptir. Bir canim kardesim var bana yeter
İş de yaparım ben, geleyim mi sanakız kudra senin gibi kafa dengi misafire can kurban
Görümce de erkeğin karındaşıKardesim akrabam degil Karindasim o yuzden
Yok değil. Görümceleri çöpte bulmuş oluyorlar genelde. Ayrıca erkek adamın karındaşı mı olur? Ne saçma şey. Sadece kadının ailesi kardeşi olabilir.Görümce de erkeğin karındaşı
İş de yaparım ben, geleyim mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?