Esimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok değil. Görümceleri çöpte bulmuş oluyorlar genelde. Ayrıca erkek adamın karındaşı mı olur? Ne saçma şey. Sadece kadının ailesi kardeşi olabilir.
valla benim görümcek yok nasıl duygu bilemiyorum insanın görümcesinin olması kaynım var oda 2 sene aynı iş yerinde çalıştık kankamdı sonra kardeşini aldım üçümüz aynı yerde çalıştık eşim ben kardeşi

Yok değil. Görümceleri çöpte bulmuş oluyorlar genelde. Ayrıca erkek adamın karındaşı mı olur? Ne saçma şey. Sadece kadının ailesi kardeşi olabilir.
Tuhaf tek taraflı bakılıyor durumlara. Hem görümce hem gelinim. Gidip kalma yok gelinlerle aynı şehirdeyiz ama günü birlik gidince bile oturmam beraber sofra kurarız bulaşıkları hallederim, çocuklar durmaz oyalarım gidip yayılmam. Konu sahibinin görümce düşünüp yapmıyorsa abla tabakları sofraya koyar mısın ne bileyim bulaşıkları makineye dizer misin diye söyleyebilir. Böyle böyle alışır o da yapmaya. Ya da çocuğu verir ilgilensin diye. Sene 365 gün bunun 10 ya da 20 günü nasıl çok geliyor, sahibinin hatırı var hesabı düşünsek olayları daha rahat olur kafalar.

ne güzel yazmışsınız ama insanın bu davranışlar içinden gelmeli söyleyerek zoraki yapması iyi bişey değil bence benim görüşüm

ne güzel yazmışsınız ama insanın bu davranışlar içinden gelmeli söyleyerek zoraki yapması iyi bişey değil bence benim görüşüm
Eğer yoruluyorsam ve bu beni tahammülsüz yapıyorsa söylemeyi tercih ederim. Gelen kişi de düşünceli olacak olmuyorsa zoraki olacak mecbur:) iki tarafın da huzuru için karşılıklı anlayış lazım.

Eğer yoruluyorsam ve bu beni tahammülsüz yapıyorsa söylemeyi tercih ederim. Gelen kişi de düşünceli olacak olmuyorsa zoraki olacak mecbur:) iki tarafın da huzuru için karşılıklı anlayış lazım.
kesinlikle karşılıklı anlayış olursa 10 gün değil 1 ay da ağırlarsın

3 günden fazla kalan misafir değildir madem 10 gün kalacak kadar yakınlar o zaman yakınlıklarını gösterip işlerin ucundan tutmalılar. Abla sen yabancı değilsin anne sen yabancı değilsin diye onlara da görev verin.

Ya hic içinden gelmiyorsa ne yapicak insan, surekli oturuyorsa soylemek lazim, belki ev sahibininde içinden gelmiyor ama mecbur yapiyor
işte sorun da o kimse içinden gelmeyerek birşey yapmamalı hele koca korkusuyla asla benim içimden misafir ağırlamak geçmiyorsa ağırlamam hele ki her işime burnunu sokan birini ağırlamam eşim ağırlasın çok hevesle çağırırsa

Uzak mesafeden gelen kardeş 10 gün kalabilir neden kalmasın?
Anne gelmesin, o kadar abla gelmesin kimse gelmesin.
Kadın için aynı şey geçerli değil tabi, onun ailesi gelir gider, erkeğin ailesinde durum farklı oluyor
Erkek isteymişte kadın tüm gün ne yapacakmıs eşinin ailesiyle. Ne yapsın bu erkekler ailelerini görmesin mi rahat rahat, evlerinde misafirler etmesin mi? Konudaki eş yardımcı da oluyormuş ki olmalı, idare edilir 10 gün. Her sene gelen misafir gibi de ağırlanmaz zaten ilk bir iki günden sonra günlük hayatın içine dahil oluyorlar bizde.

Mesele eşinin tavri. Cok memnunmus gibi buyrun gelin derse onlar da gelir. Sen sinirini esinden cikar. Hizmeti isi gucu ona birak. Ben de tatil beldesinde oturuyorum. Gecen yil görümcemler, hemen ardindan kaynanamlar annesini babasini da alarak geldi birer hafta kaldilar ve bildigin bize pansiyon gorevlisi muamelesi yaptilar. Esimin cok sinirine dokundu. Bu sene agiz ucuyla bile buyrun gelin demiyor. Onlar gelelim falan dediginde duymazliktan geliyor surekli. Yaz bitti bitecek, hala gelemediler bizden firsat bulup

Yoo hic de ayni degil. Gecen yil benim kardeslerim geldiler, 5 gun kaldilar , 1 gun bile yemek yapmadim, ya disardan yedik ya kardesim yapti gecistirdik. Ustelik namahrem mevzusu var. Cehennem sicaginda gorumce kocasiyla geldi. Tesetturle hizmet etmek zorunda kaldim. Tam donanimli sabah aksam sofra kurduk. Kardeslerimin yaninda donla gezip, cips kola yiyip okey oynayıp gecelere kadar oturduk, keyif yaptik. Ayni sey mi simdi bu durum???

Görümcenizin kocasının yanında donla gezemiyorsunuz diye eşiniz kardeşini görmesin mi? Neymiş karısı donla gezemeyecekmiş

Ben uzun yatılı misafire pek de hizmet etmiyorum kv dahil. Çünkü misafirlik kalmıyor yemek de yapacaklar temizlik de . Çocukla kimseyi ağırlama derdine düşmem beğenmeyen de bir daha gelmez kafasindayim. Bugüne kadar da sıkıntı yaşamadım

Görümcenizin kocasının yanında donla gezemiyorsunuz diye eşiniz kardeşini görmesin mi? Neymiş karısı donla gezemeyecekmiş
Kadının rahatı önemli tabi ki Kudra. Kimin yanında rahat ediyorsa eve o gelebilir sadece. Bunu kabul eden kocalara da müstehak yapacak birşey yok. Eşleri ve onun keyfine göre evine alacağı kişilerle geçirsinler ömürlerini. Zaten anne babalarını, kardeşlerini asla eşlerinin etkisinde kalmadan kendileri istemiyordur evlerinde.

Beter olsunlar bence de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…