Eşimin Ailesi

onların kızlarına kimse laf söyleyemezmiş de siz de birilerinin kızısınız size laf söylenmiş ama terbiyesizlik başka bir şey değil. zaten evlenince siz de aileden onlardan oldunuz onların kızı oldunuz yani neyin gövde gösterisi bu. üstünlük savaşına dönderir kv bunu fırsatını bulmuş cadalozlar ya. eşin annesine resti çekecek onunla nasıl böyle konuşursunuz falan diye başka türlü zor düzelir

Aynen bende esimle konuşmuyorum suan

konu sahibi sizin teyzeniz halanız ablanız birileri yok mu babanız kadına ne diyim ben eşi de yok der bir şey diyemez. size destek olacak anneyle baş edecek biri lazım eşiniz yapmıyorsa

konu sahibi sizin teyzeniz halanız ablanız birileri yok mu babanız kadına ne diyim ben eşi de yok der bir şey diyemez. size destek olacak anneyle baş edecek biri lazım eşiniz yapmıyorsa
Haklısınız Nisan'da takı meselesinde halam babama maddi durum yoksa Nisan'da bilezik takmayabilir varsa Birtane erkek tarafı yakabilir dedi teyzemi aracı seçtik teyzen bilezik takılmaz dedi dediler biz takicaktik yaptılar kolye küpe getirdiler daha sonra nikahta sinir oldum tıpatıp aynısı yüzük geldi Nisan'da takılan kolye ve küpenin aynısı kızdım açıkçası içimden hediyeyi bolmusler diye eşim anlamam deyip kenara cekiliyo

Hata baştan
Anne baba da gelmez kendi evime alacağım şeyi neden bi başkasına sorayım
Bütçeme ve zevkime göre eşimle seçerim
Yenge teyze ne alaka ayağı alçı da bide ahajhaha saçmalıklar ailesi
Kusura bakma
Gidip kendiniz neden seçmediniz ayıbı mı var bu işin

Eşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislar

Allah aşkına siz olsanız hem istenmeyen tüy olup hemde gezmem diyen insana nasıl cevap verirdiniz
Ben mobilya almaya bastan bu kadar kalabalik gidilmesine karsi cikardim, orda miziklayana dâ,kusura bâkmayin biz bir program yaptik, bakacagimiz mâgazlar belli, isterseniz zorlanacaksaniz dinlenin bi yerde, bi kafede oturun, cok sikilirsaniz eve dönün derdim

Yeni gelinim göze batmak istemedim eşim de çabuk sinirlendi herkesin içinde dışarı falan çıktı

Daha ben suçlanıyorum ve kayinvalidem Facebook ve Instagram dan çıkarmış beni

Aynen eşim bezdim diyo annemle sana laf anlatmaktan diyo

Şu an dönüm noktasindasiniz. Kayinvalide sizi silmis, cok guzel bir adim. Eger esiniz de bezdiyse kadinlarin problemine karisip, aranizi duzeltin diye size baski yapmasin. Boylelikle kayinvalideniz ile gorusmeyi kesmis olursunuz kafaniz rahat eder. Ancak dugun oncesi annemle arani düzelt diye baska uygularsa yandiniz diyeyim.

Yeni gelinim göze batmak istemedim eşim de çabuk sinirlendi herkesin içinde dışarı falan çıktı
Esinizde tuhaf. Hem sinirlenip disari cikiyor hem laf anlatmaktan beziyor. Annesiyle sizin aranizda denge kuramayacaksa otursun anasinin dizinin dibinde. Benden size bir tavsiye: bu tip sorunlari ayni evin icine girmeden cozun, ayni eve girince nasilsa yeni evlendik, gidecek hali yok diye esinize rahatlama gelecektir. Nikahiniz kiyilmis olabilir ama ayni evde degilsiniz, bu avantaji iyi kullanmaniz lazim

Eşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislar
Nişanlın beye söyle akraba felan istemiyorm bizim evimizden başkasına ne de
Yoksa daha baştan ağzına sıçılır ses çıkar
Ezilme ezdirme
Baştan sert bilsinler seniii
Kim kim rencide ediyormuş
Ağızlarından girer burunlarından çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…