Eşimin ailesi

Benim kaynana beni aşağıladığı için ilk günden beri aramızı kötü canını okuyorum ailesinin oh iyi yapıyorum eşim de diyor iyi yapıyorsun diye diğer gelinin ahını almış şimdi çekiyor.

Evllilik dışarıdan çok toz pembe görülüyormuş. Sadece eş ile değil ailesi ile de evleniyormuşuz. Çok mutsuzum eşimi çok seviyorum ama keşke evlenmeseydim diyorum.
Bende evlendiğime çok pişmanım... Eşim çok iyi ama evlilik den nefret ediyorum... Evlilik iki kişilik olsa neyse ama işte aileler olunca iyi gitmiyor...

Aynen öyle eş ailesinden ben evlendiğim ilk sene de nefret ediyordum. Yine nefret ediyorum.... İki sene aralıklarla ağızlarına çıkıyorum geçmişte içime attığım her şeyi öfkeni bayağı bir boşalttım... Mesafeli görüşüyoruz ayda 1 kere abisi küstü tamamen... Ailedeki herkesi sosyal medyadan çıkarttım. Aile grupları vardı çıktım oh be şimdi o kadar rahatım ki eşimle birbirimize yeniden aşık olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…