10 yıllık evliyim ama eşimin ailesi hep aramızda sorun oldu,eşim hep önceliği ailesinden yana kullandı,gerektiğinde tavır koyamadı.ve bu yüzden annesi ve babası bana ağır laflar söyleyebildiler.ve en son eşimin erkek kardeşi bana edilebilecek en kötü küfürleri söyledi eşimin tavrı yine beni korumamaktan yana oldu.diyeceksiniz ki bu insanlar niye böyle davranıyorlar,inanın bilmiyorum hiçbir zaman saygıda kusur etmedim onca şeye rağmen,ama kabullendim onlar böyle,ama eşim böyle olmamalıydı,o yüzden eşime çok kızgınım ve bir türlü düzelemiyorum en son küfür olayı bana tak dedirtti..eşim sadece ne yapalım onlar böyle sen haklısın demekten başka bişey yapmıyor..
aile olamamış sizinle henüz... kendi aile bireylerine biri küfür etse tavrı yine aynı olurmuymuş sorsaydınız...10 yıllık evliyim ama eşimin ailesi hep aramızda sorun oldu,eşim hep önceliği ailesinden yana kullandı,gerektiğinde tavır koyamadı.ve bu yüzden annesi ve babası bana ağır laflar söyleyebildiler.ve en son eşimin erkek kardeşi bana edilebilecek en kötü küfürleri söyledi eşimin tavrı yine beni korumamaktan yana oldu.diyeceksiniz ki bu insanlar niye böyle davranıyorlar,inanın bilmiyorum hiçbir zaman saygıda kusur etmedim onca şeye rağmen,ama kabullendim onlar böyle,ama eşim böyle olmamalıydı,o yüzden eşime çok kızgınım ve bir türlü düzelemiyorum en son küfür olayı bana tak dedirtti..eşim sadece ne yapalım onlar böyle sen haklısın demekten başka bişey yapmıyor..
eşin erkeklik görevlerini yapamıyor.10 yıllık evliyim ama eşimin ailesi hep aramızda sorun oldu,eşim hep önceliği ailesinden yana kullandı,gerektiğinde tavır koyamadı.ve bu yüzden annesi ve babası bana ağır laflar söyleyebildiler.ve en son eşimin erkek kardeşi bana edilebilecek en kötü küfürleri söyledi eşimin tavrı yine beni korumamaktan yana oldu.diyeceksiniz ki bu insanlar niye böyle davranıyorlar,inanın bilmiyorum hiçbir zaman saygıda kusur etmedim onca şeye rağmen,ama kabullendim onlar böyle,ama eşim böyle olmamalıydı,o yüzden eşime çok kızgınım ve bir türlü düzelemiyorum en son küfür olayı bana tak dedirtti..eşim sadece ne yapalım onlar böyle sen haklısın demekten başka bişey yapmıyor..
elbette susmadım bende gereken cevabı verdim,artık ezdirmiyorum kendimi ama benim üzüldüğüm nokta eşimin beni korumamasıydı.o küfür ederken sen neden sustun abla yahaddini bildirseydin , kim olduğunu hatırlatsaydın .... kocan seni savunmuyorsa sen ezdirme kendini ... ver cevabını kim olursa olsun .... küfüre kadar giden hakaret edecekler sen niue sessiz kalacaksın ...Böyle insanlara saygı göstermek zorunda değilsin ki ....
birde kıskançlık yapar,yok şunu bunu giyme diye,artık kıyafetlerime de karışmaya hakkın yok dedim.İşte böyleleri sadece erkek. Delikanlı değil benim gözümde..
elbette tepki verirdi ailesini daha çok koruyacağı kesinaile olamamış sizinle henüz... kendi aile bireylerine biri küfür etse tavrı yine aynı olurmuymuş sorsaydınız...
kesinlikle haklısın işte bu yüzden kardeşi ile görüşmeyeceğiz eğer annesi babası da yaparsa onlarla da görüşmeyeceğim çünkü tahammülüm kalmadı..eşin erkeklik görevlerini yapamıyor.
Erkek:karısını anası babası dahi olsa ezdirmez..ezdiriyosa ona erkek denmez..öyle bir insanla da birlikte yaşanmaz..bugün sana herkes laf ediyorsa yarın çocuğundan saygı görmeyi bekleme zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?