eşimin ailesi :(((

lioness81

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
139
89
623
İzmir
10 yıllık evliyim ama eşimin ailesi hep aramızda sorun oldu,eşim hep önceliği ailesinden yana kullandı,gerektiğinde tavır koyamadı.ve bu yüzden annesi ve babası bana ağır laflar söyleyebildiler.ve en son eşimin erkek kardeşi bana edilebilecek en kötü küfürleri söyledi eşimin tavrı yine beni korumamaktan yana oldu.diyeceksiniz ki bu insanlar niye böyle davranıyorlar,inanın bilmiyorum hiçbir zaman saygıda kusur etmedim onca şeye rağmen,ama kabullendim onlar böyle,ama eşim böyle olmamalıydı,o yüzden eşime çok kızgınım ve bir türlü düzelemiyorum en son küfür olayı bana tak dedirtti..eşim sadece ne yapalım onlar böyle sen haklısın demekten başka bişey yapmıyor..

bende en çok bunu hazmedemiyorum..ve ona olan güvenimi kaybettim beni korumayacaksa yanım da da olmamalı.
benim bu sefer çok tepki verdiğimi görünce kardeşi aradığında o da -sanki biraz benim baskımla-küfür etti kardeşine.ama biliyorum ki kardeşine kızgınlığından değil durumu kurtarma çabası..
işin iğrenç bir yönü de şu,eğitimliyim ve bu kadar alçaldığım için kendimi de kötü hissediyorum..yani eşime sen ona küfretmelisin dedim de küfretti..

Allah yardımcınız olsun.bu erkeklere ne oluyor böyle bu ailelerdeki Pervasizlik nedir anlayamıyorum ya. Ne denir ki buna evlilik terapistine gitseniz onlar asılayabiliyorlarmi, erkeklere bi evin bir kadının sorumluluk duygusunu bilmiyorum.Allah bize yardım etsin.

zor bir durum eşiniz sizi tutmuyor, ama küfür olayı olmaması gereken bir durum, hakkı yok küfür etmeye eşinizin kardeşinin, ne olursa olsun eşiniz sizi korumalıydı bu kadarda olmaz

o küfür ederken sen neden sustun abla ya haddini bildirseydin , kim olduğunu hatırlatsaydın .... kocan seni savunmuyorsa sen ezdirme kendini ... ver cevabını kim olursa olsun .... küfüre kadar giden hakaret edecekler sen niue sessiz kalacaksın ...Böyle insanlara saygı göstermek zorunda değilsin ki ....

aile olamamış sizinle henüz... kendi aile bireylerine biri küfür etse tavrı yine aynı olurmuymuş sorsaydınız...

eşin erkeklik görevlerini yapamıyor.
Erkek:karısını anası babası dahi olsa ezdirmez..ezdiriyosa ona erkek denmez..öyle bir insanla da birlikte yaşanmaz..bugün sana herkes laf ediyorsa yarın çocuğundan saygı görmeyi bekleme zira.

Eşinin seni koruması gerekir ne demek küfür edecekler ve esin korumaycak sen bence eşinin ailesine kendini ezdirme sende onlara karşı saygılı olursan hep ezilirsin gerektiğinde cevabını ver

Eşinin seni koruması gerekir ne demek küfür edecekler ve esin korumaycak sen bence eşinin ailesine kendini ezdirme sende onlara karşı saygılı olursan hep ezilirsin gerektiğinde cevabını ver

yani hani böyle alttan laf sokmalar olsa yada eşin yokken sana ters davransalar hadi belkiiii bi derece hakverebilirim eşine...
ama böyle küfürle fln varsa orda bi durmak lazım..
madem eşin seni korumuyo sen kendini koruyacaksın ,ezmelerine izin vermeyeceksin...
ver karşılığını kessinler seslerini...
eşin sorun yaratırmı sen kendini savunsan karşılık versen fln...

elbette susmadım bende gereken cevabı verdim,artık ezdirmiyorum kendimi ama benim üzüldüğüm nokta eşimin beni korumamasıydı.

kesinlikle haklısın işte bu yüzden kardeşi ile görüşmeyeceğiz eğer annesi babası da yaparsa onlarla da görüşmeyeceğim çünkü tahammülüm kalmadı..

Bence de yani eğer eşin müdahale edemiyorsa, sen etmelisin..
Aile içinde tartışmalar elbette olabilir ama hakarete uğramak çok kötu.
Sen sustukça onlar daha da üzerine gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…