Eşimin ailesi

hiz bu tarz seyler soyleyemem ama ben bile ne yapiyorunuz diyen kv ye ozel isler der bugun bizi beklemeyin diyip kapiyi kapatirdim suratina.
bence siz bu bulusmalari esinin yasadigi yerde yapin, o gelmesin siz gidin.
1.5 ay annesini gormeyince icine dertmi olmus. 3 gun zmn gecirememissiniz. gercekten cok buyuk terbiyesizlik.
ustelik aile boyu, ablaya ev bakilacak esinizde gidiyor oylemi. inanilmaz sinir bozucu.

pess doğrusu.ne kadar terbiyesiz bir k.validen varmış senin.allah sabır versin sana.
ne yani kocayla özlem gidermezmiyim deseydin?
anlaşılan siz evlenince k.valide oğluşunu senden kıskanıyor ve elinden geldiği kadarıyla senden uzak tutmaya çalışıyor.

Bu çizgiyi ayarlayamayanlardan işte eşim. Söz konusu ailesi oldu mu ''hayır'' kelimesini unutuyor.

Siz biraz zor taşınırsınız ordan ne kocanız gider,nede o kv izin verir yeni evli bir adam karısı yerine ailesiyle vakit geçiriyorsa siz ordan taşınmayı unutun bence
Yok kesinlikle burda kalmayı düşünmüyoruz gece konuştuk tayini çıkar çıkmaz taşınıcaz bu evden. İkimiz de mutlu değiliz bu durumdan

Eşin seninle vakit geçirmek isteyeceği durumda tek başına annesinde oturuyorsa burada bir gariplik var
ayrıca kayınvalidenin ısrarla araması çok ayıp olmuş sonuçta uzun zamandır ayrısınız o yüzden müsaitte olmayabilirsiniz

İkimiz annesindeydik misafir gelmişti kalktıklarında bizde eve çıkacaktık kapıda ablası ve halasıyla karşılaştık seni görmeye geldik deyince mecbur gidip oturdu tekrar. Ben eve çıktım

Sen hemen o apartmandan taşın. Yeni evliye bu kadar saygısızlik olmaz bu kadarı yüzsüzlük..

Ne yazikki bu aile apartmanı olunca böyle şeyler oluyor ben evde yanlızken banyodaydım kapıyı açana kadar zil susmamıştı

Bu kaynanalar neden böyle
evlenince kıymete biniyor oğulları
Bendede var bir adet az önce tartıştık kaynanayla
Yan binada oturuyor
Gelmiyormuşum gitmiyormuşum mesafe koyuyormuşum soğukmuşum falan filan
Yoruldum artık 8 yıldır hep aynı şeyler
Artık takmıyorum duymuyorum dediklerini bıktım

Eşinizin tayininin çıkması tam isabet olmuş. Ne ayıp zaten 3 günlüğüne gelmiş anca hasret giderip, oturup konuşacaksınız. Beraber de vakit geçirilir ama her dk değil.

Eşinizin tayininin çıkması tam isabet olmuş. Ne ayıp zaten 3 günlüğüne gelmiş anca hasret giderip, oturup konuşacaksınız. Beraber de vakit geçirilir ama her dk değil.
eşimde onlar da tam tersini düşünüyor diyor yani onlara göre sürekli benim yanımdaymış 3 gündür. İki tarafı da memnun edemiyorum diyor. Ben de kusura bakma ama bundan sonra beni memnun ediceksin dedim

eşimde onlar da tam tersini düşünüyor diyor yani onlara göre sürekli benim yanımdaymış 3 gündür. İki tarafı da memnun edemiyorum diyor. Ben de kusura bakma ama bundan sonra beni memnun ediceksin dedim

Şimdiden sonra hep siz beraber olacaksınız ya kıskanmıştır. Ya da millete tam gösterememiştir "oğlum bensiz yapamaz, anasız duramaz" klişesini.

Ah canım Allah sabır versin.
Bu nasıl bir anlayış böyle bu şekilde davranıp iki gün sonra bebek diye tuttururlar düşüncesizler.
Eşiniz bir dur demeli tatlı dille akıllıca konuşun eşinizle.
Bu böyle gitmez ki...

eşinizin bir suçu yok aslında bunda ailesini de görmek istemiştir ama bu kadarı da ona da fazla gelmiş olabilir
ailesini de kıramamış eşinize kızmayın bence ailesi çok anlayışsızmış yani ben bile sinir oldum buradan
son saatlerinizi güzel geçirin gerekirse bu gece uyumayın dışarı falan çıkın telefonları da kapatın ya da eşiniz gelene kadar güzel bir ortam hazırlayın telafi etmek için hala vaktiniz var
yazmıştım ama vaktiniz yokmuş büyük ihtimal eşiniz gitti dün gece yazmışsınız ayıp etmişler size karşı

[
Evet bu sabah gitti kırgın ayrıldık biraz.

aynı durumdayız 3 aylık evliyim eşim tayin dolayısıyla başka şehirde ayda anca görüşüyoruz ve aile apartmanında oturuyorum ((( ama ben mesafeyi koydum fazla resmiyim ailesiyle 2-3 güne bir cay içmeye inerim onlarda kapımı çalmaz. ama daha çok gel derler her gittiğimde gülümser cevap vermem eşim de çok arada kaldı iki tarafı memnun edemedikçe kendi yıprandı hep

eşim yokken böyle yapmıyorlar bi hafta görmem bazen

eşiniz tavrını koymalı ama çok zor böyle uzakta olunca ne aile olabildiğini anlıyorsun..... siz yine şanslısınız tayin çıkıp gitme ihtimali var benim eşim hayatta ailesini bırakıp bir sokak öteye taşınmaz eşim buraya gelince melek olurlar bana karşı eşim olmadığı zamanlarsa soğuk bir ilişkimiz var bende pek samiimi olma taraftarı değilimdirr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…