Siz çalışıyor musunuz peki eşinizin yanına taşınma durumu olamaz mı?Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
okuyorum daha 1 senem var ben gidemem malesefSiz çalışıyor musunuz peki eşinizin yanına taşınma durumu olamaz mı?
Eşinizin olduğu şehirde bölümünüz yok muydu yatay geçişle gidebilirdiniz.okuyorum daha 1 senem var ben gidemem malesef
kayananam ve görümcem bana öyle dicek valla dişimi kırarım.Bende yeni evliym 1 sene oldu:)) kaynanam diyodu hadi gidin yatingorumcm gunduz bzi odamiza yolluyodu hadi siz gidn kuluckaya yatin diyodu cnku ben vajinismstm ve bi o biliyodu. Ama yendikte sonrada degismedi. Evine gittik bize odasini werdi banyoyla yanyana diye :)
Eşinizin olduğu şehirde bölümünüz yok muydu yatay geçişle gidebilirdiniz.[/QUOTE
malesef yok bölümüm. Çok yeni bi üniversite çok az bölüm var
Ben de değilim kesinlikleeşiniz tavrını koymalı ama çok zor böyle uzakta olunca ne aile olabildiğini anlıyorsun..... siz yine şanslısınız tayin çıkıp gitme ihtimali var benim eşim hayatta ailesini bırakıp bir sokak öteye taşınmaz eşim buraya gelince melek olurlar bana karşı eşim olmadığı zamanlarsa soğuk bir ilişkimiz var bende pek samiimi olma taraftarı değilimdirr :)
kayananam ve görümcem bana öyle dicek valla dişimi kırarım.
Benimkiler de yüzüme karşı iyiler arkamı dönüyorum hop dedikodu. Sevdirmemek için ellerinden geleni yaptılar ısınamıyorum artık onlaraBenm gorumcem annemden bir kac yas buyuk hepsi buyuk annemden daha dogrusu. Belki de ondandr. Benm vajinisms oldgmu bilmyrlrdi. Gorumceme yendim dedigm halde yenmemstm. Haberi olsa gebertr beni o ayri mesele:)) cocuk soruyorlr saniyorlr istemyrm. Esime diyolr seni kandryo yanmda da diyorlr ama tiNlamiyorm :) istemedgmi dusunyrlr cnku nisanlyken istemyrm dedmaman ne bileyim bi seviyom onlari , bi sevmiyom degisiyor.
Benimkiler de yüzüme karşı iyiler arkamı dönüyorum hop dedikodu. Sevdirmemek için ellerinden geleni yaptılar ısınamıyorum artık onlara
senin için demedim tatlım aynı gün böyle bir sorun için bir arkadaş konu açmıştı da ondan söyledimYok o kadarına karışamazlar. İstediğimiz zaman çıkarız
tayin aldırmaya çalışan eşinse eyvaaaaaaaaaaah,bence o tayini sen çıkart.Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
bunlar böyle ana kuzusu oldukları müddetçe evli oldukları gerçeğini kabul etmedikleri müddetçe biz ne desek boşŞu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
Eş tarafı ailesinin karışmalarıyla dolu dünyaya hoşgeldiniz :) Eşiniz sizinle başbaşa vakit geçirmek istemiyor mu? Neden herkesin aklına uyup gidiyor. Kv gelince, uyuyakalmışız yeni evliyiz biz özledik birbirimizi aşağı gelmek istemiyoruz demek çok mu zordu?
Sekerim ben olayi soyle dusunuyorum bu konularda.
Erkeklerin kadinlar gibi, karicigimla birlikte vakit gecireyim onunla sokulalim koklasalim derdi yok.
Tek dertleri sevismek.
O da en fazla 1 saat surer onsevismeyle.
Adamin ihtiyaci bitiyor zaten, kadini kim dusunsun.
Sahsi fikrim, adama hemen vermiyecen, bekleticen cilve nazla, pili gibi pesinden dolastirican biraz, sonra odul olarak vericeksin.
Kocalar istedigi anda verirsen boyle olur iste.
Isi biter bitmez atar kendini disarlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?