Eşimin ailesi

Bende yeni evliym 1 sene oldu:)) kaynanam diyodu hadi gidin yatin gorumcm gunduz bzi odamiza yolluyodu hadi siz gidn kuluckaya yatin diyodu cnku ben vajinismstm ve bi o biliyodu. Ama yendikte sonrada degismedi. Evine gittik bize odasini werdi banyoyla yanyana diye :)

Siz çalışıyor musunuz peki eşinizin yanına taşınma durumu olamaz mı?

kayananam ve görümcem bana öyle dicek valla dişimi kırarım.

Ben de değilim kesinlikle

kayananam ve görümcem bana öyle dicek valla dişimi kırarım.

Benm gorumcem annemden bir kac yas buyuk hepsi buyuk annemden daha dogrusu. Belki de ondandr. Benm vajinisms oldgmu bilmyrlrdi. Gorumceme yendim dedigm halde yenmemstm. Haberi olsa gebertr beni o ayri mesele:)) cocuk soruyorlr saniyorlr istemyrm. Esime diyolr seni kandryo yanmda da diyorlr ama tiNlamiyorm :) istemedgmi dusunyrlr cnku nisanlyken istemyrm dedm aman ne bileyim bi seviyom onlari , bi sevmiyom degisiyor.

Benimkiler de yüzüme karşı iyiler arkamı dönüyorum hop dedikodu. Sevdirmemek için ellerinden geleni yaptılar ısınamıyorum artık onlara

Benimkiler de yüzüme karşı iyiler arkamı dönüyorum hop dedikodu. Sevdirmemek için ellerinden geleni yaptılar ısınamıyorum artık onlara

Arkamdan atiyor olabilirler bilmiyorum daha yeni evliyim ve akrabayiz cok istediler beni esimle de aramda yas farki var. Hemde 17 yas. Genelde diyolr siz ii olunda biz bsy istemeyiz ama cogu laffff...
Kaynanam ayyy cnm gelinm falan demez son gelinm ondan mi blmym sevgisini hissettrmz bu beni uzuyo. Yurtdsndym vizem cikmadi dugunden 1 ay snra esim gtti ben kaldm . Zordu bnm icin. Insallah sende bi an once kurtulursn

Bu nasıl bir düşüncesizliktir yahu, yeni evlisiniz telefonu acmıyorsunuz kadın çıkıp kapıya dayanıyor.
Evliya sabrı varmış sizde.
Burda hatali olan eşiniz, bir dur diyebilmesi gerekirdi annesi kapıya dayandigında. Anne telefonu açmadıysak müsait değiliz demekki vs deseydi keşke. Açlıktan ölmezsiniz kendi evinizde, bir çorba yapar icersiniz ne bileyim. Evlenecek yaşa gelmişsiniz. Bu ne ısrar.
Eşinizle konuşun, rahatsız olduğunuzu belirtin muhakkak.
Kolaylıklar dilerim.

tayin aldırmaya çalışan eşinse eyvaaaaaaaaaaah,bence o tayini sen çıkart.

bide dış kapına mı yatak odana mı dayandı yatak odasına kaynanam yapışacak yeminle çıplak açarım kapıyı al merağını giderdin mi diye.

bunlar böyle ana kuzusu oldukları müddetçe evli oldukları gerçeğini kabul etmedikleri müddetçe biz ne desek boş

Eş tarafı ailesinin karışmalarıyla dolu dünyaya hoşgeldiniz :) Eşiniz sizinle başbaşa vakit geçirmek istemiyor mu? Neden herkesin aklına uyup gidiyor. Kv gelince, uyuyakalmışız yeni evliyiz biz özledik birbirimizi aşağı gelmek istemiyoruz demek çok mu zordu?

Sekerim ben olayi soyle dusunuyorum bu konularda.
Erkeklerin kadinlar gibi, karicigimla birlikte vakit gecireyim onunla sokulalim koklasalim derdi yok.
Tek dertleri sevismek.
O da en fazla 1 saat surer onsevismeyle.
Adamin ihtiyaci bitiyor zaten, kadini kim dusunsun.

Sahsi fikrim, adama hemen vermiyecen, bekleticen cilve nazla, pili gibi pesinden dolastirican biraz, sonra odul olarak vericeksin.
Kocalar istedigi anda verirsen boyle olur iste.
Isi biter bitmez atar kendini disarlara.

Vereceksin,vermeyeceksin,verirsen,vermezsen demeyeydin iyiydi ...Kelimenin cirkinliginden vajinismus olasi gelir insanin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…