eşimin ailesi

yagmur seckin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
2
1
1
30
2 yıl oldu nişanliyim 1 ay sonra düğünü m var ama nedense ailesine karşı hiç isinamadim bunu bazen ister istemez nisanlima da yansitiyorum bana yardım eder misiniz nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum :-((

2 yıl kısa bır sure degıl ısınmama durumuda olabılır tabıhayattakı herkezı esıt sevemeyız eger sıze bır zararları yoksa mesafenızıkoruyarak gorusursunuz
ama bunu nısanlınıza yansıtmanız hoş degıl sızın aılenız ıcınde nısanlınız boyle dusunse ve yansıtmıs olsa emınım uzulurdunuz.

İki yıl boyunca ısınamadıysan bi bildiğin vardır diyeceğim ama ısınamama nedenin önemli sana bi saygısızlıkları vs mi oldu ?

Böyle bir laf sokma çabaları yarışmak bunları hissediyorum iyi geçinmeye çalışıyorum bir bakıyorum yine bir laf sokuyorlar alttan aldıkça tepeme çıktılar 1 ay sonra düğünü m var düğünden soğudum

Canim bastan mesfeni koyarsin araniza evlendiginizde cok sık gidip gelmessiniz bastan koyarsan mesafeyi ilerde daha fazla sorunlar cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…