Esimin ailesinden biktim artik :(

Zaten konusmuyosanız onlarla, huzurunuzu bozan diger kisileri de hayatinizdan cikarin bu tip insanlar susmaktan anlamaz sizi ayiracaz dediklerinde siz de acin agzinizi yumun gözünuzü evli birine bunu demekde ne curetmis? Esiniz eninde sonunda duya duya inanir bunlari dogal karsilar erkek sonucta.. gec olmadan herkesle iliskinizi kesin siz.mutlu olmaya bakin
 
Bu ne ya Allah Aşkına eşinizi alın Kanada ya yerlesin başka çare yok bunlar huzur vermezler Allah yardımcın olsun inşallah olur bebisin ama çok tehlikeli uzak durun gitmeyin görüşmeyin kendi akrabalarinizida duymayin gormeyin başka çare yok böyle insanlara yazıklar olsun ne isterler bilmemki
 
Off ya valla siz boyle deyince icim parcalandi ya insaallah her sey duzelir Allah buyuk elbet ahiniz cikacaktir er ya da gec cikacaktir..
 
Off ya valla siz boyle deyince icim parcalandi ya insaallah her sey duzelir Allah buyuk elbet ahiniz cikacaktir er ya da gec cikacaktir..

Valla canım huzurum olsun istiyorum insan az parayla da geçiniyor ama huzursuz olmuyor saol canım dua et benim için bende senin için ederim tabi
 
Bide diyorlar ya sana ben kiz bulurum diye bende dedim bul bekliyorum diye imkanim olsa yurt disinda yasiycam dediginiz gibi..
 
Burda hala ne çok abartıyorsun diyenler var şaşırıyorum bir bayan olarak. Ne yapmalarını bekliyor ki daha bir bıçak alıp öldürmedikleri kalmış onu yapınca mı haklı olacak ?
 
Burda hala ne çok abartıyorsun diyenler var şaşırıyorum bir bayan olarak. Ne yapmalarını bekliyor ki daha bir bıçak alıp öldürmedikleri kalmış onu yapınca mı haklı olacak ?
Kim oyle dedi bilmiyorum ama oyle diyenlere ya da dusunenlere tek lafim bugun bana yarin ona..
 
Durumu siz abartiyosunuz. Gorusmuyomussunuz zaten. Ne diye soylediklerini bu kadar umursuyosunuzki. It urur kervan yurur
Durumu abartiyorum ha diycek bisey bulamiyorum 3 senedir bir ayrilik lafi dunde yine akrabalarim aranmis ayni seyler konusuluyor mesele gorusmemek konusmamak degil tamam mi mesele bikmak her gun ayni seyleri duymak herkesin onunde rezil duruma dusmek arkadaslarimin icinde is ortaminda rezil olmak akrabalarima firsat vermek mesele sevdigini kaybetme korkusu ya onlara olan sinirimle yuvami yikarsam mesele bu daha ne zamana kadar milletten ayriliyor mussun laflarini duymak mesele.
 
İlk yapılan yorumlarda okudum hoş olmamış kınayanın Allah başına verir.
Gordum daha ne deyimki ben ya abartacak ne var ya bikmissim ya 3 senedir ayni konular bikmissim dun yine duydum auni seyleri biktim ya Allah kinayanin basina verir zaten icim rahat o konuda.
 
 
Allah yardımcın olsun. Benim eşimin anne babasıda babamı kaybettikten 20 gün sonra annemi arayıp boşansınlar dediler annemi kırdılar paramparça ettiler. Eşimle tartışmıştık beyefendi bir sinirle gidip anasını babasını arıyor dert yanıyor arayın annesini bu iş bitsin ben ayrılıcam diyor aileside gidip benim zaten yaralı olan annemi arayıp hakkımda önyargılı yanaşıp ağzına geleni sayıyorlar. İlk boşanan onlar değil boşanıyorlarsa boşansınlar oğlumuz istemiyor biz saygı duyarız diyorlar! (Bu arada çocuklarım var oğlumun bıyıkları terlemiş yaşta sen düşün?)
Kesinlikle eşime çok kırgınım sırf düşmanlarım eline kına yakmasın diye bu evliliği yürütüyorum. Görümce denen zavallılarda benimle asla o zor dönemlerimde ne aradı ne sordular.

Oğullarının yuvasını yıkmak için uğraşan didinen sessiz kalan kim varsa Allahım hesabını sorsun dilerim!!! Oğulları da anladı ailesinin ne olduğunu onlarla görüşmüyor şuan onlarda kendisini asla aramıyor. Bana bunca yaptıkları haksızlığa rağmen ramazan bayramında hem büyük oğlumu arattırdım bayram için hemde kendim aradım kutladım kapadım rezil oldular mahçup oldular!

Bunun dışında asla onlarla ne görüşüyorum ne arıyorum. Görümceleri ise sildim hayatımdan. Herkese ederi kadar değer artık. Kp ve kv ile bayramdan bayrama artık bitmiştir. Bu bile çok onlara

Allah yardımcımız olsun hepimizin
 

Rezil insanlar oğlu gelini neden konuşmuyor acaba bunuda anlatsa ya millete? Ama bunu anlatmaz anca etrafta oğlu ve gelini tarafından mağdur edilmiş rolü oynarlar yüzkarası insanlar! Kendi yoğurdum ekşi demezler.
Ben o kadar kırıldımki eşime ve ailesine ağzıyla kuşda tutsalar bana yaranamazlar artık!
 

Ne kadar benziyorlar birbirine şoktayım. Bizim evimize amcası yengesi gelip eşimin eski sevgililerinden hatta ayrıldığı nişanlısından bahsederlerdi ne iyi kızdı ne güzel nişan olmuştu vs... hepsi görümceler dahil kıs kıs gülüyorlardı bu duruma onların yüzünden vatanımdan oldum. Bize huzur vermediler. Beni hasret bıraktılar vatanıma sevdiklerime onlarda hasret kalsın dilerim! Hatta kv biz yurtdışına çıkınca iyiki gittiniz sırtımızdan yük kalktı demişti ama inkar etti bu dediğini hacca gidip gelmiş bir kadın olarak. Hepsini yüce Allaha havale ediyorum
 
Amcanlara yengenlere deki bir daha sizi ararlarsa lütfen bana söylemeyin hiç bişey duymak bilmek istemiyorum! Kimse sana söylemesin sende eşinle Mutlu Mesut geçin hiç bişeyi takma eşin yanında olduktan sonra dağ gelse üstüne nedir ki. Hepsi geçer
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…