Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Bütün konularım onlarla ilgili. Yaptıkları haksızlıklarla, nankörlüklerle ve evlat ayrımı yapmalarıyla beni delirttiler artık. Bu akşam yine onlar yüzünden kavga ettik eşimle. Yarın biz de dahil 3 çocuklarını yemeğe çağırdılar gidecektik. Az önce görümcem aradı bizi siz alacakmışsınız diğer kardeşim kv ve kb getirecekmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim kız kardeşim ve ablam şu anda bu şehirde. Eşleri de yanlarında değil ve senede bir kez ancak geliyorlar. Diğer dünürlerini çağırıp bana ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Anneler gününde de diğer dünürüne alacağı hediyeyi bana danışıp annemi aramamıştı bile. Eşimle sürekli ailesi konusunda kavgalıyız. Bu akşamda o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana istersem boşanabileceğimizi söyledi. Yarın da yemeğe gitmeyecekmişiz. Ailesine açıklamayı benim yapacağımı söyleyecekmiş kozlarımızı paylaşacakmışız. Bir daha ailemden kimseyle görüşme dedi. Sizce bu aşamada yapacağım en akıllıca hareket ne olmalı?

Güncelleme: Eşim dün yarın gitmeyeceğiz o yemeğe açıklamayı da sen yaparsın demişti. Sabah kendisi gelmese de ben gideceğimi söyledim. Gidip orda yemeğe katılıp diğer aileyi görünce yaptığı ayrımcılığı kv yüzüne söyleyip döneceğim. Artık inceldiği yerden kopsun.

Son Güncel: Eşime ben ablanları da alıp annenlere götüreceğim annenle de konuşacağım dediğim halde kardeşine sen götür cesursincap gecikebilir demiş. Neden bana sormadan böyle birşey yaptın gitmeyeceğim dedim. Tutmuş cesursincap orda sizinle konuşacak demiş bana da git yüzleş diyor. 20 kişiyle mi diye kızıp tlf kapattım. Şimdi amaçsızca dolaşıyorum arabayla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler aile konusunda başkasından birşey duyduklarında çok sinirleniyorlar ve ister istemez onlara doğru itmiş oluyoruz onlara. Onlardan hoşlanmıyorsanız mesafe koyun insan ayrımı yapıyorlarsa sizde yapın ama bağıra bağıra değil... birşeyleri eşinizin görmesini sağlayın bırakın o farkına varsın. Kimse için yuva yıkmaya gerek yok bi kere dışarda ki insanların konusu girdimi evin içine malesef durum çok vahim olabiliyor özellikle bu eşiniz ailesi ise Yapmayın.

Ben de yapmak istemiyorum ama elimde değil. Kendime hakim olamıyorum. Bende takıntı oldular. Her geçen gün daha fazla sinirleniyorum.

Ben de yapmak istemiyorum ama elimde değil. Kendime hakim olamıyorum. Bende takıntı oldular. Her geçen gün daha fazla sinirleniyorum.
Seni çok iyi anlıyorum ama görüyorsun ki bu ikinizede zarar veriyor hatta hepinize emin olun siz böle yaptıkça hiç bişey düzelmez daha da kötüye gider değmicek insanlar değmicek şeyler için ailenize huzursuzluğa koymaya gerek varmı? Bekleyin sabır gösterin zaten anlattığınız gibi insanlarsa eşiniz zaten fark eder. Fark etmesini sağlayın zaten. Siz mesafenizi koruyun onlar soğuksa sizde öle olun. Eşinize ailesi konusunda birşey söylemeyin.

Benim yanımda olsun istiyorum ama istediğim ölçüde olmuyor. Bu sefer ona da öfkeleniyorum. Şimdi yarın gitmeyeceğiz, beni aradıklarında (eğer ararlarsa) açık açık konuşmayı düşünüyorum. Ama eminim onlara bile derdimi anlatamayacağım.

Kaynanama yemeğe gitmedim diye boşayacaksa boşasın koca kişisi ulan . Kolaydı öyle , hep baskı sindirme çalışmaları yaaa. Çok terbiyesizce bana göre hediye sorup da sizin ailenizi es geçmesi.

Onlara kızıp eşinize çıkışmışsınız.
O da kırıcı bir laf etmiş.
Etmese iyiymiş,sinir haliyle olduğunu düşünüyorum,yine de kabul edilebilir değil.hata etmiş.

Benim eşimin anne babası da hiçbir dünürü ile görüşmez.sebepsizce...
Eğer diğerleri ile görüşse,benimkileri ayırsalar ben de sorun ederdim.(böyleyken bile ediyorum aslında)
Haklısınız isyanınızda.
Ama değmeyen insanlar için yuvanızı yıpratmayın.
Siz de onları yok sayın.
Kendi ailenizle daha samimi olduğunuzu vurgulayan şeyler yapın.
Kıskandırmak gibi hani.
Onları umursamayın.
Yarınki yemeğe de gitmeyin.
Daha sonra da gerçekten istiyorsanız içinizden geleni sayın sövün.
Herkes döksün eteğindeki taşları.
Eşinizin ailesi için istemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın.
Onları hiç umursamayın.
Eşiniz görüşme demiş ya, canınıza minnet olsun,görüşmeyiverirsiniz kozlar paylaşıldıktan sonra.
Çok da tın tın.

Kaynanama yemeğe gitmedim diye boşayacaksa boşasın koca kişisi ulan . Kolaydı öyle , hep baskı sindirme çalışmaları yaaa. Çok terbiyesizce bana göre hediye sorup da sizin ailenizi es geçmesi.

Annesi için çok söylenince beni boşa ailemden de kurtulursun dedi ama bu lafı söylerken içimde neleri öldürdüğünü bilmiyor tabi. Bana göre de çok terbiyesizce anneme yapılan.

bence biraz abartmışsınız. benim aileme saygılı olsunlar yeter, arayıp sorsunlar, yemeğe çağırsınlar kafasında olmadım hiç. belki o yüzden abarttığınızı düşündüm. eşiniz bir yandan mantıklı davranmış bu sizin onlarla konuşmanız gereken bir konu, sen anlat yüzleş demiş, bir yandan da saçmalamış istersen boşanırız diyerek.

hiç verecek tavsiyem yok. zira benimkiyle benzer sebepten az önce kavga ettim. çok şey biliyo çok şey. mal. ablaları mükemmel iyilik abidesi melekler. ben niye uzak duruyomuşum. aramız niye sıkı fikı değilmiş. dolduruyolar adamı

şimdi yaşayınca insanını zoruna gider oyüzden abartmışsın diyemiyorum eğer ki sen zaten eşinle bukadar kötü kavga ettiysen kanına dokunmuştur. onların ki edepsizlik ama hediyeyi sana danışacak kadar ki bu sana değil bence eşine değer vermedikleri için.

Beni kızdıran da bu. Onlar doldurmaya çalışabilir ama dolmasınlar küçük çocuk mu bunlar? Benim ki bir de sürekli adaletten bahseder ama kendi karısına adaletsizlik edilirken gıkı çıkmıyor. Kenara çekiliyor kozlarını paylaş diyor.

Annesi için çok söylenince beni boşa ailemden de kurtulursun dedi ama bu lafı söylerken içimde neleri öldürdüğünü bilmiyor tabi. Bana göre de çok terbiyesizce anneme yapılan.
Haklısın canım , hiç gelemem bende görmezden gelinmemeye . Eşine yansıtmadan direk karşı tarafla konuşsan nasıl olur?

doluyolar ya. 25 yıllık ablamın karakterini biliyorum heralde öyle insanlar değiller diyo. ben kavga edelim demiyorum ki seviyeli olalım diyorum. fazla samimiyette ne oluyo biliyorum. benimki de aynı cümleyi kurdu biliyo musun. ben hicbisey anlatmam sen git açıklama yap dedi. sanki açıklama yapmak zorunda olan lise öğrencisi gibiyim. onlar kim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…