- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Gorumceni neden siz alacaksınız. Hiçbirşey anlamadım.
Yemeğe gitme. Eşinin boşaması boş laf
Erkekler aile konusunda başkasından birşey duyduklarında çok sinirleniyorlar ve ister istemez onlara doğru itmiş oluyoruz onlara. Onlardan hoşlanmıyorsanız mesafe koyun insan ayrımı yapıyorlarsa sizde yapın ama bağıra bağıra değil... birşeyleri eşinizin görmesini sağlayın bırakın o farkına varsın. Kimse için yuva yıkmaya gerek yok bi kere dışarda ki insanların konusu girdimi evin içine malesef durum çok vahim olabiliyor özellikle bu eşiniz ailesi ise Yapmayın.Bütün konularım onlarla ilgili. Yaptıkları haksızlıklarla, nankörlüklerle ve evlat ayrımı yapmalarıyla beni delirttiler artık. Bu akşam yine onlar yüzünden kavga ettik eşimle. Yarın biz de dahil 3 çocuklarını yemeğe çağırdılar gidecektik. Az önce görümcem aradı bizi siz alacakmışsınız diğer kardeşim kv ve kb getirecekmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim kız kardeşim ve ablam şu anda bu şehirde. Eşleri de yanlarında değil ve senede bir kez ancak geliyorlar. Diğer dünürlerini çağırıp bana ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Anneler gününde de diğer dünürüne alacağı hediyeyi bana danışıp annemi aramamıştı bile. Eşimle sürekli ailesi konusunda kavgalıyız. Bu akşamda o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana istersem boşanabileceğimizi söyledi. Yarın da yemeğe gitmeyecekmişiz. Ailesine açıklamayı benim yapacağımı söyleyecekmiş kozlarımızı paylaşacakmışız. Bir daha ailemden kimseyle görüşme dedi. Sizce bu aşamada yapacağım en akıllıca hareket ne olmalı?
Erkekler aile konusunda başkasından birşey duyduklarında çok sinirleniyorlar ve ister istemez onlara doğru itmiş oluyoruz onlara. Onlardan hoşlanmıyorsanız mesafe koyun insan ayrımı yapıyorlarsa sizde yapın ama bağıra bağıra değil... birşeyleri eşinizin görmesini sağlayın bırakın o farkına varsın. Kimse için yuva yıkmaya gerek yok bi kere dışarda ki insanların konusu girdimi evin içine malesef durum çok vahim olabiliyor özellikle bu eşiniz ailesi ise Yapmayın.
Seni çok iyi anlıyorum ama görüyorsun ki bu ikinizede zarar veriyor hatta hepinize emin olun siz böle yaptıkça hiç bişey düzelmez daha da kötüye gider değmicek insanlar değmicek şeyler için ailenize huzursuzluğa koymaya gerek varmı? Bekleyin sabır gösterin zaten anlattığınız gibi insanlarsa eşiniz zaten fark eder. Fark etmesini sağlayın zaten. Siz mesafenizi koruyun onlar soğuksa sizde öle olun. Eşinize ailesi konusunda birşey söylemeyin.Ben de yapmak istemiyorum ama elimde değil. Kendime hakim olamıyorum. Bende takıntı oldular. Her geçen gün daha fazla sinirleniyorum.
Yemeğe davet etmeyen de anneler gününü kutlamayan da eşiniz değil. Bunları eşinizle tartışarak değil gereken kişilere tepkinizi açık şekilde göstererek çözebilirsiniz ancak. Bazen saygının kazanılması gerekiyor, bu da o zamanlardan biri.
Kaynanama yemeğe gitmedim diye boşayacaksa boşasın koca kişisi ulan . Kolaydı öyle , hep baskı sindirme çalışmaları yaaa. Çok terbiyesizce bana göre hediye sorup da sizin ailenizi es geçmesi.
hiç verecek tavsiyem yok. zira benimkiyle benzer sebepten az önce kavga ettim. çok şey biliyo çok şey. mal. ablaları mükemmel iyilik abidesi melekler. ben niye uzak duruyomuşum. aramız niye sıkı fikı değilmiş. dolduruyolar adamı
Haklısın canım , hiç gelemem bende görmezden gelinmemeye . Eşine yansıtmadan direk karşı tarafla konuşsan nasıl olur?Annesi için çok söylenince beni boşa ailemden de kurtulursun dedi ama bu lafı söylerken içimde neleri öldürdüğünü bilmiyor tabi. Bana göre de çok terbiyesizce anneme yapılan.
doluyolar ya. 25 yıllık ablamın karakterini biliyorum heralde öyle insanlar değiller diyo. ben kavga edelim demiyorum ki seviyeli olalım diyorum. fazla samimiyette ne oluyo biliyorum. benimki de aynı cümleyi kurdu biliyo musun. ben hicbisey anlatmam sen git açıklama yap dedi. sanki açıklama yapmak zorunda olan lise öğrencisi gibiyim. onlar kim yaBeni kızdıran da bu. Onlar doldurmaya çalışabilir ama dolmasınlar küçük çocuk mu bunlar? Benim ki bir de sürekli adaletten bahseder ama kendi karısına adaletsizlik edilirken gıkı çıkmıyor. Kenara çekiliyor kozlarını paylaş diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?