Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

Bende eşim ailesine karşı beni savunmadiginda eşime çıkışıyorum. Sorun bu işte ailesiyle sorun yaşıyoruz ve bizi savunan bi adam yok yanımızda inanın ki bu çok kötü bi duygu.

Ailesinin yaptıklarını nedenneşine kavga konusu yaptın ki. Çağırmaya onlar. Ayrıca kv kpyi sevmiyormuşsun kardesler ini çağırması ı niyenbekliyorsu.
Eşine cok yüklenme huzurun bozuluyor baksana

Kvalide tüm dünürlerini yemeğe çağırmak zorunda dğeil tüm dünürlerine anneler günü hediyesi almak ya da kutlamak zorunda değil. Bunun için eşinle tartışman çok saçma. Kvalidene de kızman yersiz sonuçta özgür Yani sevmek zorumda dğeil kimseyi

Aynı fikirde değilim. Eşit davranmalı diye düşünüyorum. Hele diğer dünüre alacağı anneler günü hediyesini bana danışıp anneme bir tlf bile etmemesi çok büyük ayıp.

Hic acikca konustunuz mu, mesela benim de ablamlar burada ama onlari davet etmemenize aliniyorum gibi veya benim ailem de sizin dunurunuz ama onlarla bu sekilde ilgilenmediniz, gibi?

Hic acikca konustunuz mu, mesela benim de ablamlar burada ama onlari davet etmemenize aliniyorum gibi veya benim ailem de sizin dunurunuz ama onlarla bu sekilde ilgilenmediniz, gibi?

Anneler günü olayından sonra konuştum ama yok ben yanlış anlamışım , aslında hediye almış ama fırsat bulamamış. Böyle geçiştirmişti kv. Hiçbir hatalarını kabul etmiyorlar.
A

Hmm o zaman durum değişiyor tabi ama bence yine de açıkça konuşmayın rahatsızım midem kötü gibi bahane bulun gitmeyin ve o saatten sonra da mesafeli olun boşverin. azıcık kurnazlık ve işgüzarlık var belli ki şahıslarda siz de ona göre bir tavır takının ve bütün bu stresi siniri eşinize yüklemeyin siz onları evin dışında bırakın ve kocanızla mutlu olun emin olun en güzel cevap bu olacaktır

Anneler günü olayından sonra konuştum ama yok ben yanlış anlamışım , aslında hediye almış ama fırsat bulamamış. Böyle geçiştirmişti kv. Hiçbir hatalarını kabul etmiyorlar.
A
bence kv ile sorunlarinizi cozup esinize yansitmamaya calisin cunku esinizin sucu yok. Aileler boyle gelmis boyle gidiyor. Yaslilar degismiyor...

Babam yok. Sadece annem var bu şehirde. Yalnız yaşıyor ve sağlık sorunları nedeniyle evden hiç çıkamıyor. Yani görüşmek isteyenin anneme gelmesi gerekiyor. Sağolsun kv ler hiç gelmez.
boşverin siz annenizi evinize getirip valideleri misafir olarak çagırmalısınız.
anneniz sizin evinizde rahat eder üstelik valideniz annenizin varlıgından haberdar olur..
aslında yada belki de biz ailemize gerekn önemi vermiş olsak sahip çıksak beklentiye girmemiş olur muyuz. .
yarın ki organizasyona katılın çok daha iyisini siz hazırlayım annenizi baş köşe de agırlayıp örnek olun.
evinizi huzursuz etmeyin agız tadınız basit şeylerle kaçmasın.

Bende sınır olurdum anlattıgınız konulara bence bugün Eşiniz ı alın karşınıza neden uzuldugunuzu neden kızdıgınızı ıcınızdekı öfkenizı sakın sakın anlatın..yarında yemeğe gitmeyin ...ve sızı aradıklarında sakıncene herşeyi anlatın...gerekirse mesafe koyun ...

Birde eğer bu konuyu zaten kayınvalıdenız le cozemesssenız esınızle ilerde daha büyük sorunlar yasıyacaksınız çünkü öfke insanın içini yer bitirir.bır muddetten sonra daha fazla dolar tasarsınız ...

Eşim salona gitti uyudu sanırım. Aslında uzun zamandır kırgınlığımı anlatıyorum ve artıkiçimden gelmiyor bile.

Bence cok haklisin esinin burada sen haksizmissin gibi uste cikmasi cok yanlis ailesini arayip benim kv neden davet etmediniz diye sormasi gerekirdi mabtikki bir aciklamasi yoksa o zaman paylasirdiniz kozlarinizi.Neden bizi yuz goz ederler aileleriyle hic anlamam sonra neden sevmiyorsunuz birbirinizi.bosver bu sebepten bosayacaksa bosasin herkes butun ailesinin ne mal oldugunu ogrenmis olur

Eşim salona gitti uyudu sanırım. Aslında uzun zamandır kırgınlığımı anlatıyorum ve artıkiçimden gelmiyor bile.
Aynı şeylerin farklı boyutlarını yaşadık eşinin yapabileceği pek birşey yokburda benim esımde ne yapayım annemi babamı mı sıleyım demişti..biliyorum insanın çok zoruna gıdıyor ama ben en son çareyi takmamakla buldum o bana değer vermıyorsa bende ona değer vermıyorum ama asla saygısızlık yapmam ..ama edere eder gıdere gider ..bundan sonra hayatımı boyle yasamaya karar verdim..

Annemi davet etse de evden çıkamıyor zaten. Benim bozulduğum tek akrabam olan 2 kardeşime yapılan haksızlık. Eşimin de beni sakinleştirmek yerine bu tavrı ayrıca üzdü beni.

Aynen ben...gerci ben vicik vicik oldum yine dolduruldu ama bilmiyo kendi bilmiyo...eee dedim deve boynunu uztirsa binen cok olur dedim ...esimde bitiyo hersey...ufcffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…