- 27 Aralık 2017
- 1.002
- 496
- 38
- Konu Sahibi cesursincap
-
Misafirim var, onları davet etmediler ben yanlız bırakamam sen yalnız katıl hayatım deseydiniz kibarca. Yalnız gitme fikri sizinkilerin davet edilmediği fikrini eşinizde oluştururdu zaten. Hata yapan eşiniz değil ki eşinize neden tepki veriyorsunuz?
Ne demek istersen bosanabilirsin
Ailesinin yaptıklarını nedenneşine kavga konusu yaptın ki. Çağırmaya onlar. Ayrıca kv kpyi sevmiyormuşsun kardesler ini çağırması ı niyenbekliyorsu.Bütün konularım onlarla ilgili. Yaptıkları haksızlıklarla, nankörlüklerle ve evlat ayrımı yapmalarıyla beni delirttiler artık. Bu akşam yine onlar yüzünden kavga ettik eşimle. Yarın biz de dahil 3 çocuklarını yemeğe çağırdılar gidecektik. Az önce görümcem aradı bizi siz alacakmışsınız diğer kardeşim kv ve kb getirecekmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim kız kardeşim ve ablam şu anda bu şehirde. Eşleri de yanlarında değil ve senede bir kez ancak geliyorlar. Diğer dünürlerini çağırıp bana ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Anneler gününde de diğer dünürüne alacağı hediyeyi bana danışıp annemi aramamıştı bile. Eşimle sürekli ailesi konusunda kavgalıyız. Bu akşamda o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana istersem boşanabileceğimizi söyledi. Yarın da yemeğe gitmeyecekmişiz. Ailesine açıklamayı benim yapacağımı söyleyecekmiş kozlarımızı paylaşacakmışız. Bir daha ailemden kimseyle görüşme dedi. Sizce bu aşamada yapacağım en akıllıca hareket ne olmalı?
Kvalide tüm dünürlerini yemeğe çağırmak zorunda dğeil tüm dünürlerine anneler günü hediyesi almak ya da kutlamak zorunda değil. Bunun için eşinle tartışman çok saçma. Kvalidene de kızman yersiz sonuçta özgür Yani sevmek zorumda dğeil kimseyi
Hic acikca konustunuz mu, mesela benim de ablamlar burada ama onlari davet etmemenize aliniyorum gibi veya benim ailem de sizin dunurunuz ama onlarla bu sekilde ilgilenmediniz, gibi?
Hmm o zaman durum değişiyor tabi ama bence yine de açıkça konuşmayın rahatsızım midem kötü gibi bahane bulun gitmeyin ve o saatten sonra da mesafeli olun boşverin. azıcık kurnazlık ve işgüzarlık var belli ki şahıslarda siz de ona göre bir tavır takının ve bütün bu stresi siniri eşinize yüklemeyin siz onları evin dışında bırakın ve kocanızla mutlu olun emin olun en güzel cevap bu olacaktırAslında kv kardeşin burda diye gelmek istemezsen başka zaman yaparız demişti. Benim için sorun olmadığını yemeğe katılacağımı söylemiştim. Çünkü sadece çocuklarını çağırıyor diye düşündüm. Dünürlerini de davet ettiğini duyunca sinirlendim. Çünkü dediğim gibi benim iki kardeşimden başka kimsem yok. Aynışehirde bile yaşamıyoruz ve sadece 1 haftalığına burdalar.
bence kv ile sorunlarinizi cozup esinize yansitmamaya calisin cunku esinizin sucu yok. Aileler boyle gelmis boyle gidiyor. Yaslilar degismiyor...Anneler günü olayından sonra konuştum ama yok ben yanlış anlamışım , aslında hediye almış ama fırsat bulamamış. Böyle geçiştirmişti kv. Hiçbir hatalarını kabul etmiyorlar.
A
bence kv ile sorunlarinizi cozup esinize yansitmamaya calisin cunku esinizin sucu yok. Aileler boyle gelmis boyle gidiyor. Yaslilar degismiyor...
boşverin siz annenizi evinize getirip valideleri misafir olarak çagırmalısınız.Babam yok. Sadece annem var bu şehirde. Yalnız yaşıyor ve sağlık sorunları nedeniyle evden hiç çıkamıyor. Yani görüşmek isteyenin anneme gelmesi gerekiyor. Sağolsun kv ler hiç gelmez.
Bende sınır olurdum anlattıgınız konulara bence bugün Eşiniz ı alın karşınıza neden uzuldugunuzu neden kızdıgınızı ıcınızdekı öfkenizı sakın sakın anlatın..yatında yemeğe gitmeyin ...ve sızı aradıklarında sakıncene herşeyi anlatın...gerekirse mesafe koyun ...
Aynı şeylerin farklı boyutlarını yaşadık eşinin yapabileceği pek birşey yokburda benim esımde ne yapayım annemi babamı mı sıleyım demişti..biliyorum insanın çok zoruna gıdıyor ama ben en son çareyi takmamakla buldum o bana değer vermıyorsa bende ona değer vermıyorum ama asla saygısızlık yapmam ..ama edere eder gıdere gider ..bundan sonra hayatımı boyle yasamaya karar verdim..Eşim salona gitti uyudu sanırım. Aslında uzun zamandır kırgınlığımı anlatıyorum ve artıkiçimden gelmiyor bile.
Bence cok haklisin esinin burada sen haksizmissin gibi uste cikmasi cok yanlis ailesini arayip benim kv neden davet etmediniz diye sormasi gerekirdi mabtikki bir aciklamasi yoksa o zaman paylasirdiniz kozlarinizi.Neden bizi yuz goz ederler aileleriyle hic anlamam sonra neden sevmiyorsunuz birbirinizi.bosver bu sebepten bosayacaksa bosasin herkes butun ailesinin ne mal oldugunu ogrenmis olur
Aynen ben...gerci ben vicik vicik oldum yine dolduruldu ama bilmiyo kendi bilmiyo...eee dedim deve boynunu uztirsa binen cok olur dedim ...esimde bitiyo hersey...ufcffffhiç verecek tavsiyem yok. zira benimkiyle benzer sebepten az önce kavga ettim. çok şey biliyo çok şey. mal. ablaları mükemmel iyilik abidesi melekler. ben niye uzak duruyomuşum. aramız niye sıkı fikı değilmiş. dolduruyolar adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?