- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Haklısın canım , hiç gelemem bende görmezden gelinmemeye . Eşine yansıtmadan direk karşı tarafla konuşsan nasıl olur?
Hazırlan gardını al bacım , konuşulacakları tahmin et cevapları hazırla altta kalmaZaten yarın konuşmak zorunda kalacağım. Bakalım nasıl gelişmeler olacak. Ama eminim minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.
Bir erkeğe annen kötü derseniz,eşiniz sen kötü bir kadının oğlusun olarak algılar.
Annen pis derseniz,o pis bir kadının oğlusun olarak algılar.
Sürekli eşiniz,aileniz için böyle kafanızı şişirip kavga etse ne yapardınız.
Eşinizle normalde anlaşan biriyseniz,o aileden uzak kalıp evliliğinize devam edin.
Bu kadar erkek tarafına takık kişiler ne mutlu olur nede mutlu ederler.
Söylediklerinize göre ciddi bir ayrım söz konusu ancak gizli sinsice yürütülen bir savaş var ortada ve bu savaşta daima gerçeği dillendiren kartını açık oynayan kaybeder. Siz olan biteni anlattığınız zaman en kötü siz olacaksınız, kafasında kuran olayları başka yere çeken insan konumuna düşeceksiniz. Emin ol gerçekleri bir bir söylediğin vakit " aaaa nerden çıkardın sen de içten içe dolmuşsun bize, ne münasebet seni dışlamak aklıma gelmemiştir unutmuşumdur ben senin gibi icten pazarlıklı değilim ki bunları düşünüp yapacağım" olacak ve siz ağzınız açık baka kalacaksınız. Oyunu kurallarına göre oynayın siz de salağa yatın, başka bahaneler bularak alınması gereken mesajı verin. Eşiniz dönen dolapları görmeye başlamadığı müddetçe geçimsiz ve buluttan nem kapan siz olacaksınız o yüzden eşinize mümkün mertebe bu konudaki sıkıntılarınızı minimum düzeyde anlatın ve sakin bir tavır takının yoksa daha siz cokkk suçlu olursunuz. Allah kolaylık versin ama bir de sabır tabi
Allah yardımcınız olsun,bu malesef ülkemizin ortak sorunu.Maalesef çok mutsuzum. Psikolog araştırıyorum bir yandan da belki biraz gevşeyebilirim.
Misafirim var, onları davet etmediler ben yanlız bırakamam sen yalnız katıl hayatım deseydiniz kibarca. Yalnız gitme fikri sizinkilerin davet edilmediği fikrini eşinizde oluştururdu zaten. Hata yapan eşiniz değil ki eşinize neden tepki veriyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun,bu malesef ülkemizin ortak sorunu.
Ancak destek almak sizi rahatlatacaktır,üstelik onlarla savaşma teknikleride öğrenmiş keşfetmiş olacaksınız.
Sorun kardeşlerinizi çağırmaması mı?
Bunu mu taktınız yoksa altta başka sebepler olabilir mi?
Eğer başka neden yoksa cidden olayı büyütmüşsünüz. Belki kardeşlerimizi sevmiyorlardır. Mecburlar mı çağırmaya. Ailenize bir saygısızlıkları yoksa boşverin gitsin yahu.
Ciddi bir ortam mı oluşuyor konuşma için hani herkes bir arada sizin açıklama yapmanızı filan mi bekleyecek o kısmı anlamadım eğer telefonda kısa bir konuşma olacaksa " ablamla kız kardeşim burada biliyorsunuzdur onlara sözüm vardı önceden yapmıştık planı bir de kac zamanda bir geliyorlar tekler de zaten yalnız bırakmayayım biz daha sonra tekrar bir araya geliriz" ben olsam böyle söylerdim hem kardeşlerini de çağırmamak gibi bir ayıbı yaptığı için belki bir düşünür hem de aradaki bağı koparan siz olmamış olursunuz nacizane fikrim bu ama bilemiyorum tabi içinize nasıl sinerse öyle davranınZaten şu anda tam da dediğiniz gibi takıntılı, anlayışsız ve kıskanç konumundayım. Yarın ki konuşmada ne dememi tavsiye edersiniz peki. Ben açık açık konuşmayı düşünüyordum.
aileniz eşinizin ailesi ile görüşme sıklıgı nedir.
sizin ayrım yapıyorlar diye baktıgınıza aileniz aman uzak olsunlar mı diye bakıyor olabilirler mi?
iki taraf da görüşmeme taraftarı olup acaba gereksiz kıskançlık yapmış olabilir misiniz?
Keşke nazikçe ailemi yanlız bırakmak istemiyorum deseydiniz eşinize. Arada kalmış gibi masumca :)Aslında kv kardeşin burda diye gelmek istemezsen başka zaman yaparız demişti. Benim için sorun olmadığını yemeğe katılacağımı söylemiştim. Çünkü sadece çocuklarını çağırıyor diye düşündüm. Dünürlerini de davet ettiğini duyunca sinirlendim. Çünkü dediğim gibi benim iki kardeşimden başka kimsem yok. Aynı şehirde bile yaşamıyoruz ve sadece 1 haftalığına burdalar.
Ciddi bir ortam mı oluşuyor konuşma için hani herkes bir arada sizin açıklama yapmanızı filan mi bekleyecek o kısmı anlamadım eğer telefonda kısa bir konuşma olacaksa " ablamla kız kardeşim burada biliyorsunuzdur onlara sözüm vardı önceden yapmıştık planı bir de kac zamanda bir geliyorlar tekler de zaten yalnız bırakmayayım biz daha sonra tekrar bir araya geliriz" ben olsam böyle söylerdim hem kardeşlerini de çağırmamak gibi bir ayıbı yaptığı için belki bir düşünür hem de aradaki bağı koparan siz olmamış olursunuz nacizane fikrim bu ama bilemiyorum tabi içinize nasıl sinerse öyle davranın
Keşke nazikçe ailemi yanlız bırakmak istemiyorum deseydiniz eşinize. Arada kalmış gibi masumca :)
Ondan sonra oturup eşiniz düşünseydi kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?