Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

Haklısın canım bu beklentiye girmekle kv anlat ve üsteüçıkmasınaüizin verme hem hayatlarının kıyağını yap hem de görmezden gelin büyük haksızlık eşinize görmezden gel zamanla anlar karışmasa iyiydi ama oldu bir kere belki durumu daha iyi anlarlar

en başında kardeşlerim burada onları bırakıp geleme tavrı takınmalıydın eşinede böyle yansıtmalıydın

Keşke kendi planından vazgecmeseydin. Sabote etmiş resmen. Arayıp görümce geliyorum diyebilirsin. Esin de farkında demek haklı olduğunun ama haksızın yanında olmak istiyor demekki

öncelikle tüm mesajları okuyamadım. Olayları kendi lehinize çevirmeyi öğrenin eşinizle karşı karşıya gelmek yerine onu yanınıza çekin evliliğinizde anladığım kadarıyla başka bir sıkıntınız yok o zaman kv ve görümceleri de hayatınızdan çıkarın eğer sizin ailenizi çağırmıyorsa kusura bakma anne kardeşlerim burada gelmeyi çok isterdim ama onlarla daha önceden planlarım vardı diyip dünyanın sadece kv etrafında dönmediğini hissettirdiğinizde ve hem siz hemde sizin aileniz aklına gelirdi. Çok değer vermeyin çok düşünmeyin sizin onların hiçbir şeyine ihtiyacınız yoksa yiyin için gezin eşinizle mutlu olun şu genç yaşınızı sinirlenerek geçirmeyin sevgiyle kalın

ayrıca şunu eklemek istiyorum siz neden eşinizin annesi için kredi çektiniz kendi annenize ev almak için çekmediyseniz eşinizin ailesi içinde çekmeyeceksiniz

Evet haklısız adil insanlar değiller aslında benim önce bunu kabullenmem gerekiyor. Eşimle çatışma konusuna gelince ben de çok üzülüyorum ama karşımda sadece o olunca bütün öfkem ona yöneliyor.
Karakteri saglam bir kadinsiniz,bu insanlarin karakterinizi degistirmesine izin vermeyin.Yerinizde olsam kiminle sorunum varsa onunla konusurum,bakin belkide size zit ama soyleyeceklerim ciddi anlamda sizi rahatlatir.Kv garibinize giden size dokunan bir tutum mu sergiliyor biraz yumusak hatta tebessumle konusun .Sizin esinize karsi kusmaniza sebep ne olursa olsun muhattabini bulun ve esinize kendinize iliskinize yazik etmeyin.Ayni yollardan gectik su an aramizda ailesiyle ilgili kesinlikle tartisma yok sebebi ise artik muhattabina aldigim tavir.Diyecegim o ki siz mantik ve dogru dan yana iseniz oyle davranin,annesinin babasinin ya da gorumcenizin hatasinin faturasini esinize ,evliliginize kesmeyin,kurnaz davranin...

ayrıca şunu eklemek istiyorum siz neden eşinizin annesi için kredi çektiniz kendi annenize ev almak için çekmediyseniz eşinizin ailesi içinde çekmeyeceksiniz

Annemin maddi konuda ihtiyacı ya da bizden bir talebi olmadı hiç. Kv'nin evi güneş görmeyen kapalı bir yerdeydi. Sürekli evinde ne kadar mutsuz olduğunu anlatıp duruyordu ve eşim annesi için çok üzülüyor olunca itiraz etmedim. Sırf eşimin hatrı için. Bu konu da aslında o kadar uzun ki hiç girmeyeyim. Ama görüyorum ki hiçbir iyilik cezasız kalmıyor.

Canımcım ben şimdilerde beyaz tv de nur viralin programını takip ediyorum. Perşembeleri selin karacehennem geliyor ve müthiş tüyolar veriyor. Tekrarlarını her fırsatta izlerim ben. Erkekler 5 yaşındaki bebeler gibidir. Hep suyuna gidersen süpersin ama azıcık hayır de hemen kötü olursun.

o yüzden aynı evde küslük yapma, maalesef evdeki huzur için kadın hep alttan alıyor. Canını sıkma ya da sıkkın çık hava al bi kahve iç kendine de ki ben güçlüyüm bu olayları da düzeltirim de. Eşini seviyor ve evliliğin devamı için maalesef biraz politikacı olmalı. kocanın yanındayken ailesine sakın kötü bişey deme alttan alta biraz bişeyler de ama yumuşak yumuşak. kocan yokken herkesin ayarını verirsin. Ben de selin abladan taktik öğreniyorum. Hayat beni de politikacı yapıyor

Hayret öyle diyeceğine kardeşlerinide al gel diyebilirdi.Madem o kadar düşünceli bi insan yemek davetini kardeşlerin gidince yapmalıydı.Ne demek kardeşlerin var gelmek istemezsen erteleyebilirim demek..Onun misafiri olduğunda sen aynısını yaparmısın konu sahibi.Yani kardeşlerini sevmiyorsada seni çağırmayacak..Bizim kültürümüzde bence çok ayıp bu.Yalnız sen geç köpürmüşsün.Şu konuşmaya ben olsam başkasının kayınvalidesini çağırmasada köpürürdüm.Kardeşlerin senin yanında kalıyorsalar tabiki.Evde onları bırak yemeğe öyle gel demiş resmen.Misafirin arkadaş olsa bile böyle dememeli.Onlarda gelsin kızım diyebilirdi.Gidip gitmemek tabiki sana kalmış bi şey..Zor işler bunlar..

Ben de youtube videolarına bir bakayım. Merak ettim Selin Karacehennemi.

Kardeşlerim annemde kalıyor annem tek yaşadığı ve bakıma muhtaç olduğu için. Yalnız senede bir birkaç haftalığına geliyorlar ve bugüne kadar kv hiç davet etmemişti evine. İşte tam denk geldi derken yine umursamaması beni üzdü.

Fazla birşey anlamadim ama siz niye ilgi bekliyorsunuz?
Görünceye " ailem burda, ben müsait değilim, ailemle zaman gecirmek istiyorum" diyebilirdin.

Kv belki sizin ailenize kendini yakin görmüyor ve vakit gecirmek istemiyor. Sizin anneniz onu aradimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…