Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

Son durum ne gittiniz mi ?

Gidemedim. Görümcemi almak için evlerine gittiğimde kaynımın onları aldığını öğrendim. Eşimi aradım sen geç kalabilirsin diye ben söyledim kardeşime ablamı almasını diyince sinirlendim tek başıma gitmek istemedim. Bu arada kardeşine ben gelmeyeceğim ama cesursincap gelecek neden gelmediğimi de size o açıklayacak demiş. İyice sinirlendim çünkü ben gidip sadece kv ile konuşacaktım. Şimdi işin içine bütün aile girdi ve herkes benden bir açıklama bekliyor. Doğru değil biliyorum ama sabah eşimin mesajlarına baktım. Kardeşi eşimin gelmeyeceğini öğrenince o zaman cesursincap ta gelmesin kb. var abes olur demiş. Eşim de o cesurun bileceği iş isterse gelir yazmış.Bunları okuyunca tekrat sinirlendim. Bu konuşmayı bilsem inadına yine giderdim.

Tek sorun ailesine gidip gitmemek mi yoksa evliliğinizde başka sorunlarda var mı ?
Bu arada ben olsam gitmezdim .

Tek sorun ailesine gidip gitmemek mi yoksa evliliğinizde başka sorunlarda var mı ?
Bu arada ben olsam gitmezdim .

İşin içinde ailesi olmadığı zaman mutluyuz aslında. Ama ailesi bana çok ters ve artık adlarını bile duysam içim sıkılıyor bir çarpıntı ve kötü birşeyler olacak hissi geliyor. 5 yıldır çok hakkımı yediler, umurlarında olmadım ve hakkımı asla helal etmiyorum.

Görüşme .. Eşin illa görüşeceğiz mi diyor ?

Görüşme .. Eşin illa görüşeceğiz mi diyor ?

Aslında çok az görüşüyorum eşim de illa görüş demiyor ama mutlaka bir yerlerden hayatı bana zehir etmeyi başarıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar bile maddi talepleri olur. Zaten onlar için (aslında eşim annesini mutlu etmek istediği için) ev aldık kredi ödüyoruz. Kredi taksidinden başka para vermeyelim diyorum onu da eşim yapamıyor. 50 tl bile olsa çıldırmama yetiyor elimde değil.

Eşinde galiba ailesi diye yapıyor . Ne gerek varsa zaten kredi ödüyorsunuz . Ev onların üstüne mi alındı Peki ?

Eşinde galiba ailesi diye yapıyor . Ne gerek varsa zaten kredi ödüyorsunuz . Ev onların üstüne mi alındı Peki ?

Hayır krediyi ben çektiğim için otomatikman benim adıma oldu. Aylık taksitlerini de ben ödüyorum. Kv ölene kadar yaşayacak öyle söyledik. Ama buna rağmen hiç umurlarında değilim. Diğer çocukları 100 tl lik birşey alsa çok değerleniyor gözünde. Ben bu kadar önemsiz olmak için ne yaptım bilmiyorum.

Senin aldığın evde senin adına ALINAN evde oturacak öyle mi ?
Ev senin adınaysa dert etme . Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi

Sizi bu kadar insanın karşısına suçlu gibi çıkartmaya çalışması çok yanlış olmuş.

Senin aldığın evde senin adına ALINAN evde oturacak öyle mi ?
Ev senin adınaysa dert etme . Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi

Evet ev benim adıma ödemelerini de ben yapıyorum zaten. Hayırlısı artık. Dediğiniz gibi mümkün olduğunca az görüşmeye çalışacağım. Belki
Sizi bu kadar insanın karşısına suçlu gibi çıkartmaya çalışması çok yanlış olmuş.

Ben de en çok buna kızdım. Hiç karışmasaydı ben görümcemi alıp gidecektim kv ye ve orda uygun bir şekilde onunla konuşacaktım.

öncelikle Allah sabır versin. Aynısı benim de maalesef başımda. Eskiden kendime tavsiye verirdim. Şimdi kendi aklım bana zor yetiyor. Erkekler bizim gibi düşünemiyor. Benim eşim sıkışınca yeter artık saçmalama der. Eşimin ailesi benim ailemi asla saymaz. Af edersiniz kıçına bile takmaz. 7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve içinden çıkılmazı yaşıyorum. Kısacası benim ailemi saymayanı ben de saymam bundan sonra deyip kayınvalide cadısı ile tartıştık. O bu durumları kocasına anlatıp, doldurup kayınpederi üstüme saldı. Ne politikacı olduğum kaldı, ne günahkarlığım kaldı, ne de yalancı olduğum kaldı. Eşim ise ilk defa benim tarafımdaydı fakat 7 yıllın sonunda çokta bişey farketmiyor. Beni hep ailesine ezdirdi. Annem de asla beni savunamadı. Hep yanlızdım.

Nacizane tavsiyem sinirlenmeden eşinle güzel güzel konuş. Birşeyler değişmeyince maalesef değişmiyor. İnşallah benden daha iyi bir sonuca erişir ve mutlu olursun. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim. Benim hiç ümidim yok birşeylerin düzeleceğinden. Her geçen gün giderek daha kötüye gidiyor. Eşimle de bu olaydan beri konuşmuyoruz 4 gün oldu. Eskiden olsa ilk adımı o atar gelir konuşmaya çalışırdı şimdi ondan da hiç hareket yok. Belki de benim haksız olduğumu düşünüyor kim bilir.

görümceni alacaksın diye boşanma kararı aldınız

Esinizle ailesinin size vecesinize olan tutumu yuzundenmi bosanacaksiniz?dogru mu anladim
Kavgalarinizda bu yuzden yani
Ne diyeyim kendi beklentinizi düşürun onemli olan esinizin size verdigi deger degilmi?

Eger hepsiyle basedebilirsen yuzlerine vur neyin ne oldugunu anlasinlar

Keşke başedebilsem. Psikolojim çok zayıf ve haksızlığa uğradığımda kendimi savunmak yerine ağlamaya başlıyorum. Bütün cümleler uçup gidiyor. Bu konuyu kv ile tek konuşsam benim için daha iyi olur sanırım.

görümceni alacaksın diye boşanma kararı aldınız

Görümcemi alacağım diye değil. Görümcemi bizim alma sebebimiz yüzünden gerildik. Eltimin anne ve babası da yemeğe davetliymiş. Bunu duyunca çok üzüldüm. Çünkü 5 yıllık evlilikte benim ailemden kimse bir çay içmeye bile davet edilmedi ve yemeğin yapıldığı gün benim hayatta sahip olduğum tek akrabalarım 2 kardeşim de bizim yaşadığımız şehre gelmişlerdi. Ben beklerdim ki kv kızım bugüne kısmetmiş diğer dünürler de geliyor sen de gelirken kız kardeşlerini getir desin.

Bu anlattiklariniz esitlik yanlisi ve adil insanlarin takinacagi tavirdir.Sizce oyleler mi?Degillerse onlarin tutumunu takinin empati ile gorsunler gunlerini...Verdiginiz degeri geri alin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…