Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

Hayır sen annesine karşı fişekliyorsun. Yahu annesi bu adam senin kocan olabilir ama senin annenin anneler günü kutlamıyor diye neden annesi ile kavga etsin. Bırak kendi hallerine tavır alacaksan sen tavır al hatalı davranıp adamı da kendinden soğutuyorsun oysa senin meselen kv ile eşinle değil.

Kıymetli ailesiyle görüşmekten sizi nasıl mahrum eder Şaka bir yana belki de diğer dünürlerle daha yakındır ondan böyledir,onun dışında aileme laf geldi boşanalım diyen erkekler neden evleniyor acaba

Evde misafir varken (kardeslerin) ev sahibini cagirmayi da yeni duydum. Ya misafir var der cagirmazsin ya da cagiriyorsan hepiniz buyurun dersin. Ben olsam gitmem ve sorduklarinda ben sadece cocuklarini cagirdin sanmistim megerse diger gelinlerin aileleri de geliyormus benim de evimde misafirim vardi sen davet etmedin onlari da yalniz birakamam ayip olur bu yuzden gelmedim de.

Bizimkileri sonra çağırma imkanı yok çünkü burada yaşamıyorlar. Kardeşim bir haftalığına ablam 2 günlüğüne geldi ve yarın dönüyorlar.

16 aylik evliyim ve öğrendiğim tek sey ailesini kotuledikce sen daha kötü oluyorsun ben artik övüyorum bir yerde duymustum annesi sizin hakkinizda kötü dedigi zaman erkek düşünüyormus ki karim annemden cok iyi bahsediyor ama annem karimi kötuluyo buda size yakınlaştırır kocanızi soyleme sekilleri cok baska senin anan benim anami aramadi demek var birde annen diger dunurune hediye almis ama benim annemi aramadi cok kırıldım aslinda aramasini dahi beklemiyordum ama bana hediye sorunca en azindan benim annemi arar diye beklenti icine girdim demek var yani bide eskiyi karistirma asla kavga büyür eski eskide kaldi ama gelecekde yaptığı ayirimlarda kocana anlatirsin olani biteni ama kavga ile degil erkek ofkeli kadina ilgi gostermek istemez birde her dunurunu sevecek diye kaide mi var Allah askina size hediye sorduysa annem de bunu sever deyip Alttan laf sokmak vardi ama siz o zaman dememisiniz üstünden yil gecmis simdi demek olmaz

Bu işin okulu olsa gideceğim.

Ben eşime söyledim, aileni sevmiyorum, en başından sevmemem için her şeyi yaptılar diye. Boşanalım derse bu konı yüzünden, 1 saat sonra boşanma dilekçesini tevziye sunarım. Hiç umrunda olmayınca daha kıymetli oluyorsun aslında. Açık sözlüyüm ve bana haksızlık yapılırsa hiç çekinmeden boşanırım. Herkes biliyor bunu o yüzden kimse bana bulaşmıyor. Hatta evlilik bence yük, bekar hayatı daha güzel.
Bence sen eşinin ailesine ne düşünüyorsan söyle, eşin de her şeye burnunu sokmasın, sana haber vermeden karar verip kardeşlerine bildirim yapmasın. Çok sinirlenirdim ben de sen gibi. Muhatap olma istersen. Eşin üzerine gelirse anasınjn evine gönder eşyalarını alıp gitsin.

Durumu iyice içinden çıkılmaz hale getirdi. Şimdi arayıp duruyorlar.

Siz ne dediniz gitmemek için konuştunuz mi kv ile

Aslında ben gitmeye karar vermiştim. Eşime de söyledim oraya gidip yemekten sonra kv ye kırgınlığımı dile getirecektim. Öğlen evden çıktım kardeşimi kuaföre götürdüm onu eve bıraktıktan sonra görümcemi alıp kv gidecektim. Eşimi kardeşi arayınca ona ben gelmeyeceğim ama cesursincap gelecek ama o gecikebilir sen ablamları da götür demiş. Kardeşi neden gelmeyeceksin diye sorunca da cesursincap size anlatır diye cevaplamış. Ben bunları almak için görümceme gidip onları evde bulamayınca öğrendim. Sen neden bana sormadan işleri karıştırıyorsun diyince de git orda hesaplaş dedi eşim. Sonuç olarak gitmedim. Birkaç saat dışarıda amaçsızca dolaşıp eve döndüm. Sırayla görümcem kv ve eltim aradı ama tlf bakmadım. Eşimle de konuşmuyorum.

Ne güzel kırmadan sorunu dile getirmenin yolunu bulmuşsunuz eşiniz neden şimdi böyle bütün davayı üzerinize yıkıyor ki iyi mi oldu yani şimdi böyle sizi zor durumda bırakmak

Ne güzel kırmadan sorunu dile getirmenin yolunu bulmuşsunuz eşiniz neden şimdi böyle bütün davayı üzerinize yıkıyor ki iyi mi oldu yani şimdi böyle sizi zor durumda bırakmak

Hiç sormayın iyice karıştırdı ortalığı. Dediğim gibi ben evden çıkarken usulünce söyleyecektim kv. Şimdi bütün aile karıştı işin içine + elti kişisinin ailesi.

Bazen şu erkeklerin, dünya üzerinde tabiri caizse Allah yoluna yaşayıp gittiklerini düşünüyorum. Bir kriz anında olayları yönetme güdüsünden yoksunlar. Ne güzel kendinizce bir çözüm üretmişsiniz. Eşinizin yaptığına çomak sokmak denir resmen.

Maalesef. Şimdi kardeşim aradı kv annemleri aramış aradım ulaşamıyorum, bize yemeğe geleceklerdi gelmediler merak ediyorum diye.

Valla ister melek gibi olsun ister gangaster çetesi gibi ben hic haksız olduğunu kabul eden erkek tarafı görmedim.sanki hepsini Allah özene bezene yaratmista kiz tarafını kakalamışlar gibi davraniyorlar.ne yaparsan yap yada yapma hep kötü hep kötü kız tarafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…