- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi cesursincap
-
Hayır sen annesine karşı fişekliyorsun. Yahu annesi bu adam senin kocan olabilir ama senin annenin anneler günü kutlamıyor diye neden annesi ile kavga etsin. Bırak kendi hallerine tavır alacaksan sen tavır al hatalı davranıp adamı da kendinden soğutuyorsun oysa senin meselen kv ile eşinle değil.Benim yanımda olsun istiyorum ama istediğim ölçüde olmuyor. Bu sefer ona da öfkeleniyorum. Şimdi yarın gitmeyeceğiz, beni aradıklarında (eğer ararlarsa) açık açık konuşmayı düşünüyorum. Ama eminim onlara bile derdimi anlatamayacağım.
Kıymetli ailesiyle görüşmekten sizi nasıl mahrum ederBütün konularım onlarla ilgili. Yaptıkları haksızlıklarla, nankörlüklerle ve evlat ayrımı yapmalarıyla beni delirttiler artık. Bu akşam yine onlar yüzünden kavga ettik eşimle. Yarın biz de dahil 3 çocuklarını yemeğe çağırdılar gidecektik. Az önce görümcem aradı bizi siz alacakmışsınız diğer kardeşim kv ve kb getirecekmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim kız kardeşim ve ablam şu anda bu şehirde. Eşleri de yanlarında değil ve senede bir kez ancak geliyorlar. Diğer dünürlerini çağırıp bana ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Anneler gününde de diğer dünürüne alacağı hediyeyi bana danışıp annemi aramamıştı bile. Eşimle sürekli ailesi konusunda kavgalıyız. Bu akşamda o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana istersem boşanabileceğimizi söyledi. Yarın da yemeğe gitmeyecekmişiz. Ailesine açıklamayı benim yapacağımı söyleyecekmiş kozlarımızı paylaşacakmışız. Bir daha ailemden kimseyle görüşme dedi. Sizce bu aşamada yapacağım en akıllıca hareket ne olmalı?
Bence çok fevri davranma..belki sonra da sizinkileri çağırmayı planlıyor.. planlamasa bile ablaların bende anne ayıp olur siz davetli değilsiniz evimde oturun ben gidip geleyim demek dersin. Onlarida çağırmak zorunda değilsin ama diğer dünürlerini cagirmissin de..ben başka zaman gelirim ailem bende. Ve kırılmaların istemem gelemiyeceğim yanlış anlama dersin. Hem güzellikle derdini anlatmış hem de sert davranıp haksız konumuna düşmezsin
Benim de başıma gelse ben de kasıt ararım.
Diğer dünürleri çağırırken benim ablamla kardeşimi çağırmamasında kasıt ararım, her insan kasıt arar.
Herkese hediye alıp, benim anneme hediye almıyorsa yine kasıt ararım.
Ve elimi ayağımı çekerim. Benden de o kadar değer görürler.
Bence senin hatan konu sahibi, eşine , yüzüne karşı direk "çat çat çat" yapmışsın.
Hiç mi öğrenemedin erkekleri ?
Kırıta kırıta, ağlak ağlak , tane tane, kibarca anlatacaktın.
İnceden işleyecektin yani.
Benim anlamadığım gorumcen neden anneni arasın ki beynim yandı yaa anneler gününde hemde arasa ne alaka derim.
He birde şu var madem onlarda kv ko getiriyor sende ablanlari alabilirsin bence çok abartmasşın ya
Ben eşime söyledim, aileni sevmiyorum, en başından sevmemem için her şeyi yaptılar diye. Boşanalım derse bu konı yüzünden, 1 saat sonra boşanma dilekçesini tevziye sunarım. Hiç umrunda olmayınca daha kıymetli oluyorsun aslında. Açık sözlüyüm ve bana haksızlık yapılırsa hiç çekinmeden boşanırım. Herkes biliyor bunu o yüzden kimse bana bulaşmıyor. Hatta evlilik bence yük, bekar hayatı daha güzel.
Bence sen eşinin ailesine ne düşünüyorsan söyle, eşin de her şeye burnunu sokmasın, sana haber vermeden karar verip kardeşlerine bildirim yapmasın. Çok sinirlenirdim ben de sen gibi. Muhatap olma istersen. Eşin üzerine gelirse anasınjn evine gönder eşyalarını alıp gitsin.
Siz ne dediniz gitmemek için konuştunuz mi kv ileDurumu iyice içinden çıkılmaz hale getirdi. Şimdi arayıp duruyorlar.
Siz ne dediniz gitmemek için konuştunuz mi kv ile
Ne güzel kırmadan sorunu dile getirmenin yolunu bulmuşsunuz eşiniz neden şimdi böyle bütün davayı üzerinize yıkıyor ki iyi mi oldu yani şimdi böyle sizi zor durumda bırakmakAslında ben gitmeye karar vermiştim. Eşime de söyledim oraya gidip yemekten sonra kv ye kırgınlığımı dile getirecektim. Öğlen evden çıktım kardeşimi kuaföre götürdüm onu eve bıraktıktan sonra görümcemi alıp kv gidecektim. Eşimi kardeşi arayınca ona ben gelmeyeceğim ama cesursincap gelecek ama o gecikebilir sen ablamları da götür demiş. Kardeşi neden gelmeyeceksin diye sorunca da cesursincap size anlatır diye cevaplamış. Ben bunları almak için görümceme gidip onları evde bulamayınca öğrendim. Sen neden bana sormadan işleri karıştırıyorsun diyince de git orda hesaplaş dedi eşim. Sonuç olarak gitmedim. Birkaç saat dışarıda amaçsızca dolaşıp eve döndüm. Sırayla görümcem kv ve eltim aradı ama tlf bakmadım. Eşimle de konuşmuyorum.
Ne güzel kırmadan sorunu dile getirmenin yolunu bulmuşsunuz eşiniz neden şimdi böyle bütün davayı üzerinize yıkıyor ki iyi mi oldu yani şimdi böyle sizi zor durumda bırakmak
Bazen şu erkeklerin, dünya üzerinde tabiri caizse Allah yoluna yaşayıp gittiklerini düşünüyorum. Bir kriz anında olayları yönetme güdüsünden yoksunlar. Ne güzel kendinizce bir çözüm üretmişsiniz. Eşinizin yaptığına çomak sokmak denir resmen.
Görümcem değil kv aramasını beklemiştim.
İyide yine zorunluluğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?