• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden çok sıkıldım:(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar nasıl yazsam bilmiyorum. 14 yıldır evliyiz. aslında önemsenecek gibi nir konu gözükmüyor ama ben artık sıkıldım galiba. En son olanı anlatayım.
Kv başka şehirde oturuyor ama hep bizimle aynı şehirde olmanın bir yolunu buluyor. Bende 3 hafta kaldılar kız kardeşiyle ve şimdi kardeşinde kalıyor. toplamda 4 aydır bu şehirde yani. Hadi bu da sorun değil diyeyim. beni ilgilendirmez kalsınlar. Şimdi sömestr tatili ve cocuğumun aklına girdi ve 1 hafta benimle burada kal dedi. Oğlum 10 yaşında. Çocuk bu tamam dedi. Şimdi 1 hafta orada kalacak. Ben de kabul ettim çünkü çocuk istiyor artık. Yine neyse..
Şimdide görümcem çocuklarıya başka şehirden geliyormuş. 1 sömestr geçirecekmiş bunlarla aynı evde olacaklar. Tabi onu karşılamak yolcu etmeyi hep eşim yapacak.
Yani beni anlayan varmı acaba, bunlar yıllardır böyle dipdibe kumkumalar gibi. Ben hep ayak uydurayım tatsızlık olmasın dedim ama sıkıldım artık. Uzak duruyorum şimdi. Onlarada anlıyor sanırım. Ama çocuğumsuz 1 haftama maal oldu bu. Bizim ev sessiz ve renksiz şimdi. Onlar benim çocuğum olmasa naparlardı bilmem. En sevgili varlıkları bu çocuk. Kayınvaldem ve kardeşleri hep benim oğlumla ılgileniyorlar.
Detayları anlatamam çok uzun ama genel çizgi böyle. Size sormak istedim. Ben büyütüyorum galiba değilmi kızlar?
Ben bile hatalıysam ne yapmam gerekli sizce tavır olarak? Bunlar her tatilde benim oğlumu alıp oyalanacaklar gibi bir durum var. :(

Arkadaşlar nasıl yazsam bilmiyorum. 14 yıldır evliyiz. aslında önemsenecek gibi nir konu gözükmüyor ama ben artık sıkıldım galiba. En son olanı anlatayım.
Kv başka şehirde oturuyor ama hep bizimle aynı şehirde olmanın bir yolunu buluyor. Bende 3 hafta kaldılar kız kardeşiyle ve şimdi kardeşinde kalıyor. toplamda 4 aydır bu şehirde yani. Hadi bu da sorun değil diyeyim. beni ilgilendirmez kalsınlar. Şimdi sömestr tatili ve cocuğumun aklına girdi ve 1 hafta benimle burada kal dedi. Oğlum 10 yaşında. Çocuk bu tamam dedi. Şimdi 1 hafta orada kalacak. Ben de kabul ettim çünkü çocuk istiyor artık. Yine neyse..
Şimdide görümcem çocuklarıya başka şehirden geliyormuş. 1 sömestr geçirecekmiş bunlarla aynı evde olacaklar. Tabi onu karşılamak yolcu etmeyi hep eşim yapacak.
Yani beni anlayan varmı acaba, bunlar yıllardır böyle dipdibe kumkumalar gibi. Ben hep ayak uydurayım tatsızlık olmasın dedim ama sıkıldım artık. Uzak duruyorum şimdi. Onlarada anlıyor sanırım. Ama çocuğumsuz 1 haftama maal oldu bu. Bizim ev sessiz ve renksiz şimdi. Onlar benim çocuğum olmasa naparlardı bilmem. En sevgili varlıkları bu çocuk. Kayınvaldem ve kardeşleri hep benim oğlumla ılgileniyorlar.
Detayları anlatamam çok uzun ama genel çizgi böyle. Size sormak istedim. Ben büyütüyorum galiba değilmi kızlar?
Ben bile hatalıysam ne yapmam gerekli sizce tavır olarak? Bunlar her tatilde benim oğlumu alıp oyalanacaklar gibi bir durum var. :KK43:
Ben çocuğun bir yerde yatıya kalmasına karşıyım bi de bir hafta çok yani. Gönderemem deseydin keşke.

Bence abartıyorsunuz.
10 yaşında çocuk babaannesiyle bir hafta geçirebilir. Annesinden ayrı kalabilir.
Sevinmeniz gerekir çocuğunuzu seviyor ve ilgileniyorlar diye.

Siz de bir haftayı abartmayın. Fırsat bulmuşsunuz eşinizle başbaşa bir haftanın tadını çıkarın. Hayatınız çocuğunuzdan ibaret olmasın.

Babaannesi sonuçta özlüyordur. Gönderin... Bahaneyle eşinizle yalnız kalmanın tadını çıkarın derim...

Bence abartmışsın. Biraz tempoları yüksek evet herkes bu şekilde komün yaşamayı becermek zorunda değil. Bunları yapmak zorunda hissinden kurtul onlar isterse hiç ayrılmasın sen karışma. Mesafeli ol bırak seni biraz daha az sevsinler. Onun dışında ters bişey göremedim canım.

Ben bile hatalıysam ne yapmam gerekli sizce tavır olarak? Bunlar her tatilde benim oğlumu alıp oyalanacaklar gibi bir durum var. :KK43:
Kendi hayatları siz mesafenizi koruyun yeter. Bu arada çocuğu yollamanız doğru değil. Kim olursa olsun annesi babası yanında olmadan çocuk bir yerde kalamaz, kalmamalı.

Merhaba benim de 9 yaşında kizim var ve ilk torun dedesi buradaydı giderken annenleri de al gel diyor bizi hep yanında istiyorlar.ben çocuğun yanlız gönderilmesini doğru bulmuyorum ayrıca neden size sorma ihtiyacı duymamislar

ben cocugumu yatili babannesi dahil kimseye gondermem.bunu kiskancliktan ayri kalacagim dusuncesinden degil sorumluluk yuklemekten korktugum icin tercih etmiyorum..ama benim tercihim tabiki içi rahat eden gonderebilir bunda bir sorun yok..ayrica ben kv nim cocugumu sevmesinden duskunlugunden cok mutlu olurum.cok cok asirilara kacilmadigi surece.esinizin onlari getirmesi goturmesine niye takildiniz ki??kardesi annesi sonucta birakin istedigi yere tasisun..herseyi dert etmeyin kendinize rahat olun biraz lutfen.sizin kocaniz onlarin da oglu kardesi..bakin siz 10 yasindaki oglunuzdan bir hafta ayriliktan bahsederken uzuluyorsunuz.anlayisli ve birazdaha ilimli olmaya calisin bence..

Benim elti olsa sömestr bitene kadar almazdı rahat ol güzel bakıyorlarmış anladığım kadarıyla bizde yeğenleri alırız sıkma canını yapılacak işini gücünü yap eşinle ilgilen

Yahu niye gönderilmezmiş Çocuk annesi olmadan bi yere? Yiyecek mi insanlar çocuklarınızı?

Yeğenim 11 yaşında iki gün sonra ankaradan izmire gelecek. Bi on gün kadar tatilini burda geçirecek. Sorumluluksa teyze olarak o sorumluluğu almaya gönüllü olan benim. Ama ablam çocuğum bensiz gelemez deseydi çok kızar ve kırılırdım.

Abartıyorsunuz.

Çocuğunuzun oyuncak mı onunla oyalansınlar, özlemişler görmek istiyorlar.

Siz hiç eşinizle başbaşa olmayı özlemiyor musunuz ev renksiz diye dertlendiniz?

Bence abartıyorsunuz.
10 yaşında çocuk babaannesiyle bir hafta geçirebilir. Annesinden ayrı kalabilir.
Sevinmeniz gerekir çocuğunuzu seviyor ve ilgileniyorlar diye.

Siz de bir haftayı abartmayın. Fırsat bulmuşsunuz eşinizle başbaşa bir haftanın tadını çıkarın. Hayatınız çocuğunuzdan ibaret olmasın.
hayat çocuktan ibaret olmamalı doğru galiba :KK64:

Çocuğunuza bağımlı annelerdensiniz.çocuğunuz onları sevecek ve onlarla zaman geçirmek isteyecek diye kıskanıyorsunuz.katıncalideniz rakibiniz değil,sadece çocuğunuzun babaannesi.sizn yeriniz ayrı,onun yeri ayrıdır.çocuğunuz aranızdaki gerilimi ve stresi hissetmeden bir tatil yapabilir.neticede okula gitti,çalıştı,yoruldu;tatilde daha farklı zaman geçirmek onun da hakkı.kayınvalide anladığım kadarıyla ilgili ve sevecen,Emin'im ki gittiği ortam hoşuna gidecek.çocuklar kalabalığı sever ve akrabalık bağları da gelişir.
Sizin açınızdan da bir fırsat,eşinizle başbaşa kalabilir, birlikte film izleyebilir,güzel vakit geçirebilirsiniz.tekrardan sevgili günlerinizi hatırlarsınıзz,aranızdaki elektrik,çekim artar.
Veya tadilat gibi ufak işleri halledersiniz.bazen çocuk olunca kalkışamayabiliyor insan

Ben cocugumum reşit ve aklı başında olmadan bir gece bile kimsenin evinde kalmasina iizn vermem.
Görüyoruz haberleri. En son 12 yaşlarında kiz cocugu dedesine gitmek istememis. Nedeni de dedem ic çamaşırimi indirip öpüyor demis. Kizin babasi da şikayetçi olmayıp babam yapmaz demis neyseki anne siginma evine gidip dava acmis.
Bunun gibi daha kac tane konu var.
Cocuk resit olsa akli basinda olsa en azından karsi koyar yanlis oldugunu bilir karsi koyamadi diyelim Allah korusun gelir anlatabilir derdini rahatça.

Aman ne sapik zihniyet olur mu? Dedesi o adam dayisi eniştesi onlar oyle insan degil bir yanlisini gormedik asla yapmaz ihtimal bile vermem yasli insan ben yaparım o yapmaz gibi seyleri es geçin.
Yapmaz diye bir sey yok. Devir cok degisti.

bu sene böyle olsun
seneye kadar bırıkımınızı yapıp cocugunuzun sevecegı bır yere tatıl ayarlamaya calısın

Merhaba benim de 9 yaşında kizim var ve ilk torun dedesi buradaydı giderken annenleri de al gel diyor bizi hep yanında istiyorlar.ben çocuğun yanlız gönderilmesini doğru bulmuyorum ayrıca neden size sorma ihtiyacı duymamislar
Bence sizinkiler numuneymiş :)) bizimkiler daha 1 aylık bebeğime başlamışlardı annenler kalsın burda çalışsın seni biz götürelim diye :işsiz: ay bak yine asabım bozuldu :KK34:
Konu sahibi ben evladımı kıskanırım herkesten ama 10 yaşındaysa gönderirdim 3-4 günlüğüne eşimle biraz özel vakit geçirirdim herlde :KK60:

Ben cocugumum reşit ve aklı başında olmadan bir gece bile kimsenin evinde kalmasina iizn vermem.
Görüyoruz haberleri. En son 12 yaşlarında kiz cocugu dedesine gitmek istememis. Nedeni de dedem ic çamaşırimi indirip öpüyor demis. Kizin babasi da şikayetçi olmayıp babam yapmaz demis neyseki anne siginma evine gidip dava acmis.
Bunun gibi daha kac tane konu var.
Cocuk resit olsa akli basinda olsa en azından karsi koyar yanlis oldugunu bilir karsi koyamadi diyelim Allah korusun gelir anlatabilir derdini rahatça.

Aman ne sapik zihniyet olur mu? Dedesi o adam dayisi eniştesi onlar oyle insan degil bir yanlisini gormedik asla yapmaz ihtimal bile vermem yasli insan ben yaparım o yapmaz gibi seyleri es geçin.
Yapmaz diye bir sey yok. Devir cok degisti.
:oha:

Bende babaannesine birakirim tabiki evde elti gorumce yoksa...
benim kizm cok düskun babaanneside ona cok düskun...ama yollarina altin serseler annem olmadan gelmem size der..ogretilmis birseyde yok...kizim 4.5 yasinda...

Back
X