Arkadaşlar nasıl yazsam bilmiyorum. 14 yıldır evliyiz. aslında önemsenecek gibi nir konu gözükmüyor ama ben artık sıkıldım galiba. En son olanı anlatayım.
Kv başka şehirde oturuyor ama hep bizimle aynı şehirde olmanın bir yolunu buluyor. Bende 3 hafta kaldılar kız kardeşiyle ve şimdi kardeşinde kalıyor. toplamda 4 aydır bu şehirde yani. Hadi bu da sorun değil diyeyim. beni ilgilendirmez kalsınlar. Şimdi sömestr tatili ve cocuğumun aklına girdi ve 1 hafta benimle burada kal dedi. Oğlum 10 yaşında. Çocuk bu tamam dedi. Şimdi 1 hafta orada kalacak. Ben de kabul ettim çünkü çocuk istiyor artık. Yine neyse..
Şimdide görümcem çocuklarıya başka şehirden geliyormuş. 1 sömestr geçirecekmiş bunlarla aynı evde olacaklar. Tabi onu karşılamak yolcu etmeyi hep eşim yapacak.
Yani beni anlayan varmı acaba, bunlar yıllardır böyle dipdibe kumkumalar gibi. Ben hep ayak uydurayım tatsızlık olmasın dedim ama sıkıldım artık. Uzak duruyorum şimdi. Onlarada anlıyor sanırım. Ama çocuğumsuz 1 haftama maal oldu bu. Bizim ev sessiz ve renksiz şimdi. Onlar benim çocuğum olmasa naparlardı bilmem. En sevgili varlıkları bu çocuk. Kayınvaldem ve kardeşleri hep benim oğlumla ılgileniyorlar.
Detayları anlatamam çok uzun ama genel çizgi böyle. Size sormak istedim. Ben büyütüyorum galiba değilmi kızlar?
Ben bile hatalıysam ne yapmam gerekli sizce tavır olarak? Bunlar her tatilde benim oğlumu alıp oyalanacaklar gibi bir durum var.