Arkadaşlar 1yıllık evliyim eşimin ailesi ile başlarda anlaşıyordum sorun yoktu sonra ben hamile kaldım o esnada eşimin ailesi de bize 5dklık mesafede oturuyorlar sürekli gelip gitmemizi istiyorlar babası da şehir dışında calısıyor her geldiğinde saygıdan sürekli görmeye gitmemiz gerekiyor ve o zamanlardan bunalmaya basladım ve taşınmak istedim ki benim ailem şehir dışında yılda toplasan 3 kere görüştük ama eşimin ailesi ile sürekli iç içeyiz zaten yakın oturuyoruz diye ailesi telefonlara ulaşamayınca kapımıza falan geliyorlar güya merak etmişler falan neyse doğumdan önce de bebeğimin öpülmesini istemiyordum zaten bunu da belirttim kv inadıma öpücez öpücez diyordu ki bebeğim dogdu su an bacaklarından falan sap sup öpüyorlar malesef kv kızımı annem annem diye sevip duruyor eşim defalarca konuşmasına rağmen eşim yokken yine aynısını yapıyor bişey diyemiyorum cunku agzımdan bişey cıkarsa kötü çıkacak hiç tahammüşüm kalmadı eşime taşınmak istediğimi söyledim onlar taşınmamızı istemiyor sorun Çıkartıyorlar ve her gittiğimizde de ailesi bebeğime sürekli aynı bize benziyo aynı suna buna benziyo diye süreki kendi taraflarına benzetip duruyorlar o kadar sıkıldım ve yoruldum ki saçımı yaptırıyorum eşimin babası kadın gibi gelip saçıma yorum yapıyor bebek bakımı hakkında tavsiye veriyor falan eski tip insanlar saygısızlık etmek istemediğim için hiç sesim çıkmadı ama artık en ufak şeye bile sinir olur haldeyim kızımı sevme tarzları bile benim sinirimi bozuyor çıldırıyorum ve onlar her aradığında her gördüğümde kendimi sıkmaktan kendime bişey olucak diye kprkıyorum Eşimi seviyorum ama artık gerçekten tahammülüm kalmadı bir akıl verin