Eşimin ailesinden soğudum

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
İlk aylar ve nişanlılık döneminde çok iyi niyetliydim onlara karşı gerçi hala Bi saygısızlık etmedim bugüne kadar.
Kızlar eşimin annesi ve kız kardeşleri her yaptığıma karıştılar bilmişlik yaptılar hep.
Gittiğim misafirlikte bile şunu şöyle yaptın bunu öyle yapma bunu böyle yap gibi sürekli bana ne yapmam gerektiğini söylediler. Dediklerini saysam tek tek inanın çok uzar.
Sürekli arkamdan eleştirdiler anlatsam gülersiniz eleştirdikleri şeyleri birşey bulamamışlarda işte üzümün çöpü armudun sapı...
Yeni evlendiğim için o zamanlar hiç birşey söyleyemedim. Şuan mesafeli davrandığım için eskisi gibi birşey söyleyemiyorlar yüzüme.
Hergün gelip gittim kv çağırıyor diye. Yani mesafe koymadım. İnanın kendi ailemmiş gibi benimsedim kendi ailem olmadığı için ama hata yaptım yeri geldi eşim kardeşleri ile kavga etti eşime kardeşlerini savundum.
Artık ama bu yaptıklarından sonra o kadar soğudum ki birde samimiyetsiz geliyorlar artık belli bir süre sonra mesafe koydum gelmelerim gitmelerim azaldı. Şimdi mecburen gidiyorum haftada yada iki haftada bir hiç görüşmemekte olmuyor, eşim sorun çıkarmasın diye. Ama inanın ayaklarım geri geri gidiyor hiç işlerinde bulunmak istemiyorum çok samimiyetsiz geliyorlar bana karşı. Dört görümcem var dördüde birbirinden fena. Sürekli birilerinin arkasından konuşup atıyorlar (başkasına yapan banada yapar) eminim de benimde arkamdan konuşyorlar hissediyorum. Bilmiş bilmiş tavırları var.
Sevemiyorum artık yani ister istemez bazen yüzümede yansıyor onlarla vakit geçirirken mecburi olduğum.
Hiç istemiyorum sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyorlar
Gitmeyince eşim tartışma çıkarıyor.
Ne yapmalıyım inanın bilmiyorum artık onların yanında modum ister istemez düşüyor. Benim karakterimeçok zıtlar. Hiç hiç görüşmek istemiyorum özellikle kardeşleri ile

Eşinin ailesi mesafeni koru samimi olma bişey paylaşma ortada konuş artık haftada yada iki haftada bi katlanacak gibi duruyo Canım evin huzursuz olacağına inşallah onlardan uzak bi yere taşınırsın

Ben hep diyorum iyi gelincilik oynamanın bedeli çok ağır oluyor.
Evlenen insanın aklı ve fikri yerindedir bence. Neden bu kadar her şeye evet dediniz ki ?
Baştan koyamadığınız mesafeyi şimdi koymalısınız bence.
Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin.
Zaten size hiç bir faydaları da yokmuş. Ya da baktınız akıl veriyorlar , geçiştirin.

Mesafenizi koruyun zamanla herkes alışacak. Arkanızdan konuşurlarsa da konuşsunlar, mesafeli olun yeter. Haftada yada iki haftada bir bir ziyaret ediyormuşsunuz zaten sıkın dişinizi. Eğer canınızı sıkacak bişey yaparlarsa da lafınızı esirgemeyin usulünce.

Ben hep diyorum iyi gelincilik oynamanın bedeli çok ağır oluyor.
Evlenen insanın aklı ve fikri yerindedir bence. Neden bu kadar her şeye evet dediniz ki ?
Baştan koyamadığınız mesafeyi şimdi koymalısınız bence.
Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin.
Zaten size hiç bir faydaları da yokmuş. Ya da baktınız akıl veriyorlar , geçiştirin.
" iyi gelincilik " biraz uygunsuz bir üslup olmamış mı?
Yani insan gerçekten yakın hissettiği için öyle davranıyor olamaz mı? Yapmacık bi şey olmak zorunda değil ki bu.
Ben eşimle evlenmeden önce de uzun yıllar birlikteydim, doğal olarak kv ve görümcem ile de öncesinden muhabbetim vardı.
Bugüne kadar bi sorun yasamadım, gerçekten değer verdiğim ve gördüğüm için öyle davrandım. Elbette herkes birbirine karşı mesafesini bilir ama aramızda kaynana görümce gelin ilişkisi de yoktur.
Benim için iyi gelincilik yapıyor deseler üzülürdüm açıkçası.

İlk aylar ve nişanlılık döneminde çok iyi niyetliydim onlara karşı gerçi hala Bi saygısızlık etmedim bugüne kadar.
Kızlar eşimin annesi ve kız kardeşleri her yaptığıma karıştılar bilmişlik yaptılar hep.
Gittiğim misafirlikte bile şunu şöyle yaptın bunu öyle yapma bunu böyle yap gibi sürekli bana ne yapmam gerektiğini söylediler. Dediklerini saysam tek tek inanın çok uzar.
Sürekli arkamdan eleştirdiler anlatsam gülersiniz eleştirdikleri şeyleri birşey bulamamışlarda işte üzümün çöpü armudun sapı...
Yeni evlendiğim için o zamanlar hiç birşey söyleyemedim. Şuan mesafeli davrandığım için eskisi gibi birşey söyleyemiyorlar yüzüme.
Hergün gelip gittim kv çağırıyor diye. Yani mesafe koymadım. İnanın kendi ailemmiş gibi benimsedim kendi ailem olmadığı için ama hata yaptım yeri geldi eşim kardeşleri ile kavga etti eşime kardeşlerini savundum.
Artık ama bu yaptıklarından sonra o kadar soğudum ki birde samimiyetsiz geliyorlar artık belli bir süre sonra mesafe koydum gelmelerim gitmelerim azaldı. Şimdi mecburen gidiyorum haftada yada iki haftada bir hiç görüşmemekte olmuyor, eşim sorun çıkarmasın diye. Ama inanın ayaklarım geri geri gidiyor hiç işlerinde bulunmak istemiyorum çok samimiyetsiz geliyorlar bana karşı. Dört görümcem var dördüde birbirinden fena. Sürekli birilerinin arkasından konuşup atıyorlar (başkasına yapan banada yapar) eminim de benimde arkamdan konuşyorlar hissediyorum. Bilmiş bilmiş tavırları var.
Sevemiyorum artık yani ister istemez bazen yüzümede yansıyor onlarla vakit geçirirken mecburi olduğum.
Ne yapmalıyım inanın bilmiyorum artık onların yanında modum ister istemez düşüyor. Benim karakterimeçok zıtlar. Hiç hiç görüşmek istemiyorum özellikle kardeşleri ile

Mesafenizi koruyun ama direkt olarak sizinle ilgili bi sorun yaratmadıkları sürece siz bunu yapmayın.
Saygısızlık etmeyin, ithamda bulunmayın, konuşacak bi koz vermeyin ki iki gün sonra sen bize böyle yaptın diyecek bi şeyleri olmasın.
Eşiniz olan biteni görüyor mu farkında mi bilmiyorum ama eğer siz sonrasında ona anlatıyorsanız bunu biraz nötr yapmaya çalışın.
Yani ailesi hakkında şikayet eder, dedikodu yapar gibi değil de, bugün de şöyle bi şey oldu der gibi anlatın.
Maalesef bu konuda ne tepki verecekleri hiç belli olmuyor. Sen zaten sürekli şikayet ediyorsun, ailemi sevmiyosun gibi şeyler söylemesin size sonra.
Allah kolaylık versin, umursamayın, duymayın ve çok rahatsız olursanız gerekli şekilde cevabını verin.
Mesafe her zaman iyidir.

Mesafe iyidir ne haddini aşan olur ne de canını sıkan

mesafeyi koruyun. haftada 2 çok, yavaş yavaş bire düşürün. gidince de nasılsın iyi misin den öteye pek geçmeyin.
gerekirse alın elinize telefonu instagram twitter takılın.
akşam olunca da hadi allaha ısmarladık diyip dönün

mesafeyi koruyun. haftada 2 çok, yavaş yavaş bire düşürün. gidince de nasılsın iyi misin den öteye pek geçmeyin.
gerekirse alın elinize telefonu instagram twitter takılın.
akşam olunca da hadi allaha ısmarladık diyip dönün
telefona eline alsa çok laf ediyor yaralanamiyor:D

Doğru söylemek gerekirse mesafe iyidir. Bende koydum mesafemi nişanlmn ailesine kızkardesne annesine .. sadece yapmam gerekenleri yapıyorm bayramda giderim ararım o kadar . Bi toplanma oluyor bakıyorm duruma göre gidilmesi gerekse gidiyorum yoksa yok ama ben en basımdan nişanlmla böle konustum uzak istiyorum dedim mesafe istiyorum dedim her 2 tarafa da dedim hem benm aileme hem senn ailene dedim çok şükür anlayışlı inş değişmez

" iyi gelincilik " biraz uygunsuz bir üslup olmamış mı?
Yani insan gerçekten yakın hissettiği için öyle davranıyor olamaz mı? Yapmacık bi şey olmak zorunda değil ki bu.
Ben eşimle evlenmeden önce de uzun yıllar birlikteydim, doğal olarak kv ve görümcem ile de öncesinden muhabbetim vardı.
Bugüne kadar bi sorun yasamadım, gerçekten değer verdiğim ve gördüğüm için öyle davrandım. Elbette herkes birbirine karşı mesafesini bilir ama aramızda kaynana görümce gelin ilişkisi de yoktur.
Benim için iyi gelincilik yapıyor deseler üzülürdüm açıkçası.
İyi gelincikten demesinn kastı sen gelinsin çok ii olsanda adın gelin ne yaparsan yap olmayacak ve hiçbir zaman evlenmeden önce ve sonra aynı olmuyo bakış açılar değişiyo hemen. Sen samimi olsanda iyi niyetli olsanda sıcak olsanda olmuyo yaranamazsn iyi gelincik derler;) sizlik değil bu yüzden mesafe iyidir

İyi gelincikten demesinn kastı sen gelinsin çok ii olsanda adın gelin ne yaparsan yap olmayacak ve hiçbir zaman evlenmeden önce ve sonra aynı olmuyo bakış açılar değişiyo hemen. Sen samimi olsanda iyi niyetli olsanda sıcak olsanda olmuyo yaranamazsn iyi gelincik derler;) sizlik değil bu yüzden mesafe iyidir
Ben nişanlıyken göremedim bazı şeyleri kendi ailem gibi görüp öyle davrandım ama sizinde dediğiniz gibi kardeş kardeş dediler ama hiç öyle olmadı sadece yapmacık sözlerinde kaldı, adımız gelinmiş değiştiremeyiz

Ben nişanlıyken göremedim bazı şeyleri kendi ailem gibi görüp öyle davrandım ama sizinde dediğiniz gibi kardeş kardeş dediler ama hiç öyle olmadı sadece yapmacık sözlerinde kaldı, adımız gelinmiş değiştiremeyiz
KÖPrüden gecene kdr yani evlenene kdr göstermezler zaten . Bak mesela bende nişanlıyım kv görümcemn nasıl biri olduklarını anladım nişanlmnda bana tavırlarnı gözlemliyorum. Kv sinsi değil ama diktatörlük var dediğim dedik cinsten değil dobracılk gibi severim böle insanları hatanı yüzüne söyler;) görümcem tek oldgundan kocasına abisine herseyi yaptırtmş hepside yapmış dediğim dedik benm dediğim olacak cinsten ben ilk görüşte anladım dedim hayatım direk mesafe koy nişanlnnca da bu hissim doğru çıktı ;) geç kalmış sayılmazsn mesafeni koy .. ben gerekeni yapıyorm tamam nişanlma da dedim her 2 tarafa da uzak ev istiyorum ;) hatta görümcemi denemek için bi kaç yer söyledim burada oturucaz diye hemen o da bizde eşimle orayı düşünüyoruz demeye başladı :) bozmadım

Back
X