Kira vermeden oturacaklar ya ödeşecekler işte öyle anlaşmışlardırKimseye ortaklık teklif etmeyin, paranız varsa alın yoksa oturun oturduğunuz yerde. Bir de o takılar kayınaileye mi ait eğer öyle ise diğer çocukların da hakkı var. Ev sizin üzerinize olacak, sadece size yatırım yapılmış olacak. Eğer doğru anladıysam bana doğru gelmedi. Kayın aşırı işgüzar. Annesine çıkan tokiye yamanıyor. O insanların yerinde olsam tokiyi öder otururum ne kayın ne de siz.
Yarın ne olacağı belli olmaz ki. Riskli iş. En iyisi kendi malın.Kira vermeden oturacaklar ya ödeşecekler işte öyle anlaşmışlardır
Burda sizi ilgilendiren bi durum yok eşiniz engellemiş imza da vermıyorum demiş . Yani kendı ailesi ile olan sorununu kendisi kökünden kesmiş bitirmiş . Sizde sırtını sıvazlayın boşver kendı yağımız tuzumuz bize yeter kavruluruz herkes seçimini yaptı bizlik bi durum yok diyip oturun yerinize . Aman altın verilecekti bi ev daha alınacaktı die kendınızı doldurmayın vardır bi hayr diyip kapatın kapınızı iyi kötü bi evınız varmış keyfinize bakın lafı sözü ömrü billah bitmezdi o evin .Merhabalar
Umarım derdimi size sıkmadan çok ta uzatmadan anlatırım.
9 Yıllıl evli ve 2 çocuk annesiyim. Benim aile farklı şehirde oturuyor. Eşimin ailesi ise aynı şehirde. Anne ve babası bir dolmuşluk mesafede, görümcemin biri 3 sokak üste, bir diğer görümcem ve kaynım da biraz uzak semtte.
Kaynım bekarken babasına kredi kullandırıp, ödemeyip borcu üstüne yıkmış. Bekar evine çıkmış. Kayın babam onun borcunu öderken, eşimde evi geçindirmek zorunda kalmış. 10 yıl falan sürmüş. Eşim 34 , ben 28 yaşındayken evlendik. Evlenmemeze birkaç ay kala borç bitti. Evlendikten bir süre sonra kaynım barıştılar, arada yine küstüler falan derken ipler kopma noktasına geldi yine.
Ailesinden maddi olaral beklentim yok zaten ama manebi olarakta pek destek görmüyorum. Kötü değiliz, kavgamız da olmadı. Farklı kültürlerdeniz. Ben anadolu insanıyım, o ise arnavut. Ondan mı bilmiyorum biraz soğuklar. Çok gelme gitme olmaz. Bir kaynanam gelir sadece bir iki hafta ds bir, yada biz gideriz. Ama yan yana gelince çok iyiyiz. Saygısızlıkları da oldu ama ben kalp kırmak Kabeyi yıkmak hadisini sevdiğim ve benimsediğim için kavga falan olmadı.
Neyse asıl meseleye geleyim. Kaynanamlar kirada oturuyor. Birtek kayınbabamın emeklisi var. Biz çocuklar doğmadan kredi ile yarı bodrum bir ev aldık çok şükür. Birde bu sene içerisinde eminevimden araba aldık. Nisan ayında bitecek inşallah. Kaynanamlara toki çıktı, sazlıbosna uzak olduğu için , 4 yıl sonra ev teslimi, 20 yıl geri ödeme vb. Bazı nedenlerden dolayı istemiyorlar. Bu arada 70 yaşındalar.
Bizde emin evim sisteminden ev alalım. Peşinat kayınvalidem takı vardı onu versin, ödemeyi de yarıyarıya yapalım dedik. 1 buçuk yıl sonra evi alıp, toplamda 4 yılda borç bitecekti.Kaynımda illa benim eve gelin eve çıkana kadar dedi.Kaynım kendindinden 15 yaş büyük yabancı biri ile evli. Eşi şuan kendi ülkesinde burda tek yaşıyor. Kaynanam önce istemedi, sonra başka türlü ev sahibi olamayağız diye kabul ettiler.
KAynımda toki de çıkan evi kendisine alacaktı.Toki den almak açıkcası daha karlı. Kısacası kaynım yabancı plaka arabasını satıp peşinat yapıp, tokiden çıkan evi alacak. Bizde ortal ödeme ile emin evimden ev alacaktık. Tapu bizim üzerimize olacak. Onlarda ölene kadar o evde kira ödemeden oturacaktı.
Ben baştan söyledim bizim şuan araba borcu bitene kadar taksit ödeme imkanımız yok, eşime ay sonu prim gelecek biz onunla taksitleri ödeyeceğiz. Ben bu kadar sıkıntıya girmişken tapuyu ortak yapmam, kabul ediyorsanız bu işe başlayalım dedim. Ev taşınma, ev bulunduğunda komisyon ve tapu masrafları bize ait. Arada olurda elimize para geçerse ara ödeme yapacaltık ki eve daha erken geçsinler.Önce kabul ettiler.
4 kardeş ve anneleri bir araya gelip evi nasıl taşıyacaklarını konuştular. Eşim konuşmadan bir gün önce dosya masrafını kredi kartından ödeyip sisteme yaptı. 1 gün sonrada kaynım vazgeçti. Benim evimde oturacaksınız abim 2. Evini alacak diye. Annesine sakın takıyı verme kan çıkar demiş. Ben gireceğim sisteme demiş. Kendisi tokiye peşinat bulamıyorum diye sözde vazgeçmiş. Herkes onun bir lafı ile vazgeçti. 1 aydır konuşulan bir konunun onun bir lafı ile vazgeçilmesine sinir oldu. Bize de siz zaten bir gün öncesinde sisteme girerek emrivaki yaptınız dediler. Kimse kaynıma birşey demedi, suçlu paragöz biz olduk. Her gün arayanlar eşim konuşmak isteyince biranda müsait değiliz deyip, bir daha dönüş yapmadılar. Eşimde engelldi hepsini.
Görümcem bir şekilde eşimi instagramdan ulaşıp, 2 sokak üste oturuyor eve gelmiyor. Sen yanlış anladın önemli bir konu var demiş. Konu şu
şimdi de bu uyanık kaynım toki deki evi bir emlakçı ile anlaşıp noterden devredecekmiş. 4 kardeşe ve babasına 70.000 para verilecekmiş. Eşimin imzası şartmış. Eşimde imzalamam dedi. Sizce ne yapmalıyız.
Bunların hepsi bir haftada oldu. Daha yeni bir konu.
Ben olsam biraz burunları sürtsün diye imzalamazdım.Merhabalar
Umarım derdimi size sıkmadan çok ta uzatmadan anlatırım.
9 Yıllıl evli ve 2 çocuk annesiyim. Benim aile farklı şehirde oturuyor. Eşimin ailesi ise aynı şehirde. Anne ve babası bir dolmuşluk mesafede, görümcemin biri 3 sokak üste, bir diğer görümcem ve kaynım da biraz uzak semtte.
Kaynım bekarken babasına kredi kullandırıp, ödemeyip borcu üstüne yıkmış. Bekar evine çıkmış. Kayın babam onun borcunu öderken, eşimde evi geçindirmek zorunda kalmış. 10 yıl falan sürmüş. Eşim 34 , ben 28 yaşındayken evlendik. Evlenmemeze birkaç ay kala borç bitti. Evlendikten bir süre sonra kaynım barıştılar, arada yine küstüler falan derken ipler kopma noktasına geldi yine.
Ailesinden maddi olaral beklentim yok zaten ama manebi olarakta pek destek görmüyorum. Kötü değiliz, kavgamız da olmadı. Farklı kültürlerdeniz. Ben anadolu insanıyım, o ise arnavut. Ondan mı bilmiyorum biraz soğuklar. Çok gelme gitme olmaz. Bir kaynanam gelir sadece bir iki hafta ds bir, yada biz gideriz. Ama yan yana gelince çok iyiyiz. Saygısızlıkları da oldu ama ben kalp kırmak Kabeyi yıkmak hadisini sevdiğim ve benimsediğim için kavga falan olmadı.
Neyse asıl meseleye geleyim. Kaynanamlar kirada oturuyor. Birtek kayınbabamın emeklisi var. Biz çocuklar doğmadan kredi ile yarı bodrum bir ev aldık çok şükür. Birde bu sene içerisinde eminevimden araba aldık. Nisan ayında bitecek inşallah. Kaynanamlara toki çıktı, sazlıbosna uzak olduğu için , 4 yıl sonra ev teslimi, 20 yıl geri ödeme vb. Bazı nedenlerden dolayı istemiyorlar. Bu arada 70 yaşındalar.
Bizde emin evim sisteminden ev alalım. Peşinat kayınvalidem takı vardı onu versin, ödemeyi de yarıyarıya yapalım dedik. 1 buçuk yıl sonra evi alıp, toplamda 4 yılda borç bitecekti.Kaynımda illa benim eve gelin eve çıkana kadar dedi.Kaynım kendindinden 15 yaş büyük yabancı biri ile evli. Eşi şuan kendi ülkesinde burda tek yaşıyor. Kaynanam önce istemedi, sonra başka türlü ev sahibi olamayağız diye kabul ettiler.
KAynımda toki de çıkan evi kendisine alacaktı.Toki den almak açıkcası daha karlı. Kısacası kaynım yabancı plaka arabasını satıp peşinat yapıp, tokiden çıkan evi alacak. Bizde ortal ödeme ile emin evimden ev alacaktık. Tapu bizim üzerimize olacak. Onlarda ölene kadar o evde kira ödemeden oturacaktı.
Ben baştan söyledim bizim şuan araba borcu bitene kadar taksit ödeme imkanımız yok, eşime ay sonu prim gelecek biz onunla taksitleri ödeyeceğiz. Ben bu kadar sıkıntıya girmişken tapuyu ortak yapmam, kabul ediyorsanız bu işe başlayalım dedim. Ev taşınma, ev bulunduğunda komisyon ve tapu masrafları bize ait. Arada olurda elimize para geçerse ara ödeme yapacaltık ki eve daha erken geçsinler.Önce kabul ettiler.
4 kardeş ve anneleri bir araya gelip evi nasıl taşıyacaklarını konuştular. Eşim konuşmadan bir gün önce dosya masrafını kredi kartından ödeyip sisteme yaptı. 1 gün sonrada kaynım vazgeçti. Benim evimde oturacaksınız abim 2. Evini alacak diye. Annesine sakın takıyı verme kan çıkar demiş. Ben gireceğim sisteme demiş. Kendisi tokiye peşinat bulamıyorum diye sözde vazgeçmiş. Herkes onun bir lafı ile vazgeçti. 1 aydır konuşulan bir konunun onun bir lafı ile vazgeçilmesine sinir oldu. Bize de siz zaten bir gün öncesinde sisteme girerek emrivaki yaptınız dediler. Kimse kaynıma birşey demedi, suçlu paragöz biz olduk. Her gün arayanlar eşim konuşmak isteyince biranda müsait değiliz deyip, bir daha dönüş yapmadılar. Eşimde engelldi hepsini.
Görümcem bir şekilde eşimi instagramdan ulaşıp, 2 sokak üste oturuyor eve gelmiyor. Sen yanlış anladın önemli bir konu var demiş. Konu şu
şimdi de bu uyanık kaynım toki deki evi bir emlakçı ile anlaşıp noterden devredecekmiş. 4 kardeşe ve babasına 70.000 para verilecekmiş. Eşimin imzası şartmış. Eşimde imzalamam dedi. Sizce ne yapmalıyız.
Bunların hepsi bir haftada oldu. Daha yeni bir konu.
KAynım tek yaşadığı için teklif etti. Senelerdir bekar hayatı yaşadığı için ev ortamı ev yemekleri istiyor. Karısıda zaten yanında değil. Muhtemelen vatandaşlık için evlenmişti. Ladın vatandaşlığı aldı. Ayrıca o da toki de çıkan evi alacaktı.Eşinizin imzası neden lazım? Borcu size yıkmaya çalışıyorlar olabilir mi?
KV takılarıni siz alacaksınız ama KV ve kp kaynın evinde kalacak sizce de mantıksız değil mi?
Paranız varsa istediğinizi yapın ama çok ortaklı işler hep arıza çıkartır.
Evet kayınvalideme ait. Kadın 70 yaşında. Emekli maaaşından başka geliri yok. Yarın ev sahibi vefat etse oğlu hemen çıkaracak. Kiralık evde bulamazlar. Bizde bu şekilde formül bulduk. Bizim elimizden de bu kadar geliyor malesef.Kimseye ortaklık teklif etmeyin, paranız varsa alın yoksa oturun oturduğunuz yerde. Bir de o takılar kayınaileye mi ait eğer öyle ise diğer çocukların da hakkı var. Ev sizin üzerinize olacak, sadece size yatırım yapılmış olacak. Eğer doğru anladıysam bana doğru gelmedi. Kayın aşırı işgüzar. Annesine çıkan tokiye yamanıyor. O insanların yerinde olsam tokiyi öder otururum ne kayın ne de siz.
Aynen böylesi daha iyi oldu. Herşeyde bir hayır vardır.Burda sizi ilgilendiren bi durum yok eşiniz engellemiş imza da vermıyorum demiş . Yani kendı ailesi ile olan sorununu kendisi kökünden kesmiş bitirmiş . Sizde sırtını sıvazlayın boşver kendı yağımız tuzumuz bize yeter kavruluruz herkes seçimini yaptı bizlik bi durum yok diyip oturun yerinize . Aman altın verilecekti bi ev daha alınacaktı die kendınızı doldurmayın vardır bi hayr diyip kapatın kapınızı iyi kötü bi evınız varmış keyfinize bakın lafı sözü ömrü billah bitmezdi o evin .
Evet kayınvalideme ait. Kadın 70 yaşında. Emekli maaaşından başka geliri yok. Yarın ev sahibi vefat etse oğlu hemen çıkaracak. Kiralık evde bulamazlar. Bizde bu şekilde formül bulduk. Bizim elimizden de bu kadar geliyor malesef.
KAyınbabam biraz rahatsız. Bizden uzaklaşmak istemiyorlar. Hastaneye eşim götürüyor, çpk yürümediği için engelli arabası bile aldık. market alışverişlerine falan da bazen eşim yardım ediyor. Hem de ödemeler şimdiden başlıyor. Hem kirayı hem onu ödeyemezler. İsteseler destek olurduk ama her istediklerinde yanlarında olamayız hemenYarın ne olacağı belli olmaz ki. Riskli iş. En iyisi kendi malın.
Boşver hepsi başınıza çullanacaktı. Azıcık aşım ağrısız başım. Hep bu mottoda olunKAyınbabam biraz rahatsız. Bizden uzaklaşmak istemiyorlar. Hastaneye eşim götürüyor, çpk yürümediği için engelli arabası bile aldık. market alışverişlerine falan da bazen eşim yardım ediyor. Hem de ödemeler şimdiden başlıyor. Hem kirayı hem onu ödeyemezler. İsteseler destek olurduk ama her istediklerinde yanlarında olamayız hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?