- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecekGidersiniz kaynınızın nişanına.. Mesafenizi de korursunuz..
seviyorlarsa sevsinler.. Torunları sonuçta. Ona bişi yapamazsınız ki Herşeye rağmen siz mesafenizi korursunuz.peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecek
Aslında tam olarak derdim çocuklar, hiç yoklardı şimdiye kadar doğumda hastalıkta hiç bişeyde çocukları sevmek isteyecekler götürüpte kucaklarına vermek zor gelioGidin ve eşinizin yanında olun. Ailesine gelince iletişim kurmak gibi bir sorumluluğunuz yok çünkü zaten konuşmuyormuşsunuz. Boşuna geriliyorsunuz bence.
Sonuçta torunları ama hiç yoklardı onun için içime sinmio, ne ilk hamileliğimde ne ikincisinde arama sorma gelme gitme yok üvey evlat muamelesi yaptılar hep eşimeseviyorlarsa sevsinler.. Torunları sonuçta. Ona bişi yapamazsınız ki Herşeye rağmen siz mesafenizi korursunuz.
Yok zaten aynı şehirdeyiz, iletişim şu amaçla kurmak isterler gelin kızın ailesi durumu anlamasında rezil olmayalım diye, aslında geri dönüşü karşı taraf hatasını bilse gönül alıcı bşyler söyleyebilse olabilir ama hiç bilmiyorlar ve sürekli tekrarlanıyor sürekli iyi niyet suistimal ediliyorGider bir otele yerleşir, nişan saatinde bulunur en az iletişimle tamamlarsınız.
Onlar iletişim kurmaya çalışırlarsa ona göre düşünürsünüz.
Geri dönüşü olmayan sorunlar değilse düzelir hem belki aranız.
Haklısınız.Sonuçta torunları ama hiç yoklardı onun için içime sinmio, ne ilk hamileliğimde ne ikincisinde arama sorma gelme gitme yok üvey evlat muamelesi yaptılar hep eşime
Aslında tam olarak derdim çocuklar, hiç yoklardı şimdiye kadar doğumda hastalıkta hiç bişeyde çocukları sevmek isteyecekler götürüpte kucaklarına vermek zor gelio
O zaman çocuklara 2 -3 saat akraban vs biri baksın siz gidip gelinceye kadar.Aslında tam olarak derdim çocuklar, hiç yoklardı şimdiye kadar doğumda hastalıkta hiç bişeyde çocukları sevmek isteyecekler götürüpte kucaklarına vermek zor gelio
Keşke salonda olsa kalabalık olur hiç karşılaşmayız belkide, ayrıntılı sormadım ama evde olcak diye biliyorumBilmediğim için soruyorum. Şu anda salonda nişan yapmak serbest mi? Yoksa evde mi olacak?
O zaman çocukları zaten götürmeyin. Tıkış tıkış kalabalık, havasız. 1-2 saat bakacak birini ayarlarsınız, hem de erkenden dönmek için sebep olur.Keşke salonda olsa kalabalık olur hiç karşılaşmayız belkide, ayrıntılı sormadım ama evde olcak diye biliyorum
Annem bakar zaten az önce oda aynı şeyi söyledi hastalıktan dolayı götürmeyin ben bakarım diyor bunu bi söyleyim eşime, tesekkür ederimO zaman çocukları zaten götürmeyin. Tıkış tıkış kalabalık, havasız. 1-2 saat bakacak birini ayarlarsınız, hem de erkenden dönmek için sebep olur.
Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslındaBunca zaman görmemişler bence hiç dediginiz gibi olmayabilir. Ha sevmek isterlerse ben olsam kucaklarına vermezdim. Bunca zaman gormemişler sevmemişler ne münasebet kucaklarina vereceğim. Şimdiye kadar aranız nasılsa nisanda da öyle olun. Saygısızlık yapmayın yeterli. Bunların disinda hıc stres yapmayın derim.
Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?