Eşimin ailesine nasıl davranmalıyım

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Hanımlar mrb
Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, eşimin ailesyle üç yıldır görüşmüyoruz evlendiğimizden beri sürekli küs barış giden bi ilişkimiz var en son dediğim gibi üç sene oldu hiç yan yana gelmedik telde konuşmadık torunları oldu gelmediler aramadılar hiç konuşulmadı yani, kaynımın yakın zamanda nişanı olcakmş biz anne babayla konşmyrz ama onunla aramz iyi, eşim kardeşinin yanında olmak istiyor haklı olarak kardeşinin mutlu günü ben gelmesem diyorum sensiz gitmem diyor, bende tamam dedim gidelim üzmek istemedim ama aşırı kafaya takıyorum ben orda onlarla yan yana gelcm illaki nasıl davrancm annesi en son konuşmamzda çok ağır hakaretler etti, torunlarınıda ilk defa orda görecek biri üç yaşında biri üç aylık geceleri uyuyamyrm düşünmekten hiç görmek istemiyorum siz olsanız napardınız gitmemekte bi seçenek ama eşimi üzmek istemiyorum

Gidersiniz kaynınızın nişanına.. Mesafenizi de korursunuz..
peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecek

seviyorlarsa sevsinler.. Torunları sonuçta. Ona bişi yapamazsınız ki Herşeye rağmen siz mesafenizi korursunuz.

Gidin ve eşinizin yanında olun. Ailesine gelince iletişim kurmak gibi bir sorumluluğunuz yok çünkü zaten konuşmuyormuşsunuz. Boşuna geriliyorsunuz bence.
Aslında tam olarak derdim çocuklar, hiç yoklardı şimdiye kadar doğumda hastalıkta hiç bişeyde çocukları sevmek isteyecekler götürüpte kucaklarına vermek zor gelio

Eşinizi yalnız bırakmayın. gidin mesafeli olun. merhaba merhaba sonucta buyukler saygılı olun ama asla yakınlık göstermeyın. Çocuklara engel olmayın bence normal olarak seveceklerse sevsınler laf fln sokmayın bir yabancı sevıyormus gibi dusunun ve ona göre hareket edin..

Yok zaten aynı şehirdeyiz, iletişim şu amaçla kurmak isterler gelin kızın ailesi durumu anlamasında rezil olmayalım diye, aslında geri dönüşü karşı taraf hatasını bilse gönül alıcı bşyler söyleyebilse olabilir ama hiç bilmiyorlar ve sürekli tekrarlanıyor sürekli iyi niyet suistimal ediliyor

Sonuçta torunları ama hiç yoklardı onun için içime sinmio, ne ilk hamileliğimde ne ikincisinde arama sorma gelme gitme yok üvey evlat muamelesi yaptılar hep eşime
Haklısınız. Seveceklerini nerden çıkardınız şimdiye kadar sevmemişlerse artık bu saaren sonra da sevmezler..

Aslında tam olarak derdim çocuklar, hiç yoklardı şimdiye kadar doğumda hastalıkta hiç bişeyde çocukları sevmek isteyecekler götürüpte kucaklarına vermek zor gelio

Bunca zaman görmemişler bence hiç dediginiz gibi olmayabilir. Ha sevmek isterlerse ben olsam kucaklarına vermezdim. Bunca zaman gormemişler sevmemişler ne münasebet kucaklarina vereceğim. Şimdiye kadar aranız nasılsa nisanda da öyle olun. Saygısızlık yapmayın yeterli. Bunların disinda hıc stres yapmayın derim.

O zaman çocuklara 2 -3 saat akraban vs biri baksın siz gidip gelinceye kadar.

Keşke salonda olsa kalabalık olur hiç karşılaşmayız belkide, ayrıntılı sormadım ama evde olcak diye biliyorum
O zaman çocukları zaten götürmeyin. Tıkış tıkış kalabalık, havasız. 1-2 saat bakacak birini ayarlarsınız, hem de erkenden dönmek için sebep olur.

O zaman çocukları zaten götürmeyin. Tıkış tıkış kalabalık, havasız. 1-2 saat bakacak birini ayarlarsınız, hem de erkenden dönmek için sebep olur.
Annem bakar zaten az önce oda aynı şeyi söyledi hastalıktan dolayı götürmeyin ben bakarım diyor bunu bi söyleyim eşime, tesekkür ederim

Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslında

Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslında

Aranızdaki sorunları bilmiyorum ve sizi gazlamış olmak istemem. Ben olsaydım diyorum vermezdim net. Bir de beni insan yerine koyma zahmetinde bulunmayıp görümceyi yollacayak hıc vermezdim. Çok bekler. Önce saygıyı öğrensin sonra gelsin. Benim hamileliğinde, doğumunda gelmeyi geçtim arama zahmetinde bulunmayacak çocuklar yaşına girince sevecek. Öyle bir dünya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…