- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Cocuk zaten yabancilayacaktir. Akisina birakin. Oyle olmasa nisan ortaminda ne sevecek ne gorecek soyle bir ayakustu kucaklar operler. Kaciramazsin cocuklari oyle bir ortamda. Dert etme su akar yolunu buyur.peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecek
Bence ,eşinizi yanlız bırakmayın siz de gidin.Ailenizle yakın oturuyorsanız çocukları nişana götürmek mantıklı değil.Cocukları iki saatliğine annenize bırakın.Hem pandemiden dolayı hemde ,kv'yle uğraşmamış olursunuzHanımlar mrb
Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, eşimin ailesyle üç yıldır görüşmüyoruz evlendiğimizden beri sürekli küs barış giden bi ilişkimiz var en son dediğim gibi üç sene oldu hiç yan yana gelmedik telde konuşmadık torunları oldu gelmediler aramadılar hiç konuşulmadı yani, kaynımın yakın zamanda nişanı olcakmş biz anne babayla konşmyrz ama onunla aramz iyi, eşim kardeşinin yanında olmak istiyor haklı olarak kardeşinin mutlu günü ben gelmesem diyorum sensiz gitmem diyor, bende tamam dedim gidelim üzmek istemedim ama aşırı kafaya takıyorum ben orda onlarla yan yana gelcm illaki nasıl davrancm annesi en son konuşmamzda çok ağır hakaretler etti, torunlarınıda ilk defa orda görecek biri üç yaşında biri üç aylık geceleri uyuyamyrm düşünmekten hiç görmek istemiyorum siz olsanız napardınız gitmemekte bi seçenek ama eşimi üzmek istemiyorum
Neden istemeyim, kızgınlığımın asıl sebebi o ya zaten, kuru kuru kurban olyım o nasıl babanne dede benim yavrum büyük bi hastalık atlattı nerdelerdi insan nasıl dayanır ya, bi gün aranmadık kendimi geçtim insan oğlunu arayıpta sormazmı çocuğun durumunu, hep şunu istiyor kayınvalidem ben işime gelmeyen her durumda agzıma geleni sayayım küfür edeyim ama sonrasında yine onlar benim ayagıma gelsin, ben size kendi evladına davranışlarından bahsetsem şok olursunuz üvey heralde dersiniz yok böyle bi analık, benim çocuklarımında hiç bir iyi kötü günlerinde yanında olmadılar içimden gelmemesi normal değilmiHiç yoklardı diyorsunuz. Doğduklarında yanınzda olmalarını isteyecek mydiniz ki ? Gördüğüm kadarıyla hayır. O zaman ne diye dert ediyorsunuz. Siz ne kadar konuşmasanız
da o çocuklar onların torunları. Çocuklarınıza siz diyeceksiniz bak bu babaannen bu deden babanın annesiyle babası... Aranızdaki meseleyi çocuklara maal etmeyin
O zaman siz gitmeyin kocanız gitsin. Çünkü giderseniz isteseniz de istemesinz de o çocukları görecekler ve sevecekler.Neden istemeyim, kızgınlığımın asıl sebebi o ya zaten, kuru kuru kurban olyım o nasıl babanne dede benim yavrum büyük bi hastalık atlattı nerdelerdi insan nasıl dayanır ya, bi gün aranmadık kendimi geçtim insan oğlunu arayıpta sormazmı çocuğun durumunu, hep şunu istiyor kayınvalidem ben işime gelmeyen her durumda agzıma geleni sayayım küfür edeyim ama sonrasında yine onlar benim ayagıma gelsin, ben size kendi evladına davranışlarından bahsetsem şok olursunuz üvey heralde dersiniz yok böyle bi analık, benim çocuklarımında hiç bir iyi kötü günlerinde yanında olmadılar içimden gelmemesi normal değilmi
Eşinizin yanında olunuz bence, size bir laf söyledikleri an cevap vermeyin onlardan uzak oturun olgunluk ve ağırbaşlı gözükürsünüz. Eğer cevap verirseniz ileride eşiniz bunu söylemiştin diye sizin söylediğinizi hatırlatabilir veya gitmezseniz ileride yine eşiniz gelmedin diyebilir. Benim çevremde gördüğüm her kayınvalide bu şekilde. Siz eşinizin yanında olun eşinize sabahtan rahatsız olduğunuzu söyleyin baş ağrısı gibi mesela çok kalmaz döneriz demi falan dersin olay bittikten sonra kalkalım mı gibi falan dersin ama numara yaptığını çaktırma evdede biraz devam ettir bence güzel bir bahane :)Hanımlar mrb
Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, eşimin ailesyle üç yıldır görüşmüyoruz evlendiğimizden beri sürekli küs barış giden bi ilişkimiz var en son dediğim gibi üç sene oldu hiç yan yana gelmedik telde konuşmadık torunları oldu gelmediler aramadılar hiç konuşulmadı yani, kaynımın yakın zamanda nişanı olcakmş biz anne babayla konşmyrz ama onunla aramz iyi, eşim kardeşinin yanında olmak istiyor haklı olarak kardeşinin mutlu günü ben gelmesem diyorum sensiz gitmem diyor, bende tamam dedim gidelim üzmek istemedim ama aşırı kafaya takıyorum ben orda onlarla yan yana gelcm illaki nasıl davrancm annesi en son konuşmamzda çok ağır hakaretler etti, torunlarınıda ilk defa orda görecek biri üç yaşında biri üç aylık geceleri uyuyamyrm düşünmekten hiç görmek istemiyorum siz olsanız napardınız gitmemekte bi seçenek ama eşimi üzmek istemiyorum
O kadar haklısınızki ama eşim sensiz gitmem diyor, onada kıyamıyorum neyseki çocukları götürmeme konusunda anlaştıkKorona virüsün varlığı iyi ve haklı bir bahane değil mi ?. Hiçbir kuvvet beni şu virüs ortamında el kadar çocuklarla o nişana götüremezdi.
Eşin ne diyor peki ? Burda yazdıklarını aynen eşin biliyor mu ?Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslında
Siz mesafeli olun elbette, ama çocukları sevmelerinde ne sakınca var?peki sizce çocuklar konusunda ne yapmalıyım, küçük olan bebek zaten, büyük oğlum aklı erio artık ve hiç bilmio onları iyi günümüzde kötü günümüzde hiç yoklardı, çocukları almak sevmek isteyecek
Kesinlikle götürmeyin. Bir kere arayıp sormasın, hayır diyemeyeceğim ortamda da bunu kullansın. Torununu gerçekten seven arayıp sorar.Tahminimce küçük görümce yanıma gelcek anneme götürebilirmiyim diyecek, yok desem bi dert versem bi dert, siz çok haklısınız vermemk lazım aslında
Biliyor bilmezmi konuştuk anlaştık çocukları götürmeyeceğiz bizde misafir gibi gidip geleceğizEşin ne diyor peki ? Burda yazdıklarını aynen eşin biliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?