merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok

izmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil

(