• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok :KK43:

Son düzenleme:
Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin

merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok :KK43: izmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil :KK43:(
E maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?

Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin
Arkana bile bakmadan kaç

Çocuk doğunca nolacak peki
Bilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuş

E maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?
Hyr :((( inanın çok bunaldım ben ailemin evinde elektirik kesintisi nedir bilmezdim her faturada elektirik kesilio oyle ödüyolar..kazancını annesine sayıyo o gün arıyo akşam annesi diyoki bugun ne kdrlık iş yaptın yarın getir bana ver uğrayamadım diyo deli oldum evet benim salak kocam neye çalıştığını bilmiyorum

ya bi kadına annesinden habersiz elbise alamayacak erkekler evlenmesin. Bence buna bi ders vermek şart hani boşan diyip bebeğinde seninde vebaline giremem ama buna bi kaybetme korkusu yaşat bi gerçek ailesini farketsin ona göre yaşasın. Böyle bebeğin doğuncada sana günde iki kere değiş altını üçüncüye annem kızar bez almaz der mazallah:bicak:

Sen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.

Bilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuş
Ortada somut bir birikim var mı bari?

E madem bu kadın deli mi, niye evlendirmiş çocuklarını?
Böyle yapacaktı, hepsini alsaydı dizinin dibine, ayırmasaydı, niye evlendirdi de elin kızlarını yaktı??

Sen bu adami niye cekiyorsun? 2 yasindaki cocugun bile Haribo almaya harcligi var cebinde.
Yemin ederin o gün pislik el kaldırdı bana ertesi günü kanamam oldu kaynanam götürdü hastaneye su alıcak param yoktu kendi galine üzüldüm ki ben onlara gelirken ev parası birikmiş parayla geldim ama hiçbiri yok

Bak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınız
Böyle hayat geçmez dön ailene çekilecek dert değil

merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok :KK43: izmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil :KK43:(
Şu konudan sonra eşime sukrettim ya. Benim esimde tam tersi anneci babaci değil fakat üzerime geldiklerinde kibarca susturuyo bu bile bizi boşanma asanmasna getirdi. Allah sana da bbegne de sabır versin canım hamilelik sürecinde yanında durması gerekirken yasattiklarina bak hadi seni onemsemiyo bebegine neden bu stresi yasatiyor ? Sorunlarını nasıl hallediyorsun ben direk pat küt patlarim Allah sana peygamber sabrı vermiş csnm

Sen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.
Evet akılsız sorumsuz o para aman çıkmasın çantam eskidi diye diye 4 ay oldu bi çanta almadı ben cok safım yaa kendi birikimimi verdim destek olim eşindir diye ama ne geri geldi nede evine helal kazanç girdi

gerçek olduğuna inanamıyorum.

Sen birikim yapamazmısın? Annesimi yapabiliyomuş sadece ne saçma. Valla siz çok sessiz kalmışsınız ben olsam cıngar çıkarırdım giderim annesinden her ay hakkımızı alırdım herkes haddini bilsin.

Bak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınız
Böyle hayat geçmez dön ailene çekilecek dert değil
Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde :(( ertesi günüde kanamam oldu

Back
X