• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Peki bu mesnetsiz, vizyonsuz, vasıfsız cocukla neden evlendiniz?
Evet cocuk. Annem kızar ne para harcarken?
Buna koca sıfatı asla ve asla yakışmıyor.

Son düzenleme:
bu kadar sorunlar varken nasıl dikkat etmezsiniz nasıl hamile kalırsınız anlamıyorum :KK43:

eşiniz baya bir karaktersizmiş kusura bakmayın da hem hamile karısını dövüyor hemde akşama kadar eşek gibi çalıştığı parasını annesinin eline sayıyor üstüne bide size aldığı bişeyin parasını geri istiyor elektriksiz susuz bırakıyor yuh artık :KK57:

evlenmeden önce bu saçma sapan aile yaşantılarından haberiniz olmadı mı ? keşke eltiniz yada birisi uyarsaydı sizi . birde birikmiş paranızı vermişsiniz onu da yok etmişler . ne utanma var ne vicdan

bence paranızı geri isteyin ailenizin yanına geri dönün . ailenize de herşeyi anlatın üzülürler diye saklamak çok saçma . ailenizden hiç bişeyi saklamayın

Şimdi git yoksa annesi de şiddet uygular sana ilerde bu aile mal delisi olmuş üç günlük hayatta beş gün eziyet çekmeye değer mi?

Benimki de saygıdan susuyor bazen. Bende ağza alinmiycak kelimeler kullanıyorum kendisine adam olsan sevsen evllgmze sahip çıkarsın diye. Böyle davranmam sadece evliligmzi yapratti eşim arka cikmadgi için onların yaptıklarına katlandim sırf sorun cikarmasinlr diye ama yaranamadım. Bundan sonra şöyle yol edinicem ailesinin hakkında kötü kelime kullanmicam kendimi acindircam mesala anneni babanı çok seviyom niye böyle dediler uzuluyorum vs diyerek. Eşimin ailesindende tamamen elimizi ayagimizi cekebme ihtimalimiz yok basimizda böyle koca olduğu sürece. Onun için kendimi ne çok yipraticam nede ailesine kötü davtanicam gerektiği gibi anladinmi . Bundan sonra sen de öyle yap baktın laftan anlamıyor ailende arkanda durucsksa birkaç ay kafa dinleme gidiyorum nezaman evliliğine sahip çıkarsan ozaman babamın evinden gelirim dersin seviyorsa da gelir ne diyim
Ya ailesinin dediği kotu bişeyde yok aslında ama bu saçma olaylar icin diyorum niye birikim yapamıyoruz niye ben hastanede kaynanamın gözüne bakin eczanede oyle kendi oaranı al dediğinde benim kotü

Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde :KK43:( ertesi günüde kanamam oldu

ha tüm bunların üstüne bi de dayak yiyosunuz hamile halinizle. valla bravo. aman boşanmayın aman.

Şimdi git yoksa annesi de şiddet uygular sana ilerde bu aile mal delisi olmuş üç günlük hayatta beş gün eziyet çekmeye değer mi?
Annemde diyor ama riskli dönemdeyim bebek düşme tehlikesi var ayağa pek kalkamam doktorumada sordum uçağa binebilirmiyim diye riskli dönem atlatılsın tabikş dedi zaten dogumu almanyada yapıcam o zaman cok bekler beni

Ya ailesinin dediği kotu bişeyde yok aslında ama bu saçma olaylar icin diyorum niye birikim yapamıyoruz niye ben hastanede kaynanamın gözüne bakin eczanede oyle kendi oaranı al dediğinde benim kotü
Eşin kadar kayinvaliden de suçlu neden ogullarina oğullarına kendi birikiminizi yapın demiyor hadi kendine alıyor neden borçları vs kapatmayarak ihtiyaclarinizda karsilanmiyor hadi eşiniz düsüncesizin teki? Kayinvalideniz genel olarak nasıl size karşı baskıcı bir karaktermi

Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin

Şiddet görüyorsun hala neyi düşünüyorsun, dön ailenin yanına
Neden bu kadar pasif kalıyorsun, karnımdaki sabinin canına kast edecek cümle aleme rezil ederim o herifi, beynini dağıtırım, doğunca nasıl sahip çıkacaksın o masuma.

Anneniz gel diyor da siz neden gitmiyorsunuz? Haksız mıyım diye sormuşsunuz ya sonunda, evet haksızsınız. İnsan kendine bu eziyeti nasıl reva görür? Üstelik aynı eziyeti artık bebeğinize de çektiriyorsunuz.
Sizce değişir mi bu adam, bu aile?

Eşin kadar kayinvaliden de suçlu neden ogullarina oğullarına kendi birikiminizi yapın demiyor hadi kendine alıyor neden borçları vs kapatmayarak ihtiyaclarinizda karsilanmiyor hadi eşiniz düsüncesizin teki? Kayinvalideniz genel olarak nasıl size karşı baskıcı bir karaktermi
Cok doğru kaynanam alır kızını mağzaları gezerler alışverişler demezki gelinim bi ihtiyacın varmı teksin biyer bilmiyosun onun işine geliyo çunkü bütün paralar onda

Anneye gel yalnız. Hanım Ağa mübarek.

Yaşınız kaç? Kaç yıl buna sabredebilirsiniz ki?

Okudukça şoktan şoka giriyorum.
Peki ciddi manada soruyorum aç mıydın baba evinde susuz muydun da kendini bu ateşe attın?
Karnın bile doymaz bunlarla, kendine yapma bu kotulugu birak git. Yere batsın sevgisi de aşkı da..
Koca olarak hicbir vazifesini yapmayan bu adam icin neden katlaniyorsun? Neden yani?

Anneniz gel diyor da siz neden gitmiyorsunuz? Haksız mıyım diye sormuşsunuz ya sonunda, evet haksızsınız. İnsan kendine bu eziyeti nasıl reva görür? Üstelik aynı eziyeti artık bebeğinize de çektiriyorsunuz.
Sizce değişir mi bu adam, bu aile?
Hayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem

Cok doğru kaynanam alır kızını mağzaları gezerler alışverişler demezki gelinim bi ihtiyacın varmı teksin biyer bilmiyosun onun işine geliyo çunkü bütün paralar onda
sende benim gibi iki ara bir deredesin. Peki kayinvalidenle Aran nasıl bu konular yüzünden tepki gosterebiliyormusun

Hayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem
Emin ol bir sey olmayacak. Adam seni sevmiyor bile. En fazla bi boğaz eksildi der geçerler.

sende benim gibi iki ara bir deredesin. Peki kayinvalidenle Aran nasıl bu konular yüzünden tepki gosterebiliyormusun
Hyr ama eşimle tartışmamızda eşim içindekinleri hep döküyo annesine iste boyle diyoo sen kazancını annene veriosun falan diye hepsini kusuyo annesine yani o bu sorunu yaşadığımızı biliyo bu boyle olucak bende birikicek diyo

Aptalım değilmi ? Kahretsinki seviyorum ailemide üzmek istemiyorum karnında bebekle gelmiş diye dogum icin almanyaya gidicem zaten allah nasip ederse dönmicem birdaha

Allahaşkına seviyorum demeyin, içime bir fenalık geliyor
İnsan kendisini döven adamı nasıl sever ya nasıl

Back
X