• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Böyle insanların ellerinden bu bebekler alınmalı.Bu devirde kendine hayrı olmayan bi insan bi çocuğa ne verebilir.Acizliğin bu kadarı pes.
aslında o cocuk aldırılsa daha hayırlı ne olursa olsun kız gitse almanyada cocuk olsa ille görmesi gerekicek vizyonsuz bi baba kontrol hastası bi babanne huzur yok ayyy bosunayanii

cocuk bu yarın o adam annesi ölse ille cocuk var diye kız zaten pasif ayrılsa bile kı cok zor bi ihimal yazılarda bakılınca bu kız bu adamı alır bi cocuk daha yapar kız calısır adamda kahvelerde gezer

Offf hadi yürü beee sizin gibi konuşanlar allah bilir dayak yiyip oturanlar klavya arkasında boşa demesi kolay ben 1 dayaga bosamam kardesim o adam sozunu verdiyse bosamam sen boşa tmm mı
seni favorilerime ekledim 2 inci konunu sabırsızlıkla bekliyorum :))))))

Senin evliliğin dört dörtlükmü konuşuyosun oyle ahkam keserek boşa boşaa yla oluyomu hergün dayağını yersin tmm adam 1 kere dayak atmış özürünğ dilemiş yapıcı olun bıraz yıkıcı değil

Peeees yaa!!!
Benim 3 yasinda ki kizim bile esinden daha bagimsizdir.
Evlenip hala anasina,danasina bagimli ve
kendi ailesini kuramayan kisiliksiz insanlar evlenmesin.
Bunu cok zor soylerim burda
Boşann!!!

aslında o cocuk aldırılsa daha hayırlı ne olursa olsun kız gitse almanyada cocuk olsa ille görmesi gerekicek vizyonsuz bi baba kontrol hastası bi babanne huzur yok ayyy bosunayanii

cocuk bu yarın o adam annesi ölse ille cocuk var diye kız zaten pasif ayrılsa bile kı cok zor bi ihimal yazılarda bakılınca bu kız bu adamı alır bi cocuk daha yapar kız calısır adamda kahvelerde gezer
Bana bak pislik insan gibi konuş sen kendi cocuklarına bak benim çocugum hakkında oyle konuşamazsın terbiyesiz sensin pasif görmemiş sen git kocanı boşa cok kolay ya hadi yalllaahh

İnsanlar ne garip ya 1 dayaktan terket diyolar ha ki bu adam pişman olmasa dicen tmm benim beklentim sprumluluğunu biksin bunlar hemen beni boşadı bile
ne duymak istiyodun aaaa kocandır döverde severde dememizi falan mı sen ailende böyle bisey mi gördün de dayak nasa normal mi geliyo ki hadi tamam affettin 1 tokat diyelim ki normal degil o adamı evde köpek yapman lazım anladın mı

o olaydan sonra ne aldı ne reye gittiniz mesela ne yaptık kendini affettirmek icin affet demis ya eee sonuc koca bi 0 sen kendini kandır ama üzüldüm adına cok

millet bi kavgada kızar ailesine gider bu burnunu patlasmı kocası genede sans diye tamam be kardesim sansı ver ama biraz süründür dimi köpek cek derler

git almanyaa aglasın biraz

sen adam ben gidicne geceler egider diye kapı dısarı cıkamıyosun yazık

o koca seni aldatmıyo olsun bak bende burdayım

Bana bak pislik insan gibi konuş sen kendi cocuklarına bak benim çocugum hakkında oyle konuşamazsın terbiyesiz sensin pasif görmemiş sen git kocanı boşa cok kolay ya hadi yalllaahh
Ayol o niye bosasin ya. Onun gibi evliligi olan yok bu sitede. Bi duysan nazarin falan deger mazallah :KK70:

ne duymak istiyodun aaaa kocandır döverde severde dememizi falan mı sen ailende böyle bisey mi gördün de dayak nasa normal mi geliyo ki hadi tamam affettin 1 tokat diyelim ki normal degil o adamı evde köpek yapman lazım anladın mı

o olaydan sonra ne aldı ne reye gittiniz mesela ne yaptık kendini affettirmek icin affet demis ya eee sonuc koca bi 0 sen kendini kandır ama üzüldüm adına cok

millet bi kavgada kızar ailesine gider bu burnunu patlasmı kocası genede sans diye tamam be kardesim sansı ver ama biraz süründür dimi köpek cek derler

Ne biliosun detayına mı giriim yaptıki onunlayım demi bana bak yürü git sinirlerimi hoplattın yazma benide izleme

Senmi benmi aldatılıyorum tatlım oyle cok basit konusuyosunuzya sen ve diğeri ben siz gibilerden suphe duyarım simdi yuru git yazma bana

İnsanlar ne garip ya 1 dayaktan terket diyolar ha ki bu adam pişman olmasa dicen tmm benim beklentim sprumluluğunu biksin bunlar hemen beni boşadı bile

Eşin pişmanmi ?

Annesinin bu yaptiklarina karşi mi ?

Sorumsuz oldugunun farkindami ?

Hoop noluyoruz diyemiyor mu annesine ?

Sizin de artik bir aile oldugunuzun farkindami mi?

Son sayfalarda bir tokada boşanmam cümlesine takmışsınız.
Hadi diyelim ki tokat yemeye hiç hassasiyeti olmayan sindiremeyenler(!) var ondan üstünüze geldiler, peki bu parasızlık bu çaresizlik bu hor görmeler ne olacak?
Ben de yeni anneyim öyle masraflar çıkabiliyor ki durduk yere aklınız şaşar. Hele yanınızda kimseniz yoksa bebeğiniz hasta olduğunda özel muayeneye ye atmak istiyorsunuz kendinizi.
Buraya yazıyorum net! Çocuk olduğunda daha lohusayken yiyeceksiniz tokadı.

Ben buraya fikir almak icin yazdım bazı kendini bilmeyen hadsizler kırıcı olabilio malesef çünkü 1 dayağa ve özüre eşimi boşamadım diye bekara boşaması kolay hadi siz boşayın banada yazmayın

oooo Mune Mune kız bana özelden ana avrat gitmis bunu nasıl yayınlarım burda

dayak yedigi icin susma dedigimiz icin kız bana ne küfürler ne hakaretler yazmıs bunu nasıl deşifre edebiliriz
Forum içinde özel Mesaj deşifre edemezsiniz yasak, özel mesajla küfür hakaret vb varsa o özel mesajları altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz.

Ben buraya fikir almak icin yazdım bazı kendini bilmeyen hadsizler kırıcı olabilio malesef çünkü 1 dayağa ve özüre eşimi boşamadım diye bekara boşaması kolay hadi siz boşayın banada yazmayın
Yazın tokat üzerine değil ki sadece diğer sorunlar da çözülmez ki?

ayyy dayak atan adama böyle koruma hic görmedim adma burnunu dagıtms kan icinde kalmıssın ben vizyonsuz dedim diye zor geldi kocan seni bu kadar korumuyo ama biliyosun dimi öfken hep bu yuzden

Back
X