• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Ya hyr ama neden herşeyi hadi bırak git diyorsunuz siz bi dayaga allah askına yuvanızı yıkarmısınız ki 3 senelik emek var
valla almanyada ailem olsa normal standartlarda bile bi evliligim olsa bosar gideirm almanyada yasarım o mendebur kaynanayı görmek cokmu hosuna gidiyo o kocan o anadan ayrılmaz sen normal bi yasantıda degilsin faturaların ödenmiyo farkındamısn nasıl 90 gelir dogalgaz kıs gunu sen neye layık san karsındak sana bunu yapıyo 9 ayda neden gitmedim 1 kere almanyaya babana söyleme bisey annele aranda olsun esinede biraz kafa dagıcam de mesela kokrsun bu zamana kada rbunu neden yapmadın bak bakalıum uzak durunca ne olucak

sen diyosun esim alemlere akar eee senin yoklugunda bunu fırsat bilen adam bunun icin degermi cabaya sence

Alemlere gidince annesi hesap sormuyor mu peki nerden tutsam elimde kalıyor be kardeşim yazık sana böyle hayat geçmez sevgi karın doyurmuyor sen sesini çıkarmadığın sürece seviyor ama hayır dediğinde tokat atıyor. Bak bu normal değil senin daha çok ihtiyaçların olacak en basiti iç çamaşırların küçük gelecek kıyafetlerin daralacak o zaman ama doktora gittik annem kızar mı diyecek. Çocuk doğunca daha çok masraf olacak o zaman sürekli anne sen para yollamı diyeceksin
Alemlere gitmiyo ben gidersem oyle yapar diyorum cunku ilk evliliğimizde arkadasları cok dolduruyodu yengedenmi korkupsn falan diye konustum kemdisiyle alıştı artık oyle çıkması yok ama geçen gün tartıştk çıkmak istedi tabi engel oldum

İsterse 13 senelik emek olsun valla ne rahatsın ya bir kez de olsa vurmuş ve kanaman olmuş hamilesin farkındasın demi kendini düşünmüyorsun bari yavruyu düşün öyle bir sülaleye gelmek ister mi acaba eşiniz de ne anacıymış böylesini de ilk kez duydum evinin eksiğini gideremeyen bir adam bu. Valla kv helal olsun mum etmiş hepsini eteğinin dibine toplamış. Kaç kurtar kendini çocuğun için yap bunu

Alemlere gitmiyo ben gidersem oyle yapar diyorum cunku ilk evliliğimizde arkadasları cok dolduruyodu yengedenmi korkupsn falan diye konustum kemdisiyle alıştı artık oyle çıkması yok ama geçen gün tartıştk çıkmak istedi tabi engel oldum
yaaa seni yatakta kulllanıyo bu adam evlilik ask falan yok bunda sen kendini kandırma bosuan bak annen ne güzel demi gel korksun biraz diye sen neden bu kadar suskunsun aman almanya söyle güzel böyle rahaım yerinde de at iki resim watsaptan kudursun bu ne böyle alemlere akmak nedir

desene yazcam faceye elektirk suyunu ödemez kluplerde fink atar seni rezil ederim desene arkadasım

yokmu senin ablan kardesin yaa

Sizce cokmu kolay ben kimseye derdimi açamadığımdan buraya konu açtım ben yediğim o dayağın etkisindeyim hala o sevdiğim insan masıl yapar diye..düşkünlüğü değil düşkün olsun o sorun degil ama sorumlulugunu bilsin normal evli yaşantımız olsun maaşını alsın hak geçmesin bişeylerin sahibi olaşım diye uğraştım

yahu dayak yiyorsunuz ve sorumluluğunu bilsin diyosunuz. sorumluluk para pul mu sadece? size dayak atmaması da sorumluluk.

yaaa seni yatakta kulllanıyo bu adam evlilik ask falan yok bunda sen kendini kandırma bosuan bak annen ne güzel demi gel korksun biraz diye sen neden bu kadar suskunsun aman almanya söyle güzel böyle rahaım yerinde de at iki resim watsaptan kudursun bu ne böyle alemlere akmak nedir

desene yazcam faceye elektirk suyunu ödemez kluplerde fink atar seni rezil ederim desene arkadasım

yokmu senin ablan kardesin yaa
Dedim zaten kadınlar gününğ kutluo dedim yazıcam bakmayın 1 ay once karısına şiddet uyguluo palavra hepsi diye facebookta diyo tmm yüzüne vurma asla olmicak yataktada kullanamıo malesef gebeliğimden beri tık yok yadak doktor izin vermio

yahu dayak yiyorsunuz ve sorumluluğunu bilsin diyosunuz. sorumluluk para pul mu sadece? size dayak atmaması da sorumluluk.
Hyr sorumluluktan kastım faturalarını ödesin değerimi bilsin onu laflarımla ezmeye çalışıyorum bak evlisin artık annenden harçlık alıosun diye bazı seyleri anlasın diye bekliyorum

Hyr sorumluluktan kastım faturalarını ödesin değerimi bilsin onu laflarımla ezmeye çalışıyorum bak evlisin artık annenden harçlık alıosun diye bazı seyleri anlasın diye bekliyorum

ya biz aynı dili konuşmuyor muyuz?
ben diyorum ki sen karnında çocukla dayak yemişsin. bu saatten sonra adam sorumluluk alsa ne? yarın bi günyine kalkar döver. faturayı ödeyince sorunlarınız hallolacak mı?

Demek istediğim keşke bunlara takılana kadar size şiddet uygulamış buna takılın demek istiyorum ne münasebet bir kadına hemde hamile evladını taşıyan bir kadına el kaldırmak buna tepki verin demek istiyorum.

ya biz aynı dili konuşmuyor muyuz?
ben diyorum ki sen karnında çocukla dayak yemişsin. bu saatten sonra adam sorumluluk alsa ne? yarın bi günyine kalkar döver. faturayı ödeyince sorunlarınız hallolacak mı?
Ha yani o dayak için bitir diyosunuz ailenin evine dön diyosunuz oylemi ? Siz bi dayaktan eşinizi bosarmısınız mesela ? Bişeylerin çabasını gostermezmisiniz ? Ben sözünü aldığım icin sabrediyorum beni o gunden sonra yaptığı hatanın farkına varan bi koca görüpte hadi by ben gidiyorummu diiim bakın bende siddete karşıyım hayatta affetmem denilen cok sey şans hakediyo bende onu eşine verdim derdim artık çalıştığını kazandığını birikim yapalım annesine saymasın

Ben alman vatandaşıyım hemen vatandaşlıga geçiyo doğar doğmaz ve istiyorunki orda doğum yapım
Sen vatandaşsan nerede doğduğunun önemi yok, direk bebek de vatandaş olacak zaten. Yazarken “orda doğsun vatandaş olsun istiyor eşim “demişsin , ona istinaden yazdım.

Demek istediğim keşke bunlara takılana kadar size şiddet uygulamış buna takılın demek istiyorum ne münasebet bir kadına hemde hamile evladını taşıyan bir kadına el kaldırmak buna tepki verin demek istiyorum.
Verdimde dedim annemin evine gidicem senin yuzunden cocuguma yansıdı diye ellerini yuzume tutup özür dileyen eş son bi şansı hakediyo diye düşünüyorum ha ki birdaha olursa asla kabulüm değil

bi dayaga yuvanızı yıkarmısınız
soruya bak, beri gel.

Tabi annem, cok onemsiz bir sey, hamile kadini dovup bebegin hayatini riske atip, kesesinde kanamaya yol acmak. Ne var bunda? 3,5 aylik bebegin dusup olseydi o adam katil olmus olmayacak miydi?

Ayrica evinin faturasini odemekten aciz adamlara bol bol cocuk yapin ki kaynananiz harcliginizi arttirsin ;)

Allah akil fikir versin diyorum ama biliyorum beyhude bir dilek...

Ha yani o dayak için bitir diyosunuz ailenin evine dön diyosunuz oylemi ? Siz bi dayaktan eşinizi bosarmısınız mesela ? Bişeylerin çabasını gostermezmisiniz ? Ben sözünü aldığım icin sabrediyorum beni o gunden sonra yaptığı hatanın farkına varan bi koca görüpte hadi by ben gidiyorummu diiim bakın bende siddete karşıyım hayatta affetmem denilen cok sey şans hakediyo bende onu eşine verdim derdim artık çalıştığını kazandığını birikim yapalım annesine saymasın

ben bi kere dövüp de kenara çekilen adam görmedim. 2 ay sonra bi dayak daha yer oturursun ancak. ayrıca dayak yedikten sonra ben niye çaba göstereyim?

allah akıl fikir versin. kendine acımıyosan karnındaki çocuğa acı diycem ama o da yok. yarın o da doğar artık çarşafları keser ondan bez yaparsın. elektrik kesilir karanlıkta uyutursun. doğalgaz kesilir üzerine bi battaniye daha atarsın.

Konu sahibi buradaki insanlar ve ben sizinle aynı fikirde değiliz. Yanı en azından normali bu diye düşünüyorum. Evet bir dayağa hatta sinirle bir ittirmeye bile o yuvayı yıkarım çünkü yuva sizin zannettigimiz gibi yer değil yuva demek kuş misali aşkla muhabbetle sevgi ve saygıyla olur. Dayakla mayakla olmaz bunun biri ikisi ilki sonu yoktur

Back
X