- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Doğru zor çok pasif çok sessiz herkesin karşısında.yine de onu çok seviyorum keşke ailesi bu kadar yakın oturmasa bu kadar hayatımızın içinde olmasa.ben gelip neye uğradığımı şaşırdığım ve annesinin rahat davranmasına izin verdiğim zamanlar nasıl çığırından çıkmıştı hareketleri.her gün çağırıyor paldır küldür aklına her geleni söylüyor, sürekli bir şeyler istiyor,sinirimi bozacak bir sürü şeyler yapıyordu kısaca.her gün defalarca arardı.artik istediği kadar arasın hiç açmıyorum.gorusunce de ben sevmiyorum öyle her gün konuşmayı dedim daha sormuyor bile niye açmıyosun diye.esime de gitme diyemiyorum ki..Eşinle hayat zor.
Kocan ailesini cok seviyor. sen kocanı.Doğru zor çok pasif çok sessiz herkesin karşısında.yine de onu çok seviyorum keşke ailesi bu kadar yakın oturmasa bu kadar hayatımızın içinde olmasa.ben gelip neye uğradığımı şaşırdığım ve annesinin rahat davranmasına izin verdiğim zamanlar nasıl çığırından çıkmıştı hareketleri.her gün çağırıyor paldır küldür aklına her geleni söylüyor, sürekli bir şeyler istiyor,sinirimi bozacak bir sürü şeyler yapıyordu kısaca.her gün defalarca arardı.artik istediği kadar arasın hiç açmıyorum.gorusunce de ben sevmiyorum öyle her gün konuşmayı dedim daha sormuyor bile niye açmıyosun diye.esime de gitme diyemiyorum ki..
Doğru zor çok pasif çok sessiz herkesin karşısında.yine de onu çok seviyorum keşke ailesi bu kadar yakın oturmasa bu kadar hayatımızın içinde olmasa.ben gelip neye uğradığımı şaşırdığım ve annesinin rahat davranmasına izin verdiğim zamanlar nasıl çığırından çıkmıştı hareketleri.her gün çağırıyor paldır küldür aklına her geleni söylüyor, sürekli bir şeyler istiyor,sinirimi bozacak bir sürü şeyler yapıyordu kısaca.her gün defalarca arardı.artik istediği kadar arasın hiç açmıyorum.gorusunce de ben sevmiyorum öyle her gün konuşmayı dedim daha sormuyor bile niye açmıyosun diye.esime de gitme diyemiyorum ki..
esime de gitme diyemiyorum ki..
Eşime söyledim.benim ne paralarim gitti senle evlenmeden dedi bulunca aliyodu dedi.evdekilr de farkında bi şey diyemiyolar.calismayi sevmiyor bazen de evden çıkıp işe gidiyorum diye parklarda orda burda akşama kadar zaman geçirip akşam eve gelirmiş işten geldim diye.esim para götürme dedi son gidişimizde markete diye çıktık sonradan oraya gittik o yüzden yanımda para vardı bi anlık boşluk yakalayp almış ben odada yokkenBu hırsızlık durumunu eşinize de kayınvalideye de söyleyin, her geldiğim de bir şeylerim kayboluyor yabancı biri gelmiş miydi eve filan deyin laf arasında kayınvalideye.. En azından belki kendinizi geri çekmenizi de anlarlar.
Hayır eşinize niye söylemiyorsunuz ki, kafanızı bu kadar meşgul eden sizi sıkan bir konu varken siz eşinizle ne konuşuyorsunuz.
Ben açayım bak lafı, "Benim canımı sıkan bir konu var, sana anlatıcam bana bi akıl ver deyip....." Her şeyi döküleceksin.
Teşekkür ederim.dalginligima geldi ama fark edince de bi şey diyemedim çünkü haklı oldugm durumlarda bile beni sucladiklari çok oldu önceden o yüzden bi şey diyemedim sadece eşime söyledim.kv her çağırdığında gitseydim her gün orda olurdum önceden ilk zamanlar gittim sabah gitsem akşam gene arayıp çağırıyordu baktım sonu yok gitgide azalttım şimdi torununu görsün diye 2 haftada bir filan gidiyorum bebeğim olmasaydı hiç gitmezdim bile kışın soğukta hiç çocuğu çıkarmadım gitmedimOkurken size kızdım daha çok. Kv 'e giderken maddi bişeyler almayın yanınıza. Belli ki kaynının durumunun farkında herkes ama yapıcak bişey yok. Siz kendinizi koruyun. Ayrıca Kv niz her çağırdığında gitmek durumunda değilsiniz. Biraz kendinize güvenin ve tavrınızı net koyun. Eşiniz de önce çocuğunu düşünsün yani. Kocaman adam. Anneye hayır denmez sürekli ama yeri geldiğinde de söz söyleyebilsin. Kendinizi yıpratma dan kimseyi kırmadan önlem alın. Geçmiş olsun bu arada inşallh ciddi Bişeyi yoktur bebeğinizin
Hasta değil de karaktersiz.cok yalan söyler hiç bir konuda güvenmiyorum.bakislarini bile sevmiyorum mümkün olduğunca aynı odada durmuyorum nerdeyse hiç konuşmuyorum zorunluluk dışında.tespitiniz çok doğru çocuğunu torununu görmek istiyor ama bana çok eziyet veren davranışları konuşmaları oluyor görüştükçe.kocanızın mi ateşi çıktı? keske acile gitmek yerine 184u arasaydiniz. aciller daha tehlikeli hele ki bagisiklik düşmüşken.
kayniniz belli ki hasta ve ya bir bagimliligi var. mesafenizi koruyun. kaynananiza da bir tık hak veriyorum. zaten sorunlu bir oglu var o da sorunsuz olan cocugunu ve torununu gormek istiyor. ama bir sorun oldugunda da siz zarar goruyorsunuz. haklisiniz. belki gprusmek yerine görüntülü konusabilirsiniz haftada bir kez. hem cocugu gorurler hem siz gitmezsiniz
Ses çıkarmazsanız daha çok kullanırlar.uzuldum sizin için ben de ses cikarmadigim zamanlar nasıl sırtıma biniyolardi sessizlk başa belaOhooo seninnparani calmislar benim butun esyalarimi kullaniyo tenceresinden tutda.yorgan avizeye kadar
Corona dan şüphelendik korktuk.basit bi ateşlenme diye emin olsak gitmezdi.gitti acil boşmuş 5 kişi varmış bir şeyi yokmuş çok şükür sadece soğuk algınlığıEşin de gitmesin yani basina silah mı dayiyorlar?
Ayrıca şu zamanda ateşim var diye acile gitmek de saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?