Eşimin ailesini sevemedim

50 bin lirayı kaç ay önce vermişti? Tefeci gibi yüzde yüz faiz nedir? Kocann çok parası varsa versin madem.sen çalışıyor musun? Kazandığın paradan bir kuruş verme. Bu adamlada ömür geçmez bence.

Asıl bana araba gerek şuan işe gitmek resmen eziyet ama anlayan yok

50 bin lirayı kaç sene önce vermisti ? 5-6 sene önce verse iyi kötü hak vereceğim de yok yani hiç bir şekilde anlayamadım. Keşke gidip tefeciden filan alsaymissiniz nasıl kardeş bu ?

Aynu evde mi yaşıyorsunuz

Yetişkin insan degil rol yapabilen insanlar mimiklerini daha iyi kontrol eder.
Gülümsemek istemiyorken gülümsedigim fotograflara baktigimda sahtelik akiyor resmen. Daha once gülümsedigimi, güldügümü gören hemen hemen herkes yalandan gulumsedigimde bunu anlar mesela.
İnsanin rahatsiz oldugu bir ortamda mutluymuş gibi gorunmesi kolay bisey degil aslinda.
Ha ben surat asmasan da en fazla poker face dedikleri ifadesiz surat takinabilirim.

Konu sahibine gelinceee, yorum yapacak bisey bulamadim gorumceden çok eş sıkıntılı, ablam istesin 150binlik araba alirim diyen adam karsinizdaki, ne denilir? Eşiniz boyle yüz verdikce gorumce size istedigi gibi konusur, istedigini de ister.

Size katılmıyorum. Kimi zaman istemediğimizi ortamlara girdiğimiz mecbur kaldığımız elbette olmuştur. Gerek kendi akranlarımız, gerek eş ailesi, gerek işle ilgili bi durumda. Surat asıp oturmalı mıyız, ben rol yapamıyorumu gerekçe göstererek? Hiç hoşlanmadığım bir şefim var iş yerinde o geldiğinde hemen ondan hoşlanmadığım yüzümden anlaşılmalı mı yoksa idare mi etmeliyim? Mutluymuş rolü yapsın demiyorum zaten ama en azından yüzünden ben burada olmak istemiyorum ifadesinin akmasına gerek yok. Sahte olduğu belli olur, olmaz ben ondan bahsetmiyorum ki. Eğer bu kadar olmak istemediği bir ortamsa bulunmasın zaten. Hem git hem surat yap olmaz. Yine tekrarlıyorum bana göre yetişkin bir insan mimiklerini kontrol edebilir.

Sizde onlar gibi saka yoluyla durmaksizin güle oynaya laf sokunSurat asmamis olursunuz.Ayrica sinir olduğu,zayif olduğu ne varsa espirilere dahil edin.Es ailesi atsan atilmiyor ne yapacaksiniz mecbur oyuna çevirin

Para konusunu bastan kardesiyle konusup anlasacakti. Madem oyle altin verseydi borc olarak. Kardes kardesten faiz mi alirmis ayip. Banka bile yuzde 100 faiz almaz.
Mesafeli olmazsan cok basin agrir. Erkekler saf oluyor, esin anlayip da sana hak verene kadar cok ezilirsin. Uzak dur sen

Aldığınız günün altını kac ise gram hesabı ayni gram altını verin
Diğer konularda da standart saçmalıklar susup yüz asıp pusmayın dişli olun kahkaha atın ki çıldırsınlar

Dedigim gibi ben çooook mecbursam en fazla ifadesiz surat takinirim ki bu bile bazilarina surat asmak gibi gorunebiliyor. Yapacak birşeyim yok. Şuana kadar iş, okul, aile hayatimda boyleydim ben acikcasi. Surat asmasam da gülümsemeden düz duvar surat dururum oyle.

Keşke herkes hoşlanmadigi insanlarla ayni ortama girmeyebilse, sonsuzaa dekkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…