- Konu Sahibi drdepresyon
-
sevmiyorsun zaten
abla hemen nıye oyle dedın. dur bakalım bı anlatsın
konularımı okuyanlar bilir,kv ve kpimle aram iyi birbirimizi seviyoruz
görümcem ve kuzenleri sürekli benimle uğraşıyorlar,kaynımı da doldurmaya başlamışlar şimdi,artık iyice soğudum görüşmek istemiyorum ama görümcem kv.de kaldığı için onlara gittiğimde onu da görüyorum
kp.im sürekli onlara gelmemi istiyor,ben çalışan bir bayanım hadi yine kırmayayım desem görümcemin tavırları,eşimde hep baskı yapıyor annemlere git onları sor diye
of ne diyeyim ki,bize maddi destek hiç yapmadılar bilakis eşim destek oluyor üstüne bir de laf işitiyorum,ben tutumlu davranıyorum onlar eşimin kazandığı ile keyf sürüyorlar,ihtiyaçları da yok aslında
görümcem ve kuzenleri sürekli benimle uğraşıyorlar,kaynımı da doldurmaya başlamışlar şimdi,artık iyice soğudum görüşmek istemiyorum ama görümcem kv.de kaldığı için onlara gittiğimde onu da görüyorum
kp.im sürekli onlara gelmemi istiyor,ben çalışan bir bayanım hadi yine kırmayayım desem görümcemin tavırları,eşimde hep baskı yapıyor annemlere git onları sor diye
of ne diyeyim ki,bize maddi destek hiç yapmadılar bilakis eşim destek oluyor üstüne bir de laf işitiyorum,ben tutumlu davranıyorum onlar eşimin kazandığı ile keyf sürüyorlar,ihtiyaçları da yok aslında
oooooooooooooooofff kızlar politik olalım bu erkeklere biraz ya
En başından mesafeyi uzak tutsaydın hepsiyle(benim gibi) hiiiç bişey olmazdı.. ben ne gider ne gelirim.çünkü onlarda bize maddi destekte bulunmadı.maddi destek olsalardı belkı insan mahçup olur manewi olarak gidip gelirdi içini rahatlatırdı.
Anladım ben sizi.Maddi anlamda zaten destek oluyoruz,bari mnevi anlamda huzursuzluk olmasın ,diyorsunuz.Haklısınız.Zorla güzellik olmaz.Gitmek istemyorsanız gitmezsiniz.İstediğiniz zaman zaten gidersiniz.Göstermelik,samimiyetsiz olacağına kırk yılda bir isteyerek gitmeniz daha anlamlı olur.
ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygılı olmak zorunda
Sadece erkeklere değil herkese karşı politik olunmalı...Konu sahibi bunu yapamadığı için sanırım durmadan konu açıyor burda... Kuzeniyle tartıştı ve kayınvalide kuzene laf söylemediği için konu sahibi kayınvalidenin kendini dışladığını düşünüyor... Görümce orda olduğu için aile ziyareti yapmamayı kendine hak görüyor fakat eşi bu fikrini desteklemediği için eşini suçluyor... Birazcık geniş çerçeveden bakabilse ortada sorun olmadığını görecek aslında
Benimkiler de maddi destekte bulunmadilar ama bulunmus gibi bir havalari varEvlilikte sunu ogrendim cok gecmeden sessiz durdukca tepeme cikamya basladilar yeter be dedim simdi yola gelmeye basladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?