Eşimin ailesini sevmesem ne olur....

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
konularımı okuyanlar bilir,kv ve kpimle aram iyi birbirimizi seviyoruz
görümcem ve kuzenleri sürekli benimle uğraşıyorlar,kaynımı da doldurmaya başlamışlar şimdi,artık iyice soğudum görüşmek istemiyorum ama görümcem kv.de kaldığı için onlara gittiğimde onu da görüyorum
kp.im sürekli onlara gelmemi istiyor,ben çalışan bir bayanım hadi yine kırmayayım desem görümcemin tavırları,eşimde hep baskı yapıyor annemlere git onları sor diye
of ne diyeyim ki,bize maddi destek hiç yapmadılar bilakis eşim destek oluyor üstüne bir de laf işitiyorum,ben tutumlu davranıyorum onlar eşimin kazandığı ile keyf sürüyorlar,ihtiyaçları da yok aslında

Sorunları neden bu kadar büyütmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum gerçekten... Kayınvalideniz ve kayınpederinizle aranız iyi diğer akrabalarla olan can sıkıntılarınızı neden onlara da yaşatmaya çalışıyorsunuz... Görümce ve kuzenlerle aranız açıksa onlarla mesafe koyun aranıza... Görümcenizi görmek onla samimi oluyorsunuz demek değildir... Görümcenizle yüz göz olmadan da aile ziyareti yapabilirsiniz sanırım...

En başından mesafeyi uzak tutsaydın hepsiyle(benim gibi ) hiiiç bişey olmazdı.. ben ne gider ne gelirim.çünkü onlarda bize maddi destekte bulunmadı.maddi destek olsalardı belkı insan mahçup olur manewi olarak gidip gelirdi içini rahatlatırdı.ama sen bu saatten sonra yaparsan göze batarsın malesef bide kv ile kp sorun yoksa görümcen için niye gitmemezlik yapıosun?tam aksine görümceni sinir et bol bol kahkahalar at keyfine bak,durdukyere eşinle problem olmaz arada sırada zoruna giden şeyleri kv yada kp'rine duyur yeter

ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygılı olmak zorunda

Ben sevmiyorum bir sey oldugu da yok yuzsuz yuzsuz davraniyorlar yine Allah im sen sabir ver

sımdı konu sahıbı arkadasım. maddı destek olmalarına takılma, kocaman ınsanlarsınız kendınız herseyını halledebılırsınız, ınsanın kendı emek verdıgı ev esya ınan daha kıymetlı oluyo, bızde evlenırken kendımız yaptık cok mutluyuz sukur, ınsanlar buyutup okutup. o yasa getırıyolar bı zahmet artık gerısınıde sız yapın,

eşınde daha yakın olun ıyı olun dıye ara sor vs dıyodur.

oooooooooooooooofff kızlar politik olalım bu erkeklere biraz ya

Sadece erkeklere değil herkese karşı politik olunmalı...Konu sahibi bunu yapamadığı için sanırım durmadan konu açıyor burda... Kuzeniyle tartıştı ve kayınvalide kuzene laf söylemediği için konu sahibi kayınvalidenin kendini dışladığını düşünüyor... Görümce orda olduğu için aile ziyareti yapmamayı kendine hak görüyor fakat eşi bu fikrini desteklemediği için eşini suçluyor... Birazcık geniş çerçeveden bakabilse ortada sorun olmadığını görecek aslında

Son düzenleme:
sevgisini hisssediyorsan onlarn sev ..ama seni sevmiyorlarsa sevme ..
bu dünyada sonuç itibariyle herkes aşkla birbirini sevmiyor..

Benimkiler de maddi destekte bulunmadilar ama bulunmus gibi bir havalari var Evlilikte sunu ogrendim cok gecmeden sessiz durdukca tepeme cikamya basladilar yeter be dedim simdi yola gelmeye basladilar

Anladım ben sizi.Maddi anlamda zaten destek oluyoruz,bari mnevi anlamda huzursuzluk olmasın ,diyorsunuz.Haklısınız.Zorla güzellik olmaz.Gitmek istemyorsanız gitmezsiniz.İstediğiniz zaman zaten gidersiniz.Göstermelik,samimiyetsiz olacağına kırk yılda bir isteyerek gitmeniz daha anlamlı olur.

Samimiyet cok onemli. Insanin ici disi bir olmali. Bazilarinda bu ozellik bulunmuyor maalesef.
Kayinvalidem geliyor eltimi atiyor, eltim geliyor kayinvalidemi atiyordu ( simdi konusmuyoruz) yan yana can ciger kuzu sarmasi Ilk basta alisik olmadigim icin buyuk soklarda ydim sonra ogrendim herkesin ne mal oldugunu

Ayyyyyynen öyle... aslında herbirine başka isim taksa ve o açıdan konuya baksa bukadar zorlanmayacak belli...biraz politika yapacak ve bakacak keyfine herkes ne sorunlar yaşıyor...bak benimkiler düğünde sahte altın taktı mesela!!!ben bunu ertesi gün anladım ama bişey demedim. ben kocama gidipte lafları saymadım,eşime tatlı bir dille 'hadi gel hayatım altınları bozdurup hesap açalım ' dedim.gittik kuyumcuya sahte oldugunu ogrendık,ben şaşırmış numarası yaptım o sinir krizine girdi,utandı,ezildi,büzüldü...ama ben ona 'senin ailen sahte takmış falan fian 'deseydim olay çıkardı,ailesine değil bana düşman olurdu... ama ben bişey demedim' belki durumları yoktur boşwer falan' dedim. sonuç mu;EŞİM HALA AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR

Benimkiler de maddi destekte bulunmadilar ama bulunmus gibi bir havalari var Evlilikte sunu ogrendim cok gecmeden sessiz durdukca tepeme cikamya basladilar yeter be dedim simdi yola gelmeye basladilar

Evet ya sorma canım..biz saygımızdan aman bişey demeyelim dıyoruz...onlar kendini bişey sanıyor,ama biraz cadılık yapınca bizden iyisi olmuyor...YAŞAŞIN KÖTÜLÜÜÜÜÜK hhahahahaa

çok büyütüyorsunuz diğer konunuzda da söyledim
istiyorsunuz ki eşiniz annesini babasını kardeşini kuzenlerini silsin sizin sözünüzden çıkmasın
göürmce ve kuzen yüzünden aranızın iyi olduğu kayınvalide ve kayınpere niye gitmek istemiyorsunuz onların ne suçu var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…