- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi drdepresyon
-
Saygi da tipki sevgi gibi kazanilir.
Zorla saygi olmaz hele size saygisiz davranana asla.
Ayyyyyynen öyle... aslında herbirine başka isim taksa ve o açıdan konuya baksa bukadar zorlanmayacak belli...biraz politika yapacak ve bakacak keyfineherkes ne sorunlar yaşıyor...bak benimkiler düğünde sahte altın taktı mesela!!!ben bunu ertesi gün anladım ama bişey demedim. ben kocama gidipte lafları saymadım,eşime tatlı bir dille 'hadi gel hayatım altınları bozdurup hesap açalım ' dedim.gittik kuyumcuya sahte oldugunu ogrendık,ben şaşırmış numarası yaptım o sinir krizine girdi,utandı,ezildi,büzüldü...ama ben ona 'senin ailen sahte takmış falan fian 'deseydim olay çıkardı,ailesine değil bana düşman olurdu... ama ben bişey demedim' belki durumları yoktur boşwer falan' dedim. sonuç mu;EŞİM HALA AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR
Saygi da tipki sevgi gibi kazanilir.
Zorla saygi olmaz hele size saygisiz davranana asla.
Benimde söylemek istediğim şey tam olarak bu işte... Konu sahibi eşini kendine çekmeye ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyor ya da uzaklaşsın istiyor(görümcesi ve kuzenlerden dolayı). Bunu adamın gözüne soka soka yaparsanız ya da diretirseniz kaybeden siz olursunuz... Birde şu takı olayı yardım olayı... Tamam yardım edilmemiş ya da takı takılmamış olabilir(benim kayınvalidemde tek kuruş yardım etmedi taktığı bir bilezik düğünde nişanda taktığınıda ben yapıp verdim taksın diye)bunu uzatmanın ne anlamı var... Başta biliyordun yardım etmeyeceğini ya da sonradan öğrendin diyelim altından kalkamayacaksan ya da unutamayacaksan yardım etmediklerini neden evlendin... Madem borç ödemek zoruna gidiyor yol yakınken dönecektin...
ben saygının insanın kişiliğnden geldiğine inanırım.o nedenle kim olursa olsun herkese saygılıyımdır.herkesi sevmemiz mümkün değildir ama saygı gösterebiliriz
Kızlar emin olun maddi beklentide değilim hatta biz destek oluyoruz,saygıda kusur etmiyoruz benim derdim huzurum,kv.e gittiğimde görümcem orda rahat durmuyor çoğu zaman bana hoşgeldin bile demiyor,takmayayım desem de alışık değilim kuzenler geliyor hadi baştan
eşime maddi konuları başa kalkmadım ama bana tavırlarını kalktım,sürekli benden ilgi bekliyorlar da karşılıksız vermek de Allaha mahsustur
politik olmayı becerebilsem ah...
Kızlar emin olun maddi beklentide değilim hatta biz destek oluyoruz,saygıda kusur etmiyoruz benim derdim huzurum,kv.e gittiğimde görümcem orda rahat durmuyor çoğu zaman bana hoşgeldin bile demiyor,takmayayım desem de alışık değilim kuzenler geliyor hadi baştan
eşime maddi konuları başa kalkmadım ama bana tavırlarını kalktım,sürekli benden ilgi bekliyorlar da karşılıksız vermek de Allaha mahsustur
eşime maddi konuları başa kalkmadım ama bana tavırlarını kalktım,sürekli benden ilgi bekliyorlar ,onlara gitmediğimde eşime şikayet ediyorlar da karşılıksız vermek de Allaha mahsustur,hem ben çalışan bir bayanım işim gücüm çok
konularımı okuyanlar bilir,kv ve kpimle aram iyi birbirimizi seviyoruz
görümcem ve kuzenleri sürekli benimle uğraşıyorlar,kaynımı da doldurmaya başlamışlar şimdi,artık iyice soğudum görüşmek istemiyorum ama görümcem kv.de kaldığı için onlara gittiğimde onu da görüyorum
kp.im sürekli onlara gelmemi istiyor,ben çalışan bir bayanım hadi yine kırmayayım desem görümcemin tavırları,eşimde hep baskı yapıyor annemlere git onları sor diye
of ne diyeyim ki,bize maddi destek hiç yapmadılar bilakis eşim destek oluyor üstüne bir de laf işitiyorum,ben tutumlu davranıyorum onlar eşimin kazandığı ile keyf sürüyorlar,ihtiyaçları da yok aslında
konularımı okuyanlar bilir,kv ve kpimle aram iyi birbirimizi seviyoruz
görümcem ve kuzenleri sürekli benimle uğraşıyorlar,kaynımı da doldurmaya başlamışlar şimdi,artık iyice soğudum görüşmek istemiyorum ama görümcem kv.de kaldığı için onlara gittiğimde onu da görüyorum
kp.im sürekli onlara gelmemi istiyor,ben çalışan bir bayanım hadi yine kırmayayım desem görümcemin tavırları,eşimde hep baskı yapıyor annemlere git onları sor diye
of ne diyeyim ki,bize maddi destek hiç yapmadılar bilakis eşim destek oluyor üstüne bir de laf işitiyorum,ben tutumlu davranıyorum onlar eşimin kazandığı ile keyf sürüyorlar,ihtiyaçları da yok aslında
En başından mesafeyi uzak tutsaydın hepsiyle(benim gibi) hiiiç bişey olmazdı.. ben ne gider ne gelirim.çünkü onlarda bize maddi destekte bulunmadı.maddi destek olsalardı belkı insan mahçup olur manewi olarak gidip gelirdi içini rahatlatırdı.ama sen bu saatten sonra yaparsan göze batarsın malesef bide kv ile kp sorun yoksa görümcen için niye gitmemezlik yapıosun?tam aksine görümceni sinir et bol bol kahkahalar at keyfine bak,durdukyere eşinle problem olmaz arada sırada zoruna giden şeyleri kv yada kp'rine duyur yeter
Benimkiler de maddi destekte bulunmadilar ama bulunmus gibi bir havalari varEvlilikte sunu ogrendim cok gecmeden sessiz durdukca tepeme cikamya basladilar yeter be dedim simdi yola gelmeye basladilar
ben haftada 1 kere biz gidelim 1 kerede bize çağıralım diyorum ama eşime ailesi baskı yapıyor,ben de zorla olunca sinir oluyorum bahane uyduruyorum o da hoş olmuyor
inanıın kv elimi birşeye sürdürmez,kp de öyle saygılıdır ama görümce de biraz iyi olsa giderim
eşim annemlere git dediği zaman görümcemin tavırlarını anlattım zaten çoğuna oda şahit oluyo takma diyor
ben haftada 1 kere biz gidelim 1 kerede bize çağıralım diyorum ama eşime ailesi baskı yapıyor,ben de zorla olunca sinir oluyorum bahane uyduruyorum o da hoş olmuyor
inanıın kv elimi birşeye sürdürmez,kp de öyle saygılıdır ama görümce de biraz iyi olsa giderim
eşim annemlere git dediği zaman görümcemin tavırlarını anlattım zaten çoğuna oda şahit oluyo takma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?