- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
adam burası benim evim kafasındaysa onlar ömür boyu o kanepe de evin ortaokula giden evladı muamelesi de görebilirlerBu yazdığın aklıma bir fikir getirdi aslında. Konu sahibi eşinin de yanında olduğu bir an kayınpedere gidip "babacım siz rahat edemiyorsunuzdur bizim odayı size ayarladım" deyip kendilerine de farklı kanepelerde yatak açıp eşinin eline de battaniyesini versin. Saygıysa saygı işte. Çivi çiviyi söker belki.
babası çok önemsemez ben ne düşünüyorum onu istiyomuyum istemiyormuyum önemli olan onun ne istedigidir. Bir ay kaldıklarında modum okadar düştü ki artık yüzüme de yansıdı son bi hafta . Ama o yine canı istediği zamanda gitti. O yüzden eşimle halletmeye çalışıyorum . Ama haklısınız zorla da olursa bu hayata bikere geliyoruz yapılacak belli galibaEşin hayır diyemiyor ama sen de hayır diyemiyorsun...Öyle bir şey gelişirse, kabul edemeyeceğini belirtirsin olur biter,dış kapının mandali değilsin ya,sen istemiyorken zorla gelecek halleri yok.Hee zorla gelirlerse de yapılacak şey bellidir.
Evet kendi ailem bi kere bile maasimi sormamisken maasımin üstüne plan yapan insanla muhatap olmak can sıkıcı.Her iki tarafında akrabaları kim olursa olsun o evde misafirdir
Eşimin erkek kardeşi,eşi iki küçük çocuğu 1 gün kaldılar. Ama tahammül sınırımı aşmıştı gerçekten. Kadın okadar rahatki bebeğin bezi değişmiş salonda ortalıkta, hazırladığım yer dışında başka bir yerde yatılmış, salonda dolabım açılıp içinden sözümden kalma küçük ayıcığım alınmış. Ben izinsiz kurcalanmasını sevmiyorum,yapmıyorumda.
Bazı ailelerde bu rahatlık var gerçekten. Siz tavrınızı net koyun, birde sizin kazancınızı sahiplenmeleri çok itici.
Eşinizle ciddi bir konuşma yapıp, tavrınızı ortaya koymanız gerek.
adam burası benim evim kafasındaysa onlar ömür boyu o kanepe de evin ortaokula giden evladı muamelesi de görebilirler
Valla bence de rahat ettirdikçe kimsenin gidesi gelmiyor benim kayınvalide rahatsızdı bir ara bende tatildydim çok ilgilendim hiç gideyim falan demiyodu bir buçuk ay falan kalmıştı sonra ben çalışırken çocuğa bakmaya geldi yemek işi falan ona kaldı çocukta çok nazlı iki hafta olmadan kaçtı resmen işim var evde falan dedi :)
Benimkiler de aynı kızlarına gitmezler çünkü orasi damadın burası ogullarının evidir öyle gorurlerVallahi bu kp ve kv ler hep aynı oğlumuzun evi bizim evimiz lafa gelince ama her şeyi kızlarına taşırlar inanın ben çok çektim . Size tavsiyem ilk basta kotu olun huzurum gitmesin arttan alayımla olmuyor eninde sonunda o huzur gidiyor.
En son ben tavrımı koydum tek tek söyledim biz seni daha çok seviyoruz kızımızın evine bile gidip çay bile içmiyoruz dediler.
Neden oğullarında yerler içerler kızları yorulmasın diye gitmezler bile . bide bunu sevgi göstergesi olarak söylüyorlar . Burası oğlunuzun evi değil bizim evimiz gelin bakalım artık gelebiliyorsanız diyerek bir surat astım, eşime dedim hiç bir sıkıntımız yokken seni boşayacağım ailen ev huzurumu kaçırıyor. çok istiyorsan git . illa bana bunları yaptırdılar .
Bir insan olun ya ne demek babası tek yapamaz bizimle yaşayacak böyle adamlar evlenmesin o zaman . Ailesine sahip çıkamayan adamdan kime hayır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?