Eşimin ailesinin uzun süren misafirligi

Ay sapık bu insanlar ya!! Oğlanla gelinin evinde ne var bu kadar bilmiyorum.Ama altında cinsellikle alakalı şeyler olduğunu düşünüyorum.Oğlunun evine yerleşmek isteyen kayınpeder kızının evine yerleşmek ister mi acaba?

Tecrübeli bı eşşek olarak yazıyorum. Baba oğul konuşmuşlar tatlim. Kızlar evlenince yanınıza gelecekler. Eşin sadece sana söyleyemiyor ima edebiliyor.

Ay bu çok güzelmiş aynen böyle söyleyin evdeki hesap çarşıya uymasin

Sessiz kv bence çok tehlikelidir. Genelde alttan sinsi sinsi isleyendir.

Eşin bu konuyu açtığında yumruğunu masaya vurup baban varsa ben yokum diyeceksin...

Demezsen eğer korktuğun şey başına gelecek...

Annen, baban okutsun uğraşsın hayatının ilk 25-30 senesinde hiç tanımadığın elin adamı gelip maaşı yeme planı yapsın.Pes!

Annen, baban okutsun uğraşsın hayatının ilk 25-30 senesinde hiç tanımadığın elin adamı gelip maaşı yeme planı yapsın.Pes!
Bir tanıdığın maaşını kp alıyordu tüm çocuklarınınkinide aliyormus hepsi bekardi tabi ve ne oldu akıllı gelin hemen doğurdu işi bıraktı siz bana bakın dedi :)))

Bir tanıdığın maaşını kp alıyordu tüm çocuklarınınkinide aliyormus hepsi bekardi tabi ve ne oldu akıllı gelin hemen doğurdu işi bıraktı siz bana bakın dedi :)))
Ne münasebet
Bu seferde böyle bir adamın boyunduruğu altına girmiş oldu. Koloni halinde yaşamak zorunda değiliz ki sadece eşimizle evleniyoruz. Anne babası ile değil

Ne münasebet
Bu seferde böyle bir adamın boyunduruğu altına girmiş oldu. Koloni halinde yaşamak zorunda değiliz ki sadece eşimizle evleniyoruz. Anne babası ile değil
Boyunduruk yok o an çok büyük bir borç vardı şimdi hepsi zengin oldu herkesin kesesi ayrıldı kızlar evlendi gitti vs vs bir kaç yıl sürdü ama

Onlarin duyacagi sekilde arkadasinla telefonda konus. "Misafirim var canım onları yolcu edeyim de öyle ağırlarım sizi, simdi rahat edemeyiz" de. Sonra sana biz misafir degiliz falan derlerse yoo misafirimsiniz de. Asla taviz verme her dediklerine bi cevap ver belli et istemediğini.

Ya da şöyle bi şey yap yakin arkadaşınla anlaş. Sana oturmaya gelsin canim sıkkın desin. Onlarin yaninda biraz konussun dertlesmek anlaminda. "Kayinvalidemle kayinbabam artik bizle yasiyolar hic rahat edemiyorum evden kaçacak yer arıyorum, biraz nefes almak icin sana geldim" falan desin. "Ne kocamla akşamları rahatça sarmaş dolaş film izleyebiliyoruz, ne basbasa yemek yiyip sohbet edebiliyoruz, ne ben rahatca ayaklarimi uzatıp oturabiliyorum, ne rahatca banyo yapabiliyorum, ne tv de istediğim biseyi rahatca izleyebiliyorum, kocamla hic özel hayat denen bisey kalmadi ya ben evimin hanımı olarak aksama kadar istedigim gibi evimde takilmak istiyorum aksam kocam gelecegi zaman sofra kurup süslenip onu karsilamak basbasa kalmak istiyorum.
Neden kendi evimde kocamla basbasa kalmak icin bir odaya tıkılmak zorundayimki esimle konusucam bi çözüm sunmazsa bosanicam, illa evlatlik alınmış gibi bir anneyle bir babayla oturucaksam kendi anne babamla otururum en azindan" desin. Sonra onlara dönüp "haksiz miyim amca" desin.

Büyük konuşmak istemiyorum ama asla böyle bir anne olmam. O adam ne hakla sizin maaşınızı alma hayalleri kurabilir

Ayy aynı bizimkiler gibi bizde durum karı koca uyanıklar ben alt kattayım onlardan kaçmak için şehir değiştiricem şimdiden gelip bende 1 ay kalırlar diye korkmaya başladım napıcamı düşünüyorum surat yapıcm hem beni yerimden ettiler hemde gelip keyif çatmalarını istemiyorum benim paramla .. sende tavrını koy önüne geç susarsan tepene çıkarlar çekinsiler senden bi anda patlayıp boşanacağına bırak arsız gelin ol daha iyi ben öyle yapmayı düşünüyorum

Çok zor ya Allah kolaylık versin size ama iş eşinizde bitiyor ama işte erkekler pasif kalınca mecbur gelinler konuşuyor sonrada adımız kötü geline çıkıyor. Eşler hanımlarının arkasında durup ana kuzusu olmaktan çıksalar herşey düzelecek.

Benzer bişeyi bende yaşamıştım, “Ben kesinlikle birlikte yaşamak istemiyorum “ demiştim kvye,kv çok şaşırmıştı annem bile alttan dürtmüştü beni sus diye, “aa oğlum bana öyle demedi ama “ dedi “çağıralım mı oğlunu?” dedim ben, “valla geçinmeye gönlüm yok herkese dar ederim o evi” dedim deli cesaretiyle,konu kapandı

Hoş benim muhteşem kocamın ayıbı iki tarafı da oynatıyormuş,onlara beni istemezler diye söyleyememiş bana da kızarım diye hallettik demiş,iş başa düşmüştü çözdüm. Koca evi bana bırakıp başka eve çıktılar nişanlıyken.

Geçen de eşimin abisi bize yemeğe gelmişti. Acelesi vardı eşiyle hastanede falan isleri vardi. Ben de çeşitli yemek yaptim biraz sofra gec kaldi. Neden bu kadar cok yaptin falan dedi, ben de her zaman gelmiyosunuz zaten özenmek istedim dedim, verdigi cevap "yok canim nolacak burasi bizim evimiz."

Bundan önceki geldiğinde de saat gec olmustu gideceklerdi. Ben de istemdışı esnedim uykum gelmisti. Şuna bak liona da esniyor gidelim diye dedi. Ben de ne alakasi var kalın isterseniz dedim, verdiği cevap "ben zaten kalmak istesem kalırım sana sormam da gidelim biz isimiz var"

Bu abiden de hic mi hic hazetmem, hazetmeme sebeplerimi yazsam şurda kriz gecirirsiniz. Ikide bir burasi benim de evim sayilir mesaji veriyor tüylerim diken diken oluyor.

Hani mecburiyetten dolayi kalmasi gerekir 1-2 gece tahammul ederim belki ama uzun süreli onu cekecegime evi terkederim tamamen ona birakirim daha iyi yani. Büyük konusmayim da yapamam kesinlikle.

Öyle zamanlarda “ yoo burası x ile benim evim” demeniz lazım,yanlış yapıyorsunuz. En azından içinize dert olmaz. Hoş onların gerçek cümleler olduğunu düşünmüyorum laf olsun diye söylenen şeyler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…